Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000631543491

engem is jelöljetek 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
meg sem éri a 200at végig játszani 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Soha többé nem játszok scrimmage mérkőzést...süti
Megcsináltad a 200at? 😀 Nekem kell még vagy 50 ember hozzá.tenorx
bazd én száznál nem bírtam tovább 😀 komolyan fájt már a kezem 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Megcsináltad a 200at? 😀 Nekem kell még vagy 50 ember hozzá.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
miért?
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Soha többé nem játszok scrimmage mérkőzést...
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Miről maradtam le? 😀 Hogy kapunk a régebbi stadion után pénzt?habib
Change stadium, és rámész az előzőre.tenorx
Ohh de jóó köszi 😊

több mint 13 éve
rákattintasz oda a stadion ikonra bal oldalt. váltasz stadiont és begyűjtöd a moneyt. megvárod míg megint feltötődik majd megint lehúzod. ennyi

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Change stadium, és rámész az előzőre.
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Miről maradtam le? 😀 Hogy kapunk a régebbi stadion után pénzt?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
akkor csak megkaptam a kérdésemre a választ, hogy megmaradnak-e a bonus upgrade-k 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azt vágtátok hogy a régebbi stadionokból be lehet húzni a pénzt? (Stadium 1: 1500; Stadium 2: 750)Laki
persze, de ez azóta van, mióta a pro league 2-t betették a játékba. Sőt most már mind3 stadion után kapsz pénzt, ha elkezdted a season 3at.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Azt vágtátok hogy a régebbi stadionokból be lehet húzni a pénzt? (Stadium 1: 1500; Stadium 2: 750)Laki
Áh nem 😛
Nekem 700 jön csak az elsőből, nem csináltam meg benne minden upgradet.
több mint 13 éve
Azt vágtátok hogy a régebbi stadionokból be lehet húzni a pénzt? (Stadium 1: 1500; Stadium 2: 750)

több mint 13 éve
a pro liga 2-ben mindegyik divízióra egy hetem lesz, vagy csak az elsőre van ennyi és folyamatosan csökken? 😀gamerkr

mindig más. nem folyamatos a csökkenés mert van h 1 nap aztán meg 4 sb előtt meg 8óra

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a pro liga 2-ben mindegyik divízióra egy hetem lesz, vagy csak az elsőre van ennyi és folyamatosan csökken? 😀

több mint 13 éve
jah így oké 😀

több mint 13 éve
peti46 124
de am mi ez a kártya kapás meccsenként?
hogy megy ez?Laki
Minden egyes ProLeague3 meccs után választhatsz 5 db kártya közül. Mind az 5 különböző (ultimate-től a bronzig az összesből egy) Így akár kaphatsz egy 90+os játékost miinden meccs után, ha szerencséd van. 😊peti46
de ha választok akk mért kell szerencse? 😀Laki
írtam kiegészítést 😀

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
hogy megy ez?Laki
Minden egyes ProLeague3 meccs után választhatsz 5 db kártya közül. Mind az 5 különböző (ultimate-től a bronzig az összesből egy) Így akár kaphatsz egy 90+os játékost miinden meccs után, ha szerencséd van. 😊peti46
de ha választok akk mért kell szerencse? 😀

több mint 13 éve
peti46 124
hogy megy ez?Laki
Minden egyes ProLeague3 meccs után választhatsz 5 db kártya közül. Mind az 5 különböző (ultimate-től a bronzig az összesből egy) Így akár kaphatsz egy 90+os játékost miinden meccs után, ha szerencséd van. 😊
A kártyák természetesen le vannak fordítva 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na nekem is meglett a 100 ismerős így tegnap után megvettem a második ulti packot mérleg a 2 pack után:
-3(!!) kicker jött ebből a 93as Bironas lett kezdő
-egyik legerősebb posztomra DE-re jött egy 90es meg egy 85ös player az eredeti 85-84 duó helyére...
-az elég erős O-Lineba (csak platinum) jött még egy ember
-a Reggie Bush - Brandon Jacobs futótandem (legerősebb posztom volt) helyére jött 3 futó (1 platinum Ricky Williams, 1 elit Brian Westbrook, és 1 player of the week Mendenhall(93))
-plusz egy 93as Nick Collins (Safety) ő jött egyedül need posztra

örülök neki de így akkor is vicc egy kicsit... (legalább meg lett a 90es rating, meg a sokszínű kártyás acsi)
több mint 13 éve
hogy megy ez?

több mint 13 éve
megálltam 77 ismerősnél, pedig jól jönne a 100-as acsiért járó pénz

több mint 13 éve

Szerintem kurva jó lett! 😀

Jah és a Bills után Claytont kaptam, aki már sajna megvan.
több mint 13 éve
Lol, felkelek és 31 gift 😀

Ma lesz nekem is ultimate nyitás, + megverem majd a Billst.