Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Csáó!automatikusan átugorja elvileg
Én a 2008-as játékal játszok mivel csak ez jött ki PC-re egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor futok átlehet ugrani a lábra vetödő játékost és ha igen hogyan, mivel???Brady1992
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csáó!E betűvel
Én a 2008-as játékal játszok mivel csak ez jött ki PC-re egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor futok átlehet ugrani a lábra vetödő játékost és ha igen hogyan, mivel???Brady1992
több mint 12 éve
Namost ez lehet hülyeség, de úgy emlékszem raktam fel no-cd cracket a maddenhez (gondolom elvileg kell hozzá). Aki ért hozzá attól kérdezném, hogy nem lehet, hogy az akadályozza azt, hogy hostoljak?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csáó!Én a 2008-as játékal játszok mivel csak ez jött ki PC-re egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor futok átlehet ugrani a lábra vetödő játékost és ha igen hogyan, mivel???
több mint 12 éve
Duff
3 133
Na visszajöttem én is, Habi van már? 😀
több mint 12 éve
Valaki egy mérkőzést? (írjatok hamachin)
több mint 12 éve
Hello mindenkinek. A jó hír, hogy hazaengedtek, a rossz hogy még semmit sem tudnak ezért majd járhatok csomó vizsgálatra még valószínű, de már itthonról. A jelenlegi állás szerint tudom folytatni rendesen a játékot.Shawn84Reméljük nem lesz semmi komolyabb gond! 😊 Addig is jobbulást.
több mint 12 éve
Na, átírtam, mert még első héten vagyunk, de ezentúl eszerint linkeljetek, most a link oda is ugrik, ahol van bejegyzés, nem a szerkesztéséhez. De ha ez macerás, akkor lehet úgyis, hogy topicot visszazárjuk és majd nekem vagy Shawnkanak jöhetnek PM-ben dolgok (jegyzem meg, commish is bután linkelt 😛)DenyEgyébként mi nem is tudunk linkelni, csak új hsz.-t írni. Hsz.-t szerkeszteni csak admin, vagy az adott topicban mod. jogokkal rendelkező user tud.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hello mindenkinek. A jó hír, hogy hazaengedtek, a rossz hogy még semmit sem tudnak ezért majd járhatok csomó vizsgálatra még valószínű, de már itthonról. A jelenlegi állás szerint tudom folytatni rendesen a játékot.
több mint 12 éve
Már tudom miért nem jók a linkek trackerben... Egy csomóan nem tudják használni. Ha a statot linkelni akarod, akkor a statos hozzászólás dátumának linkjét másold oda.óbazmeg Dani, tegnap írogattam át az összeset, hogy fetomy lássa. ezért jött be egyből a válaszüzenetes ablak, mert úgy tudta csak megjeleníteni. nem véletlenül volt úgy.
Na, átírtam, mert még első héten vagyunk, de ezentúl eszerint linkeljetek, most a link oda is ugrik, ahol van bejegyzés, nem a szerkesztéséhez. De ha ez macerás, akkor lehet úgyis, hogy topicot visszazárjuk és majd nekem vagy Shawnkanak jöhetnek PM-ben dolgok (jegyzem meg, commish is bután linkelt 😛)Deny
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vki esetleg egy edzőmeccset??!
több mint 12 éve
Jah, Shawnka pont tegnap írta át a linkeket hogy Fetomynak is jó legyen 😊RataxesKirályok vagyunk, na. 😀
több mint 12 éve
Jah, Shawnka pont tegnap írta át a linkeket hogy Fetomynak is jó legyen 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
srácok!ma és holnap még elérhető vagyok, de utána otthon leszek olyan jó 2 hétig, ami idő alatt nem tudok maddenezni online, mivel valami balfaszkodás van az otthoni netemmel. szóval Sebii, veled mindenképp le kéne ebben a két napban játszani a meccsünket (mondjuk ma este nem vagyok elérhető), Laki te meg döntsd el, igazából nem biztos, hogy rohanni kell, mivel még az első forduló sem fejeződött be, de a lényeg, hogy januárban kb már nem tudok játszani. ha jövök vissza pestre, persze azt jelzem nektek és akkor no para (nem akarok túl sokat otthon lenni, szóval esélyes ez a forgatókönyv)
több mint 12 éve
Ne foglalkozz vele, jó lesz az úgy, csak majd ezentúl ne írd vissza 😀
több mint 12 éve
