Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Browns is pipa, bónusznak ugyan egy 48-as LB jött de legalább Colts player 😂 + a stadion is maxon 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
pro league 2 után automatikusan indul a 3 vagy Én döntöm el hogy mikor indítom? előre is kösz!😊EdemEgyből, nem lesz időd semmire a kettő között...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pro league 2 után automatikusan indul a 3 vagy Én döntöm el hogy mikor indítom? előre is kösz!😊
több mint 13 éve
Igen, csak az üzenőfalon nem fogod őket látni.
több mint 13 éve
Én hideolom őket, azért a napi 80-90 gift nem rossz 😀tenorxÉn a 110 ember után kapok napi cirka 70-et, mi lesz itt 200-nál? 😊 Ha az üzenőfalon letiltom őket, attól még az alkalmazásból jöhet a gift, nem? Vagyis nem teljesen tiltódik le olyankor, ugye? Csak mert baromira idegesít, hogy telefossák az üzenőfalamat 😀
több mint 13 éve
csak aztán nehogy úgy járj mint Kyle az SP-ben 😀még 15 ismerős aztán törlöm ezeket a külföldieket, mert csak a baj van velük 😀Farkytöröltem röpke 160-at 😀 luxemburgi bicajfan kiscsávón megkönyörültem, a többi ment a lomtárba 😀eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
még 15 ismerős aztán törlöm ezeket a külföldieket, mert csak a baj van velük 😀Farkytöröltem röpke 160-at 😀 luxemburgi bicajfan kiscsávón megkönyörültem, a többi ment a lomtárba 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én hideolom őket, azért a napi 80-90 gift nem rossz 😀tenorxAz nem rossz, szép 😀 Gondolom kapsz pár ticketet meg fant 😊
több mint 13 éve
Én hideolom őket, azért a napi 80-90 gift nem rossz 😀
több mint 13 éve
még 15 ismerős aztán törlöm ezeket a külföldieket, mert csak a baj van velük 😀
több mint 13 éve
pro league 2be mennyibe kerül a stadion? (kb szám is elég)kristofössz-vissz olyan 300k körüliből kijön
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
peti46
124
100as-200as acsikra hajtó embereknek egy kis segítség (ha még nem ismernétek):http://www.facebook.com/MaddenSuperstars
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pro league 2be mennyibe kerül a stadion? (kb szám is elég)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
SziasztokÉn is játszok a játékkal, jelölhettek engem is 😛
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000823215352
több mint 13 éve
közben sikerült lenyomnom a Pro League 2-t (hála Fishernek is nagyrészt 😀), meglett Haynesworth is, nekiálltam a Pro League 3-nak, első meccs után meg sikerült belenyúlnom az Ultimate-be 😀 91-es Deangelo Williams, 84-es helyére jött 😊
több mint 13 éve
nekem eddig mindig a középső helyen volt az ulti. Ma ki is húztam Vilmát 😀
több mint 13 éve
Nálam változó. Ma pl az 1. volt, de ezelőtt a 3.on, előtte a 2.on
több mint 13 éve
😂4/4 ultimate 😀
most Will Smith 90-es DE.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
nálam jobbról a 2. kártya volt eddig minden esetben az ultimate.az hogy lehet hogy 2 contract carddal megvettem Fishert, és egy szaros game changert sem kapok?kobalu91Nekem is ő van, és minden meccsen hozzáadódik az az 1 a kickoff returnökhöz, úgyhogy passz 😕
Farky, Laki: hanyadik helyen? 😀kaszo
több mint 13 éve
peti46
124
Pintyek kipipálva. Ultimatenek eddig mindig olyat adott volna aki már megvolt, így nem bánom hogy nem sikerült még kihúznom. Így legalább gyűlik a collection.
több mint 13 éve
az hogy lehet hogy 2 contract carddal megvettem Fishert, és egy szaros game changert sem kapok?kobalu91Nekem is ő van, és minden meccsen hozzáadódik az az 1 a kickoff returnökhöz, úgyhogy passz 😕
Farky, Laki: hanyadik helyen? 😀
több mint 13 éve
Már megint arany, és sajnos meg is van 😕
több mint 13 éve
Cardinals legyőzve, kártyának jött Boldin WR 91-es de már megvolt így collectionbe sem jó, viszont 5. alkalommal is ugyanott volt az ultimate card 😀
több mint 13 éve
az hogy lehet hogy 2 contract carddal megvettem Fishert, és egy szaros game changert sem kapok?
több mint 13 éve
én sem hittem hogy lesz 😊 de a szükség nagy úr 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."