Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Scrimmage meccsek lejátszása után nálatok is ugrál a friend list??Kib@szott idegesítő😡EmericoJah, ha gyorsan nyomsz le tudsz kettőt játszani, csak nehogy ugyanazt válaszd ki, mert akkor meg retry...
Why so serious?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Scrimmage meccsek lejátszása után nálatok is ugrál a friend list??Kib@szott idegesítő😡
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Nálam van egy 85ös..beteg..Valaki vett már ticketet? Annyi forint amennyit ír, vagy sunyiba még megterhelnek mással is?
Why so serious?
több mint 13 éve
Van ismerősöm, aki már 41. szintű. Nooooormális? :/Bálesznekem olyan is, aki 77-es.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Van ismerősöm, aki már 41. szintű. Nooooormális? :/BáleszVett creditet?
több mint 13 éve
Van ismerősöm, aki már 41. szintű. Nooooormális? :/
több mint 13 éve
szaba
10 546
De egy 4star packból miért jön 2 Platina és egy Utlimate CB-re amikor ott már alapból van egy 80as playa?Nekem se needre jön amúgy sose.
eat shit játékkészítő.Laki
több mint 13 éve
De egy 4star packból miért jön 2 Platina és egy Utlimate CB-re amikor ott már alapból van egy 80as playa?eat shit játékkészítő.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
szaba
10 546
Jól látom,hogy nem lehet felhalmozni ticketteket?Ahogy végeztem a seasonnal és szintet léptem kaptam 4et, de nem is kezdett visszaszámolni,pedig akkor már játszottam vagy 3 meccset :/JoeyPorterJaja, nem lehet.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Jól látom,hogy nem lehet felhalmozni ticketteket?Ahogy végeztem a seasonnal és szintet léptem kaptam 4et, de nem is kezdett visszaszámolni,pedig akkor már játszottam vagy 3 meccset :/
több mint 13 éve
köszi szépen! 😊Tudnátok ajánlani vmi full egyszerű giftboxot? szerencsére sok ajándékot küldtök és kicsit nehézkes folyamatos feltöltés mellett elfogadni őket... 😀Habihttp://botoholic.com/giftboxplus.php
én innen töltöttem le, néha pofázik hogy frissítsem, de full ingyenes.gamerkr
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Tudnátok ajánlani vmi full egyszerű giftboxot? szerencsére sok ajándékot küldtök és kicsit nehézkes folyamatos feltöltés mellett elfogadni őket... 😀Habihttp://botoholic.com/giftboxplus.php
én innen töltöttem le, néha pofázik hogy frissítsem, de full ingyenes.
több mint 13 éve
Tudnátok ajánlani vmi full egyszerű giftboxot? szerencsére sok ajándékot küldtök és kicsit nehézkes folyamatos feltöltés mellett elfogadni őket... 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem tudjátok, a collection mikor fog kezdődni?hunterropgondolom 1. forduló környékén, megvárják a keret szűkítéseket.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudjátok, a collection mikor fog kezdődni?
több mint 13 éve
Jár vmi acsi a streakért? vagy csak mert úgy faszásabban néz ki? 😀Egyre több pénzt kapsz, ha nagyobb a streak.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000908100873
aki még nem vett volna fel, az nyugodtanHabi
több mint 13 éve
Tökéletesen 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki felvilágosítana , hogy hogy van ez most . Azt írta , hogy ha a 2011 - ben megcsinálod az acsikat akkor kapsz érte pénzt a '12 ben , jól értelmeztem ??
több mint 13 éve
Jár vmi acsi a streakért? vagy csak mert úgy faszásabban néz ki? 😀http://www.facebook.com/profile.php?id=100000908100873
aki még nem vett volna fel, az nyugodtan
JT Daniels fan
több mint 13 éve
szaba
10 546
Hehe 😀 😀Basszus, vannak gamechangerek a játékban?Kibaszott jó, kikaptam valamelyik fos 74es csapattól a pro league 1ben 84esként, így buktam a streaket...tenorxErre jó a gamechanger 😊szaba
Egyébként nyilván skippeli az ember a meccset, ha ennyivel kisebb az ellenfél...tenorx
több mint 13 éve
Basszus, vannak gamechangerek a játékban?Kibaszott jó, kikaptam valamelyik fos 74es csapattól a pro league 1ben 84esként, így buktam a streaket...tenorxErre jó a gamechanger 😊szaba
Egyébként nyilván skippeli az ember a meccset, ha ennyivel kisebb az ellenfél...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Kibaszott jó, kikaptam valamelyik fos 74es csapattól a pro league 1ben 84esként, így buktam a streaket...tenorxErre jó a gamechanger 😊
több mint 13 éve
én azért várok még vele h elkezdjem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Kibaszott jó, kikaptam valamelyik fos 74es csapattól a pro league 1ben 84esként, így buktam a streaket...tenorxDetto...