Jó, akkor mindjárt vissza is csinálom őket 😀 I'm the Deny and i'm....Szerintem igen, ha kicsit visszatekersz, Rata egy hosszabb hsz-ben fejtegette, hogy így én is tudom látni 😊 Eddig rendesen voltak linkelve, és nálam a SD-DEN meccsnél összeomlott a rencer, ilyen válaszolós linkként azonban én is látni tudom. Ezért rata mondta, hogy valószínű átírják a többi meccs linkjét is ilyenre, és akkor még baszakodnom se kell vele 😊fetomyNem bután linkeltek szerintem, hanem direkt volt úgy, hogy én is lássama hsz-eket, mivel rendes hsz linkkel én nem látom, csak ilyen szerkesztős-válaszolós formában 😊fetomyMost ez komoly, ezért írtam át az összeset ilyen szépre? 😀Deny
több mint 12 éve
Szerintem igen, ha kicsit visszatekersz, Rata egy hosszabb hsz-ben fejtegette, hogy így én is tudom látni 😊 Eddig rendesen voltak linkelve, és nálam a SD-DEN meccsnél összeomlott a rencer, ilyen válaszolós linkként azonban én is látni tudom. Ezért rata mondta, hogy valószínű átírják a többi meccs linkjét is ilyenre, és akkor még baszakodnom se kell vele 😊Nem bután linkeltek szerintem, hanem direkt volt úgy, hogy én is lássama hsz-eket, mivel rendes hsz linkkel én nem látom, csak ilyen szerkesztős-válaszolós formában 😊fetomyMost ez komoly, ezért írtam át az összeset ilyen szépre? 😀Deny
több mint 12 éve
Nem bután linkeltek szerintem, hanem direkt volt úgy, hogy én is lássama hsz-eket, mivel rendes hsz linkkel én nem látom, csak ilyen szerkesztős-válaszolós formában 😊fetomyMost ez komoly, ezért írtam át az összeset ilyen szépre? 😀
több mint 12 éve
Nem bután linkeltek szerintem, hanem direkt volt úgy, hogy én is lássama hsz-eket, mivel rendes hsz linkkel én nem látom, csak ilyen szerkesztős-válaszolós formában 😊
több mint 12 éve
Már tudom miért nem jók a linkek trackerben... Egy csomóan nem tudják használni. Ha a statot linkelni akarod, akkor a statos hozzászólás dátumának linkjét másold oda.Na, átírtam, mert még első héten vagyunk, de ezentúl eszerint linkeljetek, most a link oda is ugrik, ahol van bejegyzés, nem a szerkesztéséhez. De ha ez macerás, akkor lehet úgyis, hogy topicot visszazárjuk és majd nekem vagy Shawnkanak jöhetnek PM-ben dolgok (jegyzem meg, commish is bután linkelt 😛)
több mint 12 éve
Ha az ellenfél bal kezében van a labda akkor A, ha a jobb akkor G. Így jelentősen lecsökken a facemask esélye, de így is benne van a pakliba. Én mindig ezeket használom fumble-m nagyon ritkán van belőle, viszont ha elkapáskor kapásból kézre csapsz akkor nagy eséllyel incomplete lesz.megértem a problémádat, ugye Ray Lewisékat seggrefejelő Sproles-ok és hasonlók 😀pontosan, jól mondja a viszkis. nyomd az "a"-t vagy a "g"-t, az a biztos. vagy csak menj neki az ellennek 😀shawnka"menj neki az ellennek "😀 bazzeg szerinted mi a lófaszt csinálok, kikerülöm? 😀 az A meg a G az mit csinál pontosan? és sprint mellett is tudom hazsnálni?eaglesmcnabb
Az A és a G nagyon jó. Ha én csinálom 95% facemask, ha 3rd down-nál loss tackle, akkor 115% facemask. Nálad talán kisebb lesz az arány 😀fetomy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A G billentyű arra való egyébként hogy kiüsd az ellenfeld kezéből a lasztit 😊G-t én is nagyon ritkán, csak ugye néha tackle-nél de már látom hogy tán ezért van mindig facemask 😂Mellesleg ha már téma, érdekelne, hogy csak belém vésődött annyira a FIFA, hogy ASD-re rakom alapból a kezem? 😀 (azért még így is elérem a G-t is 😛)fetomySzintén zenész 😊
Bár a G-t sosem használtam még a maddenben, azt se tudtam, hogy van rá kiosztva funkció 😂Bálesz
Viszont én az R-t nem használom soha, azt át is állítottam A-ra. De azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül 😀fetomy
több mint 12 éve
kigyűjtöttem a kombókat, lehet csemegézni:Offense
Arrow Keys move player
S Key then G Key flip play (at line of scrimmage)
D Key sprint
G Key play art
G Key + Left Shift + Arrow Keys bluff play art (multiplayer games only)
A Key know your player weapons
S Key then S,D,F,W, or R Key call an audible (before snap)
S Key then E Key cancel audible (before selecting a play)
S Key then A Key reset original play (after calling an audible)
T Key call timeout
Esc Key pause game
D Key snap ball
Left Shift + Arrow Keys Left or Right switch direction of running play
G Key + Receiver Icon then Left Shift + Arrow Keys change primary receiver's route
