Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Az elég durva, hogy ultimate csomagban egyetlen ultimate kártya van (a nullásról már ne is beszéljek). Nem értem, hogy miért nem lehet alap az, ami a múltkor "akció" volt, hogy minimum 2 ultimate kártya mindegyikben.De az sem jobb, mikor van benne 3 ultimate játékos abból 2 egy posztra ráadásul egyik sem fér be a csapatba a 3 közül. :S
Csak remélni merem, hogy valami normálisat nyitok délután...Bálesz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Az elég durva, hogy ultimate csomagban egyetlen ultimate kártya van (a nullásról már ne is beszéljek). Nem értem, hogy miért nem lehet alap az, ami a múltkor "akció" volt, hogy minimum 2 ultimate kártya mindegyikben.Csak remélni merem, hogy valami normálisat nyitok délután...
több mint 13 éve
Az egy dolog, hogy Polamalu nem volt benne az ultimatembem, viszont hogy eddig mind a két packom ennyire fos amit vettem...több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
scrimmageből csak akkor jöhet ticket ha nyerek?JSanyoSzerintem igen és nálam legalább is mindig ugyanaz a 4 ember legyőzése után ad,a többi jelentéktelen 😐
több mint 13 éve
Amúgy van olyan hogy FB? Mert eddig nem kaptam, elenben mindkettőt RB-nek jelöli. No msot honnan tudjam hogy melyik az FB. Vagy a játékban lényegtelen?VenturaLényegtelen.
több mint 13 éve
Amúgy van olyan hogy FB? Mert eddig nem kaptam, elenben mindkettőt RB-nek jelöli. No msot honnan tudjam hogy melyik az FB. Vagy a játékban lényegtelen?
több mint 13 éve
scrimmageből csak akkor jöhet ticket ha nyerek?JSanyonem, az független tőle 😊
Az RB-knél az egyiknek sárga kerete van a fehér helyett. Az mit takar?Venturaazt, hogy másik fajta csomagba való
több mint 13 éve
ja,jobban szeretem használni az xy konvertibilis magyar forintot,de akkor felejtős 😊Jó Magyar Forint és inkább gyűjts a 45ösreLakiJMFből.tenorxmost mindezt magyarul? 😛
+1:érdemes silver packot venni vagy inkább gyűjtsek minél többet,ameddig csak tudok?Newman
kösz
több mint 13 éve
Jó Magyar Forint és inkább gyűjts a 45ösremost mindezt magyarul? 😛am halacskát honnan lehet csórni? 😛JMFből.tenorx
függő játék eléggé 😛Newman
+1:érdemes silver packot venni vagy inkább gyűjtsek minél többet,ameddig csak tudok?Newman
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
most mindezt magyarul? 😛am halacskát honnan lehet csórni? 😛JMFből.tenorx
+1:érdemes silver packot venni vagy inkább gyűjtsek minél többet,ameddig csak tudok?
több mint 13 éve
am halacskát honnan lehet csórni? 😛JMFből.
több mint 13 éve
am halacskát honnan lehet csórni? 😛függő játék eléggé 😛
több mint 13 éve
Az RB-knél az egyiknek sárga kerete van a fehér helyett. Az mit takar?
több mint 13 éve
😀Néddmá' a sok komcsi... 😛somoskovigvan pénz 😛eaglesmcnabbVagyonelkobzás lesz... 😀kobalu91
több mint 13 éve
Néddmá' a sok komcsi... 😛Vagyonelkobzás lesz... 😀kobalu91Én vettem egy halacskás platinum csomagot, Brady volt benne! 😛somoskovigvan pénz 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Vagyonelkobzás lesz... 😀Én vettem egy halacskás platinum csomagot, Brady volt benne! 😛somoskovigvan pénz 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Én vettem egy halacskás platinum csomagot, Brady volt benne! 😛somoskovigvan pénz 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én vettem egy halacskás platinum csomagot, Brady volt benne! 😛somoskovigvegyél nekem is, adj halacskát 😛
több mint 13 éve
Nekem egész korán jött a köcsög, aki 94-es 😀
több mint 13 éve
Én vettem egy halacskás platinum csomagot, Brady volt benne! 😛
több mint 13 éve
Persze 😀 Öljetek meg még jobban 😀 Remélem a következő csomagban lesz QB.Nekem platinumba kijött Schaub néhány hete 😊StezJa nekem csak Flacco, Palmer meg Stafford van meg eddig 😀Ha most kicsit utállak akkor megérted ugye 😀 Nekem egy Stephen McGeem (62) volt, egy négy napos Brodie Croyle és a jelenlegi irányítóm Tim Tebow aki komoly 69es értéket képvisel.visi_b
5 nap után 61es James Hardy, jeeee...tenorx
több mint 13 éve
Nekem platinumba kijött Schaub néhány hete 😊Ha most kicsit utállak akkor megérted ugye 😀 Nekem egy Stephen McGeem (62) volt, egy négy napos Brodie Croyle és a jelenlegi irányítóm Tim Tebow aki komoly 69es értéket képvisel.visi_bCsak annak megy le az értéke aki ilyen 4 napos szerződéssel van (kék kártya). A többi játékosnak nincs szerződése. Ha nincs meg a csereirányítód akkor a 20assal kell szenvedned ameddig nem tudsz másikat szerezni. És sajna irányító nagyon ritkán van.visi_bJa nekem csak Flacco, Palmer meg Stafford van meg eddig 😀
több mint 13 éve
Ha most kicsit utállak akkor megérted ugye 😀 Nekem egy Stephen McGeem (62) volt, egy négy napos Brodie Croyle és a jelenlegi irányítóm Tim Tebow aki komoly 69es értéket képvisel.Csak annak megy le az értéke aki ilyen 4 napos szerződéssel van (kék kártya). A többi játékosnak nincs szerződése. Ha nincs meg a csereirányítód akkor a 20assal kell szenvedned ameddig nem tudsz másikat szerezni. És sajna irányító nagyon ritkán van.visi_bJa nekem csak Flacco, Palmer meg Stafford van meg eddig 😀
több mint 13 éve
Csak annak megy le az értéke aki ilyen 4 napos szerződéssel van (kék kártya). A többi játékosnak nincs szerződése. Ha nincs meg a csereirányítód akkor a 20assal kell szenvedned ameddig nem tudsz másikat szerezni. És sajna irányító nagyon ritkán van.visi_bJa nekem csak Flacco, Palmer meg Stafford van meg eddig 😀
5 nap után 61es James Hardy, jeeee...