Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
shawnka did it.amúgy haOszt a week 1-el mi lesz? 😀Eazzy[/ code] közé teszitek nem csúszik szét 😊
Farky
több mint 12 éve
amúgy ha [/ code] közé teszitek nem csúszik szét 😊
Farky
Oszt a week 1-el mi lesz? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
amúgy ha [/ code] közé teszitek nem csúszik szét 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Én már megszoktam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nektek nem zavaró az amikor rákattintotok a meccsre és megnézitek a statisztikát el van csúszva az egész?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki most 1 meccset?hamachin irj
több mint 12 éve
Zorddd kurva jó a cikk, a Romo-s rész a legkirályabb 😂
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
lol 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Duff
3 133
Toltam gép ellen és CPU úgy döntött Andy Lee lesz a RG. A poén, h lazán feltartotta Mebanet.több mint 12 éve
Hát csak így gondolkodtam, hogy menne e a dolog, és elvileg igen, és ezt megosztottam veletek, hogy gondolkodom a dolgon. De én ezt csak C-ben tudnám megcsinálni, persze abból is lehet szépen kimenteni is meg minden, de azért ennyi statot feldolgozni elég macerás, mert át kellene rendesen gondolnom a dolgot meg ilyenek, és amúgy sem szeretek programozni. Viszont gondoltam erre az ötletemre valamelyik nagy befőttesüveg szemüvegű kockagyár hátha észbe kap, és megcsinálja, ugyanis aki ért hozzá, és benne van a gyakorlatban, az simán tök hamar megcsinálja.jó az oké, de Eazzy-nél az az hatalmas trollkodás, hogy beírja, hogy "tudnék rá írni, de nem írok, úgyhogy cumiiii" 😀😀fetomyTe Lizzy, mondták már hogy kurvanagy nigger vagy? 😀akkor én bekussolok h webprogramozó lesz a szakmám, csak jó IT szakemberhez méltóan lusta geci vagyok 😀Farky
Vagy te a csöveshez is odamész, és elmondod, hogy adhatnál neki egy százast, de inkább bedobod a csatornába? 😀fetomy
Úgyhogy megnyalhatod Vasas 😀
több mint 12 éve
valaki egy meccset?
több mint 12 éve
jó az oké, de Eazzy-nél az az hatalmas trollkodás, hogy beírja, hogy "tudnék rá írni, de nem írok, úgyhogy cumiiii" 😀😀akkor én bekussolok h webprogramozó lesz a szakmám, csak jó IT szakemberhez méltóan lusta geci vagyok 😀FarkyEgyébként szerintem én tudnék írni egy olyan progit, ami beolvasná a fájlokat és összesítené, de kummára utálok programozni...EazzyTe Lizzy, mondták már hogy kurvanagy nigger vagy? 😀
Vagy te a csöveshez is odamész, és elmondod, hogy adhatnál neki egy százast, de inkább bedobod a csatornába? 😀fetomy
több mint 12 éve
A Cowboys durvábban néz ki, mint Biagio keze alatt bármikor 😀
több mint 12 éve
akkor én bekussolok h webprogramozó lesz a szakmám, csak jó IT szakemberhez méltóan lusta geci vagyok 😀Egyébként szerintem én tudnék írni egy olyan progit, ami beolvasná a fájlokat és összesítené, de kummára utálok programozni...EazzyTe Lizzy, mondták már hogy kurvanagy nigger vagy? 😀
több mint 12 éve
Egyébként szerintem én tudnék írni egy olyan progit, ami beolvasná a fájlokat és összesítené, de kummára utálok programozni...EazzyTe Lizzy, mondták már hogy kurvanagy nigger vagy? 😀
Vagy te a csöveshez is odamész, és elmondod, hogy adhatnál neki egy százast, de inkább bedobod a csatornába? 😀
több mint 12 éve
Egyébként szerintem én tudnék írni egy olyan progit, ami beolvasná a fájlokat és összesítené, de kummára utálok programozni...
több mint 12 éve
Igen de én még mindig úgy tudom, hogy a madcat és társai franchise fájllal működik nem ilyen beírkálós logokkal 😀fetomyjaja, éppen ezért egyszerűbb 😀
több mint 12 éve
Igen de én még mindig úgy tudom, hogy a madcat és társai franchise fájllal működik nem ilyen beírkálós logokkal 😀
több mint 12 éve
úgy látom ő csinálja a madcat-et is. azért egy ilyen rendszerrel egyszerűbb lehet a dolog.http://the-chml.com/Divat is admin egyik ligában meg én is egy másikban. Ahogy Ő is leírta, nálunk is hasonlóak a szabályok. Van egy liga ahol 30 pont fölé nem lehet menni semmiképp (ez baromság sok ok miatt, pl picksix-et se vigyél be ha 25 ponttal vezetsz?! Marhaság.madcat-et használtok a ligában vagy mit?Farky
Én azt szoktam nézni hogy utolsó negyedben mennyire erőltette a passzjátékot, meg ha olyan eredmény van akkor megkérdem az ellenfelét hogy mit gondol erről.
Amikor meg már egy félidő alatt eldől a meccs én sem erőltetem a játékot futkározok kicsit középen meg járatom az órát (nem 0-ig). Így elkerülhető az ilyen.laby
Ez a ligánk oldala, ez az úgy nevezett League Pulse. Egy kanadai csóka csinálja és tőle lehet pénzért (nem kevésért) rendelni.laby
több mint 12 éve
http://the-chml.com/Divat is admin egyik ligában meg én is egy másikban. Ahogy Ő is leírta, nálunk is hasonlóak a szabályok. Van egy liga ahol 30 pont fölé nem lehet menni semmiképp (ez baromság sok ok miatt, pl picksix-et se vigyél be ha 25 ponttal vezetsz?! Marhaság.madcat-et használtok a ligában vagy mit?Farky
Én azt szoktam nézni hogy utolsó negyedben mennyire erőltette a passzjátékot, meg ha olyan eredmény van akkor megkérdem az ellenfelét hogy mit gondol erről.
Amikor meg már egy félidő alatt eldől a meccs én sem erőltetem a játékot futkározok kicsit középen meg járatom az órát (nem 0-ig). Így elkerülhető az ilyen.laby
Ez a ligánk oldala, ez az úgy nevezett League Pulse. Egy kanadai csóka csinálja és tőle lehet pénzért (nem kevésért) rendelni.
több mint 12 éve
srácok valaki egy meccs lefekvés előtt?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ha gondolod egy edzőmeccs keretében megalázhatlak 😀 vagy nemazért te is érzed, hogy ez a hsz több sebből vérzik, mint Sonny Corleone 😊.brkbennvan a trackerben a GB-OAK meccsmert nem játszottál még a félelmetes kosokkal 😀Farky
elég menőnek érzem a két meccs alatt kapott 1 TD-t 😂.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
azért te is érzed, hogy ez a hsz több sebből vérzik, mint Sonny Corleone 😊bennvan a trackerben a GB-OAK meccsmert nem játszottál még a félelmetes kosokkal 😀Farky
több mint 12 éve
bennvan a trackerben a GB-OAK meccsmert nem játszottál még a félelmetes kosokkal 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
más: Eazzy-greesy, tényleg nem írod a PR-t? csak mert ha komolyan így gondolod én átveszem a feladatot, nyilván csak akkor jön ki az adott hétre vonatkozó, amikor minden meccset lejátszanak abból a fordulóból.brkMár megbeszéltem Eazzyvel megoldjuk , lesz PR
szerk.: énis beraktam a trackerbe a statot