G Key + Receiver's Key change primary receiver / lock on to receiver
E Key + Receiver Key call hot route
Arrow Key Up (Hot Route) fly pattern
Arrow Key Down (Hot Route) curl pattern
Arrow Keys Left or Right (Hot Route) in / out pattern
A Key or G Key left or right slant pattern
Arrow Keys Up or Down highlight eligible player
Arrow Keys Left or Right (after highlight) send player in motion
F Key receiver control / lead blocker control
W Key slide offensive line protection
Arrow Key Up (Line Slide) spread line
Arrow Key Down (Line Slide) pinch line
Arrow Key Left or Right (Line Slide) shift blocking left / right
R Key then Arrow Keys formation shift
Left Ctrl Key fake snap
Left Shift + Arrow Key Up lower shoulder / dodge (power backs / agile backs)
Left Shift + Arrow Key Down back juke
Left Shift + Arrow Key Left or Right big juke left / right
Left Shift + Arrow Key Left then Right or Right then Left double moves (agile ball carriers only)
S Key (Tap) + S Key (Hold) QB or wide receiver slide / dive
E Key (Hold) cover up / protect ball
F Key spin
W Key or R Key cut move (left / right)
A Key or G Key stiff arm (left / right)
Left Shift + Arrow Keys Left or Right look (left / right)
Arrow Keys then Receiver Icon precision passing
S, E, F, W, or R Keys throw ball (tap for lob, hold for bullet)
A Key throw ball away
W Key call for ball
G Key pump fake
F Key control intended receiver
S Key dive
E Key catch
W Key swat
Left Shift then Arrow Keys Up or Down impact / cut block
A Key or G Key turn block (left / right)
W Key pull / hold defender (left / right)
S Key diving block
E Key jump
E Key then Icon of Player then A Key or G Key change blocking assignment (before the snap)
Defense
D Key or F Key choose a player to control
Left Shift + Arrow Key Up put LBs and DLs in hook zone or DBs in deep zone / short zone
Left Shift + Arrow Key Down blitz (twice for QB contain blitz)
Left Shift + Arrow Key Left QB spy coverage
Left Shift + Arrow Key Right flat zone / curl zone (twice for curl zone)
W Key + Arrow Key Up spread DEs outside tackles
W Key + Arrow Key Down move line in tight between tackles
W Key + Arrow Keys Left or Right shift line left / right
W Key + Left Shift Key + Arrow Key Down make line crash in
W Key + Left Shift Key + Arrow Key Up make line rush outside
W Key + Left Shift Key + Arrow Key Left or Right make line crash left / right
W Key then A Key reset
R Key + Arrow Key Up or Down spread LBs out / move in tight
R Key + Arrow Key Left or Right shift LBs left / right
R Key + Left Shift Key + Arrow Key Down blitz all LBs
R Key + Left Shift Key + Arrow Key Up call off all LBs from blitzes and put them into hook zones
R Key + Left Shift Key + Arrow Key Left or Right blitz the left / right OLB
R Key then A Key reset the shift
E Key + Arrow Key Up or Down put DBs into bump and run / loose coverage
E Key + Arrow Key Right shift safeties and LBs into better position to cover their assigned man
E Key then A Key reset coverage
E Key then Left Shift Key then Arrow Keys shift the safeties' zone coverage to the left / right / up / down
E Key then Key of Offensive Player then Arrow Key change individual matchups
A Key or G Key + Receiver's Key spotlight receiver
F Key control player nearest to ball
Left Shift + Arrow Keys (Immediately after snap) commit to the run / pass
Left Shift + Any Arrow Key hit stick 2.0
S Key dive
E Key jump / intercept / hands up (while rushing QB)
G Key strip ball (when not engaged)
W Key rip / swim / spin (when engaged)
R Key strafe (when not engaged)
W Key swat ball (when not engaged)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
G-t én is nagyon ritkán, csak ugye néha tackle-nél de már látom hogy tán ezért van mindig facemask 😂Mellesleg ha már téma, érdekelne, hogy csak belém vésődött annyira a FIFA, hogy ASD-re rakom alapból a kezem? 😀 (azért még így is elérem a G-t is 😛)fetomySzintén zenész 😊
Bár a G-t sosem használtam még a maddenben, azt se tudtam, hogy van rá kiosztva funkció 😂Bálesz
Viszont én az R-t nem használom soha, azt át is állítottam A-ra. De azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül 😀