NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
219
17
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
A 23 emberemből:-11 ultimate
-11 platina
és
-1 gold, de az Alualu! 😀
Mondjuk most költök rendesen gamechangerre, de remélem a következő ultimate packom darálni fog 😛
több mint 13 éve
épp pár napja kopiztam Bradyt, aki 98, akkor gondolom van több hasonló is 😊ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊kobalu91Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀Farky
több mint 13 éve
Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀Farkyegyrészt tlg kb lehetetlen. másrészt viszont nem csak limiteddel meg elite-el lehet. akko lehetne csak azokkal, ha a csapat rating a játékosok ratingjeinek az átlaga lenne. viszont egyértelműen nem az. nézzük példának az én csapatomat:
OVR 96-os vagyok, úgy, hogy a csapatomban van 4 olyan játékos, aki min 96-os, a többiek alacsonyabb szintűek.
najó, kiszámoltam, az offensem 92,5, D 93 átlagban, ez csapatátlagban kb 92,7. ehhez jön hozzá +1 a limitedből, de ez így messze nem 96. Tehát az edzés még emel rajta. Szóval a 105-höz nyilván kell limited/elite, de nem feltétlenül rengeteg. persze ha a csapat csak 99-es játékosokból áll 😛
több mint 13 éve
Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊kobalu91Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀tenorxamire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀tenorxamire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀tenorxamire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀
több mint 13 éve
de azok az Elite Cardok gondolom, abból még egyet nem láttam senkinél sem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én azon gondolkodtam, h ha a legmagasabb játékos overall 99, és van olyan acsi h 105 or higher team rating, az mégis h jön ki? Hiszen ha jól láttam nincs is minden posztra 99es player pl.Farkyvan gondolom csomó játékos, aki ugye alapból +2-es overall ratinget ad..
ha meg szerzel pár ilyet, akkor meglehet biztos a 105
több mint 13 éve
Én azon gondolkodtam, h ha a legmagasabb játékos overall 99, és van olyan acsi h 105 or higher team rating, az mégis h jön ki? Hiszen ha jól láttam nincs is minden posztra 99es player pl.
több mint 13 éve
én is, még sem siránkozom 😊szegény vagyok. nekem nincsenek ilyenekVenturamegint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...kickoff return game chancerStez
A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?Ventura
a legutóbbi 4 ultimate packból kb 3 játékos jött, aki upgrade, ráadásul abból jött egy 89es Elisha, amire rögtön utána jött a 90-es Romo. 😀
nagy upgrade.. na meg Ocho már ezredszerre jött ki kb
több mint 13 éve
szegény vagyok. nekem nincsenek ilyenekmegint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...kickoff return game chancerStez
A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?Ventura
több mint 13 éve
megint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...kickoff return game chancer
több mint 13 éve
megint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?
több mint 13 éve
na, nyitottam egy ultimatet, és nem valami jó, meg egy QB is igazán jöhetne már:Chris Snee (96) - Gurode (92) helyére - OL-ből már van 2-3 90-es meg 91-es is collectionben
Woodley (91) - majd a 90-es Bart Scott limited helyére
Megatron 91 (kevés, megvan collectionben is)
Meriweather 88(dettó)
Tanard Jackson 88 (legalább collectionbe jó)
+egy contract
több mint 13 éve
Jets, Saints, Chiefs, Packersvigyázzatok, mert amennyire nem követem az nfl-t, playoff tippeldében évek óta verhetetlen vagyok 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Indy, Baltimore, New Orleans és Titletown. Majdnem mindenhol a papírforma 😀
több mint 13 éve
Én a biztosabbra megyek 😊IND, BAL, PHI, igaz Seahawks fan vagyok de most a NO-ra raktam, de reménykedek hogy Seahawks nyer 😊
Most mennyit lehet hibázni?
több mint 13 éve
akkor csak én gondolom hogy a Jets nyer? 😊
több mint 13 éve
akkor én most meglepetést okozok 😊Ki mire fogadott? 😛NO, Bal, Ind, GBStez
Ki kockáztatta meg a Seattle-t? 😛
NO-SEA --> NO-ra tettem, habár valójában a Seattle-nek szurkolok, de lássuk be, hogy kinek van nagyobb esélye győzni...
BAL-KC --> BAL-ra tettem, habár valójában a Kansas-nek szurkolok, de lássuk be,...
NYJ-IND --> IND-re tettem. Alap, hogy nem teszek csoportriválisra 😀
GB-PHU --> PHU-ra tettem. Nem kérdés, hogy arra teszem ami a második kedvenc csapatom 😊Ventura
NO KC IND GB
több mint 13 éve
Basszus facepalm magamnak nagyon elolvastam, köszi 😊milyen nfl branding, és mihez kell? 😮Szobi22Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.habib
Team BrandingLaki
több mint 13 éve
NO, BAL, IND, GBde szerintem szar, hogy 25-25-25-25, lenne inkább mondjuk 35-30-20-15 vagy ilyesmi, 100 pont így is meglenne
több mint 13 éve
Ki mire fogadott? 😛NO, Bal, Ind, GB
Ki kockáztatta meg a Seattle-t? 😛
NO-SEA --> NO-ra tettem, habár valójában a Seattle-nek szurkolok, de lássuk be, hogy kinek van nagyobb esélye győzni...
BAL-KC --> BAL-ra tettem, habár valójában a Kansas-nek szurkolok, de lássuk be,...
NYJ-IND --> IND-re tettem. Alap, hogy nem teszek csoportriválisra 😀
GB-PHU --> PHU-ra tettem. Nem kérdés, hogy arra teszem ami a második kedvenc csapatom 😊Ventura
több mint 13 éve
Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.habibMiért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszanihabibmilyen nfl branding, és mihez kell? 😮Szobi22
Team Branding
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.Miért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszanihabibmilyen nfl branding, és mihez kell? 😮Szobi22