NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
hihetetlen, mindig akkor akartok játszani, amikor nem érek rá? 😀shawnkatalán mert mindig csak az éj sűrű leple alatt érsz rá, amikor a rendes emberek csicsikálnak a másnapi koránkelés miatt? 😀 persze a héten nem dolgozok, szóval pont nem érint, de mivel ma már letoltam két meccset, téged inkább skippelnélek, mert oda full koncentráció kell majd 😛
több mint 12 éve
hihetetlen, mindig akkor akartok játszani, amikor nem érek rá? 😀
több mint 12 éve
lejátszottuk Kiss-sel is a meccsünket, statokat lehet böngészni, elég érdekes volt. utolsó negyedre megtáltosodva 24 pontot pakoltak fel a srácok, köszönhetően egyrészt Franks 99 yardos returnjének, másrészt annak, hogy egy blitznél Weatherspoon kiütötte Manninget, majd a kezéből kipattanó labda pont az arra robogó Tatupu kezébe került, aki a 18-ast átugorva elszaladt vagy 50 yardnyit döntő pillanatban, ezzel gyakorlatilag esélytelenné téve a fordítást időhiány miatt.redzone-védekezéssel elégedett vagyok, 9-szer járt arra a Broncos, de ebből csak 2 td-t nyeltünk be, hurrá 😊 azzal már kevésbé, hogy 4 fumble-t is összeszerencsétlenkedtem 😀
de jó meccs volt, élveztem, itt is köszi még egyszer.
több mint 12 éve
23 után tökéletesen rá fogok érni, lehet tolongani 😛
több mint 12 éve
Okka
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó lesz ma nekem is este, csak írjál majd egy PM-et.Nekem sajnos szokás szerint csak késő este jó... Akkor halasszuk 😀Rataxesnekem ma "kivételesen" nem jó... Holnap esetleg ráérsz? Csak mert akkor úgy készülök 😊RataxesDélután ráérek.laby
több mint 12 éve
hát ebben több volt a fenekelés, mint a madden, de hát na, nem rád számítottam 😀 meg hát a 4 int besokallt nálam, szerencsém se nagyon volt h mindig átestél a vonalon. na meg az a challenge... 😀 (többieknek, elkapás után futottam, fumble, lost, challenge, erre a bírók a fumble helyett az elkapást nézik meg, ami még a vonal közelében sem volt)továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.Egy délutáni fenekelésre mindenképp jelentkeznék! Maddenezhetünk is ha nagyon akarod...laby
(utána meg akár maddenezhetünk is)kaszo
persze nem ezeken múlt, sokkal jobb vagy, ennyi 😊 gratu!
több mint 12 éve
továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.Egy délutáni fenekelésre mindenképp jelentkeznék! Maddenezhetünk is ha nagyon akarod...
több mint 12 éve
hm, hát 100%-ra nem tudom még mondani, de valszeg jó lesz, majd írj privit ha itt vagy 😊továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.ez nagy 😀 nekem is csak este jó fél 10 fele!neked az okés?vagy már túl késő?Kiss
több mint 12 éve
továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.ez nagy 😀 nekem is csak este jó fél 10 fele!neked az okés?vagy már túl késő?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Nekem sajnos szokás szerint csak késő este jó... Akkor halasszuk 😀nekem ma "kivételesen" nem jó... Holnap esetleg ráérsz? Csak mert akkor úgy készülök 😊RataxesDélután ráérek.laby
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.rossz fiú, rossz fiú....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
továbbra is várom ellenfeleim jelentkezését egy délutáni fenekelésre: shawnka, kiss, rata, laby, amadeus, farky, mcnabb.(utána meg akár maddenezhetünk is)
több mint 12 éve
nem tom mi a fasz történt a maddenel az este folyamán, de reggel akartam folytatni a franchise-t, és amikor rányomtam arra, h play game, nem történt semmi. de csak a saját meccsemnél, amit nem kéne lejátszanom, azt letudnám, csak a sajátomat nem... ötletek? D:
több mint 12 éve
grat Laby!megint izgalmasra sikeredett 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
még ittMég itt vagy?labyMa este valaki ráér letolni a meccset??labynekem jó lenne ma 11ig ha vissza jelzel akkor fent maradok Kiss
msn-en fent vagy?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
nekem ma "kivételesen" nem jó... Holnap esetleg ráérsz? Csak mert akkor úgy készülök 😊RataxesDélután ráérek.
több mint 12 éve
Még itt vagy?Ma este valaki ráér letolni a meccset??labynekem jó lenne ma 11ig ha vissza jelzel akkor fent maradok Kiss
több mint 12 éve
Ma este valaki ráér letolni a meccset??labynekem jó lenne ma 11ig ha vissza jelzel akkor fent maradok
Samaras játszott?
több mint 12 éve
nekem ma "kivételesen" nem jó... Holnap esetleg ráérsz? Csak mert akkor úgy készülök 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Farky koma egy fél óra múlva ráérsz játszani?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
én este lehet ráérek egy vereségre 😀Farkycsak én az estét még nem tudom, úgyhogy most azonnal el akarok verni valakit 😀
több mint 12 éve
én este lehet ráérek egy vereségre 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
valakivel játszanék bajnokit, akivel még hiányzik.