NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
bajnokit valaki, aki még nem kapott ki a Falconstól?akkor majd holnap.
több mint 12 éve
Hello! Érdekel valakit egy eredeti Xbox Madden NFL 12 játék? Online pass már felhasználva.
több mint 12 éve
Próbáld ki azt hogy Windows XP környezetben futtatod (jobb klikk a parancsikonra és ott, vagy a tulajdonságok menün belül van valami olyasmi menüpont hogy "kompatibilitás", most épp a melós XP-s gépnél vagyok úh. nem tudom pontosan)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Teljesen eredeti (tehát megvettem!!!) és már újra is installáltam, de nem indul Win7 alatt 😕Az, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???elindul. Tölts le egy másikat. (vagy vedd meg)Amadeus91
Hibaüzenetet sem ír ki, csak kijön a kezdőmenü és a Play-re nyomás után semmi!!!
Volt már másnak is?Egon
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Az, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???elindul. Tölts le egy másikat. (vagy vedd meg)
Hibaüzenetet sem ír ki, csak kijön a kezdőmenü és a Play-re nyomás után semmi!!!
Volt már másnak is?Egon
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Az, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???Hibaüzenetet sem ír ki, csak kijön a kezdőmenü és a Play-re nyomás után semmi!!!
Volt már másnak is?
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
kár,hogy nem jön PC-re
Az új videó a játék elején, elég pofás lett 😊SamS-Kicker
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
23:00-23:30 körül valaki ráér letolni a meccset?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
óh shit. elírtam 😀 nyilván ő nyert.
több mint 12 éve
eagles - chokernájnersz 21-18most akkor nyertél vagy kikaptál? 😀
végén 34-ről FG-t hibáztam, teljesen megérdemelt vereség. mondjuk nem bántam volna, ha nem úgy látom az egészet, mintha egy rave buliban lennék, de ez van 😀shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
eagles - chokernájnersz 18-21végén 34-ről FG-t hibáztam, teljesen megérdemelt vereség. mondjuk nem bántam volna, ha nem úgy látom az egészet, mintha egy rave buliban lennék, de ez van 😀
több mint 12 éve
tökéletes 😀 11 után nem sokkal kereslek majd
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
49ers?
több mint 12 éve
23:00 után megmérkőznék valakivel. (a Redskins, Broncos, Texans hármason kívül)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
be
több mint 12 éve
csak készülök Rád 😛 😀shawnkabeírtad a trackerbe vagy beírjam?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
csak készülök Rád 😛 😀
több mint 12 éve
14-13-as félidő után 48 pontot összehajigálni két negyed alatt, az derék. meg a 12 complete passzból 7 td is.amúgy a code & /code parancs szögletes zárójelben a könnyebb olvashatóság miatt ugyanúgy működik, mint az előző fórumon, csak nincs rá gomb.
több mint 12 éve
akivel még nem játszottam, meccs? most?
több mint 12 éve
este 8-9 után engem is zargathattok majd eléggé le vagyok maradozvaeaglesmcnabbMa este 23:00?
több mint 12 éve
este 8-9 után engem is zargathattok majd eléggé le vagyok maradozva
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ha valaki ma este ráér letolhatjuk a meccsünketFarkyén ráérek egy 15 perc múlva
hamán vagy msnen írok
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ha valaki ma este ráér letolhatjuk a meccsünket
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
valaki tétmeccs? NASCAR futamig be is tudnánk fejezni.. 😀