Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
én is nyitottam egyet:Jött Fisher, ezen kívül csak Finnegan 93-as és Mankins 93-as fért be. Jöhetne már végre S meg WR.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
bazd meg,ez komoly? 😮Veszem az ultimatet,bedöglik a játék (megint),frissítés---->elmaradt a nyitás elménye és olyan szar lapokat kaptam,hogy nem igaz
Finnegan 93-as CB a 85-ös Porter helyére
Sheldon Brown 87-es CB collection
90-es Weaver a 88-as Mughelli helyére
92-es Ocho limited a 92-es Steve Smith helyére....
91-es Calvin Johnson nem fért be
kb a 3 legerősebb posztomra jött 5 ember....
több mint 13 éve
én 15 vagyok, és nem 😀Mondjuk Lakiból simán kinézem hogy fizet érte 😂eaglesmcnabbSzerintetek kibasz valaki ennyi pénzt egyáltalán egy ilyen játéka? ha mondjuk alsó hangon számolod 30x95 playfish =2850 az durván 400 dollár ami ugye 80.000ft nagyából egy hülye fészbukos játékéértDrabinvan, nem is kevés bár inkább a fiatalabb 10-14 éves kategória (belőlük is inkább az amcsik)kristof
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Mondjuk Lakiból simán kinézem hogy fizet érte 😂van, nem is kevés bár inkább a fiatalabb 10-14 éves kategória (belőlük is inkább az amcsik)kristofEgy újabb hülye öcsívment. Szedj össze 30 Pro Bowl játékost...peti46Szerintetek kibasz valaki ennyi pénzt egyáltalán egy ilyen játéka? ha mondjuk alsó hangon számolod 30x95 playfish =2850 az durván 400 dollár ami ugye 80.000ft nagyából egy hülye fészbukos játékéértDrabin
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
YEAH!!! 50KKKKKKKKKKKKKKKkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Valaki küldjön még 250 fant pls 😊 meglesz az 50k ha valaki lesz oly szíves 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van, nem is kevés bár inkább a fiatalabb 10-14 éves kategória (belőlük is inkább az amcsik)Egy újabb hülye öcsívment. Szedj össze 30 Pro Bowl játékost...peti46Szerintetek kibasz valaki ennyi pénzt egyáltalán egy ilyen játéka? ha mondjuk alsó hangon számolod 30x95 playfish =2850 az durván 400 dollár ami ugye 80.000ft nagyából egy hülye fészbukos játékéértDrabin
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy újabb hülye öcsívment. Szedj össze 30 Pro Bowl játékost...peti46Szerintetek kibasz valaki ennyi pénzt egyáltalán egy ilyen játéka? ha mondjuk alsó hangon számolod 30x95 playfish =2850 az durván 400 dollár ami ugye 80.000ft nagyából egy hülye fészbukos játékéért
több mint 13 éve
nekem van egy todd heap-em 3 héttel ezelőttről. azelőtt én se gondoltam volna, hogy valaha lesz ilyenem 😀player of the week kártyával találkozott egyáltalán valaki?JJ Tillernekem van egy mendenhall, tenorxnak meg raji
gondolom az előző hetekben is volt vkiknek
egyébként odabasz a sigedkristof
több mint 13 éve
Nekem nincs Raji. Haynesworthom van pro league 2ből.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
player of the week kártyával találkozott egyáltalán valaki?JJ Tillernekem van egy mendenhall, tenorxnak meg raji
gondolom az előző hetekben is volt vkiknek
egyébként odabasz a siged
több mint 13 éve
54-es LB 😕
több mint 13 éve
player of the week kártyával találkozott egyáltalán valaki?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Há' befosok. 95-ös létemre 10.szerre nem bírok megverni egy 90-es csapatot :mad:
több mint 13 éve
😀 Megint belenyúltam az ultimate bónusz playerbe. Shaun Rogers DT 93-as jött 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
esélytelen.
több mint 13 éve
ne vegyetek team packot én 2x5 azaz 10 Colts pack nyitása után 0 azaz 0 ultimate kártyát kaptam pedig van aszhem 6 coltsos pedig azt hittem hogy az összespórolt 1 misi plusz a dupla akcióból lazán lesz egy peyton manning de nem így a csapatom 1000k elköltése után egy játékossal se erősödöttOrkAztakurva eget. Vettél volna inkább 10 Steelers packot, és akkor lenne +1 misid szerdán 😀
több mint 13 éve
ne vegyetek team packot én 2x5 azaz 10 Colts pack nyitása után 0 azaz 0 ultimate kártyát kaptam pedig van aszhem 6 coltsos pedig azt hittem hogy az összespórolt 1 misi plusz a dupla akcióból lazán lesz egy peyton manning de nem így a csapatom 1000k elköltése után egy játékossal se erősödött
több mint 13 éve
Az a baj, hogy attól, hogy 3x annyit tudsz venni, nem biztos, hogy lesz "időd" használni őket. A 100%os biztos, tudod, ha ennyit elhasználsz, akkor nyersz.
több mint 13 éve
De utálom ezeket az 50%-os gamechangereket, semmire nem jók. Ma is hatból egy lett sikeres, ez mióta 50%...?? 😀peti46Nekem általában több mint a fele bejön... És ha az árukat nézem, veszek 30db 50%-osat 21 pénzért, míg 10 db 100%-os 22 pénz. Egyértelműen az 50%-osat éri meg. Főleg hogy Sean Payton azért termeli a 100%-osat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
peti46
124
De utálom ezeket az 50%-os gamechangereket, semmire nem jók. Ma is hatból egy lett sikeres, ez mióta 50%...?? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ultimate az más kérdés 😀 Én csak reméltem, hogy talán lesz 10 kártyából 1-2 ultimate, de hát ez sem jött be.ja ultimate-t akartam írni, a kettőt mindig összekeverem 😊JJ Tillernem éri meg még így sem, a 10 játékosból egyik sem volt platinum...JJ TillerÉn nyitottam egy Jets packot, mert így meglett a 10 jets játékos értelemszerűen ami +20k pénz. A pack így csak 130k-ba került. Ami a legjobb, hogy 7 platinum volt amiből 6 be is fért 😀Mev
több mint 13 éve
ja ultimate-t akartam írni, a kettőt mindig összekeverem 😊Én nyitottam egy Jets packot, mert így meglett a 10 jets játékos értelemszerűen ami +20k pénz. A pack így csak 130k-ba került. Ami a legjobb, hogy 7 platinum volt amiből 6 be is fért 😀Mevpöcsöm kivan, hogy akkor van akciós 2for1 team pack, amikor nincs pénz rá... 😕kobalu91nem éri meg még így sem, a 10 játékosból egyik sem volt platinum...JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal