Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
teljes a Broncos collection, érkezett Bailey 😛

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
a '12 tényleg elég unalmas, a '11-gyel is csak azért játszom h meglegyen a collection, de még minden csapatból hiányzik 3-4 játékos

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
5 star pack:
2kicker az köszi szépen 😊
2db ulti, abból persze egy 93mas kicker aki be sem fér és a 91es Gore...
b@assza meg

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nekem jobban bejön az új game mint a régi. Jók ezek az épület fejlesztések meg h nem szaggat.Amadeus91
mondjuk az épületfejlesztősdi kb ugyanaz, mint az előzőben a stadion volt

és kész vannak collectionök is 😊
a maradék pénzt elvertem legend packokra, 9ből jött 2 legend. persze egyikük sem fér be

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
nekem jobban bejön az új game mint a régi. Jók ezek az épület fejlesztések meg h nem szaggat.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
El tudná valaki mondani pontosan mire jó a Front Office és a Training Facility? 😊bfrenk
egyrészt követelmény bizonyos fejlettségi szint a Pro League meccseinél.
másrészt be tudod állítani, hogy mit hozzon neked (pénz, xp, fan), milyen hosszú ideig

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
El tudná valaki mondani pontosan mire jó a Front Office és a Training Facility? 😊
több mint 13 éve
Egy Limited Edition Card-os játékosnak hogy tudom meghosszabbítani a szerződését? Látom hogy valami hosszíbbító kártya kell hozzá csak a fenébe sem tudom hol lehet olyat venni/nyerni/kapni. Valaki tud segíteni? Level 12-es vagyok. Amúgy ha gondoljátok felvehettek ismerősnek, minden nap küldök ajándékot. Nevem: Ádám Fiatalúr Baranyi. 😊bfrenk
Elvileg bármelyik packban lehet, mondjuk nekem még egy sem jött az új játékban, de hál' istennek nincs is rá szükségem 😊Farky
nekem lassan jöhetne, mert van egy 92+1-es Urlacherem 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Egy Limited Edition Card-os játékosnak hogy tudom meghosszabbítani a szerződését? Látom hogy valami hosszíbbító kártya kell hozzá csak a fenébe sem tudom hol lehet olyat venni/nyerni/kapni. Valaki tud segíteni? Level 12-es vagyok. Amúgy ha gondoljátok felvehettek ismerősnek, minden nap küldök ajándékot. Nevem: Ádám Fiatalúr Baranyi. 😊bfrenk
Elvileg bármelyik packban lehet, mondjuk nekem még egy sem jött az új játékban, de hál' istennek nincs is rá szükségem 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy Limited Edition Card-os játékosnak hogy tudom meghosszabbítani a szerződését? Látom hogy valami hosszíbbító kártya kell hozzá csak a fenébe sem tudom hol lehet olyat venni/nyerni/kapni. Valaki tud segíteni? Level 12-es vagyok. Amúgy ha gondoljátok felvehettek ismerősnek, minden nap küldök ajándékot. Nevem: Ádám Fiatalúr Baranyi. 😊
több mint 13 éve
Sztyopa 306
Ez egy vicc. Minek ultimate a pakli neve, ha 5 ből 4 platinum kártya van benne. Ráadásul az az egy ulti is CB, amiből már 3 csapatnyi van..Már másodszor szivat meg, mi a francért kell randomozni az amúgy is randomot...vicc.Más meg linkelgeti az 5/5 meg 5/4 ultis húzásokat.korrekt rendszer.felbaxott..nem kicsit..de cserébe nagyon. :mad:

Why so serious?
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szobi,te vettél football casht?JoeyPorter
nem, miért?Szobi22
Mert nálam csak te vagy 95-ös már,mindenki még 90 alatt van bőven 😐JoeyPorter
én is már 91es vagyok, football cash nélkül is sztem szépen lehet fejlődni, csak sok ismerősödnek kell játszania a játékot és küldeni a napi giftet.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Hi, én is játszom a superstarral vegyetek fel bátran, küldök ajándékot minden nap.
http://www.facebook.com/profile.php?id=739998201
Köszi!

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
nem, miért?Szobi22
Mert nálam csak te vagy 95-ös már,mindenki még 90 alatt van bőven 😐

több mint 13 éve
nem, miért?

több mint 13 éve
Szobi,te vettél football casht?

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
na a 70-80%-os predictor acsit hamar letudom 😀 az eddigi 15 meccsből 13-at eltaláltam, úgyhogy a Giants meccstől függetlenül megvan a 80% 😊 a Baltimore és az Indy ment el.kaszo
Nekem is meglett, én a Ravensen és a Bengalson buktam eddig csak.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na a 70-80%-os predictor acsit hamar letudom 😀 az eddigi 15 meccsből 13-at eltaláltam, úgyhogy a Giants meccstől függetlenül megvan a 80% 😊 a Baltimore és az Indy ment el.
több mint 13 éve
Megvettem az első utli packom,3WR 1KR 1LB (Jennings,Megatron,Cushing,Wallace) 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Az igazat megvallva én már kicsit (vagy nem is oly kicsit?) unom a játékot. Ez így most gyakorlatilag tök ugyanaz, mint amikor anno a másikat elkezdte az ember, újra szezonok, PL1, stb, csak épp frissített rosterrel. Ennyi. Több újítást vártam a pár pénz/xp-gyűjtő épületnél.Bálesz
Én abbahagytam. Egyszer poén volt mindenkit összeszedni, de még egyszer mi értelme van?tenorx
Az újban is van valami csalás már? :oJoeyPorter
Nincs, egyszer összeszedtem az elsőben, most már nincs kedvem.
több mint 13 éve
Az igazat megvallva én már kicsit (vagy nem is oly kicsit?) unom a játékot. Ez így most gyakorlatilag tök ugyanaz, mint amikor anno a másikat elkezdte az ember, újra szezonok, PL1, stb, csak épp frissített rosterrel. Ennyi. Több újítást vártam a pár pénz/xp-gyűjtő épületnél.Bálesz
Én abbahagytam. Egyszer poén volt mindenkit összeszedni, de még egyszer mi értelme van?tenorx
Az újban is van valami csalás már? :o

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én abbahagytam. Egyszer poén volt mindenkit összeszedni, de még egyszer mi értelme van?
több mint 13 éve
ja, ezzel nyárig nem nagyon fogjuk kihúzni..

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Az igazat megvallva én már kicsit (vagy nem is oly kicsit?) unom a játékot. Ez így most gyakorlatilag tök ugyanaz, mint amikor anno a másikat elkezdte az ember, újra szezonok, PL1, stb, csak épp frissített rosterrel. Ennyi. Több újítást vártam a pár pénz/xp-gyűjtő épületnél.

több mint 13 éve
nem olvastatok vmit collenctionről? mikor lesz vagy vmi...Habi
sehol sem tudják 😕