Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Öcsém, hogy így kell csinálnom 😀 Viszont működik úgyhogy köszi 😀fetomyNincsmit, talán meg lehetne győzni Shawnkát hogy eleve a válaszolós linket tegye a schedulebe 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fetomynak kitaláltam egy megoldást, hátha működik a számára nem megjeleníthető hozzászólások megnézésére. Az egyes hozzászólásoknak ugye van egy azonosítójuk. Az adott meccsre mutató hozzászólás azonosítója kiderül a schedule-ből, pl. ha az Oakland-Cinci meccs linkjére kattintassz akkor elméletileg a következő címet nyitja meg, csak gondolom nálad üres vagy nemtom:Öcsém, hogy így kell csinálnom 😀 Viszont működik úgyhogy köszi 😀
bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=449090#p449090
Ebből az utolsó, p betű utáni szám (449090) a hozzászólás azonosítója.
Próbáld meg szerintem azt hogy az erre a hozzászólásra adott válasz esetén feljövő linket nyitod meg.
Ha erre a hsz.-re akarok válaszolni akkor ezt a linket nyitja az oldal:
bowl.hu/modules/forum/post.php?tid=1271&qid=449090
Két szám van benne, a második láthatóan az eredeti hozzászólás (amire válaszolni akarsz) azonosítója.
Ha ez így működik, akkor a válaszolós ablakból elméletileg mindig ki tudod másolni az éppen számodra érdekes meccs statjait (csak a "Quote" parancsot kell kiszedni), annyi a dolog hogy megnézed hogy mi a shawnka schedule-ben lévő link utolsó 6 számjegye, és azt a 6 számjegyet másolod a válaszolós link utolsó hat számjegyének helyére. Az első szám (1271) szerintem maradthat módosítás nélkül.Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó lenne megvárni a pénteket, hogy lezáruljon az első week, már csak azért is hogy legyen egy kis rendszer a ligában 😊 Játszatok barátságos meccseket 😊 én is vevő vagyok bárkivel egy kis gyakorlásra 😊Nem hiszem hogy gond lenne, max a statot később írjuk be 😛kovi470Amadeus 2.fordulós meccs? 😊kovi470Le lehet már játszani a 2. fordulós meccseket?Raven17
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
LOL 😂 😂 😂Őőő... Mindegy, Gravedigger haverja 😀 Nem, egyébként nem mindegy, bocs Gravedigger haverjai hogy összekevertelek Titeket 😀RataxesÉs igeeen, alkalmi Lions drukker lényemet nagy öröm érte 😀 Grat. Wallacepro, remélem a többi csoportriválist is elintézed (rajtam kívül persze 😊 )Rataxesbár smokar játszik a Lions-sal 😀
no, PO helyen a csapat 😀.brk
több mint 12 éve
Őőő... Mindegy, Gravedigger haverja 😀 Nem, egyébként nem mindegy, bocs Gravedigger haverjai hogy összekevertelek Titeket 😀És igeeen, alkalmi Lions drukker lényemet nagy öröm érte 😀 Grat. Wallacepro, remélem a többi csoportriválist is elintézed (rajtam kívül persze 😊 )Rataxesbár smokar játszik a Lions-sal 😀
no, PO helyen a csapat 😀.brk
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
És igeeen, alkalmi Lions drukker lényemet nagy öröm érte 😀 Grat. Wallacepro, remélem a többi csoportriválist is elintézed (rajtam kívül persze 😊 )Rataxesbár smokar játszik a Lions-sal 😀
no, PO helyen a csapat 😀
több mint 12 éve
És igeeen, alkalmi Lions drukker lényemet nagy öröm érte 😀 Grat. Wallacepro, remélem a többi csoportriválist is elintézed (rajtam kívül persze 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fetomynak kitaláltam egy megoldást, hátha működik a számára nem megjeleníthető hozzászólások megnézésére. Az egyes hozzászólásoknak ugye van egy azonosítójuk. Az adott meccsre mutató hozzászólás azonosítója kiderül a schedule-ből, pl. ha az Oakland-Cinci meccs linkjére kattintassz akkor elméletileg a következő címet nyitja meg, csak gondolom nálad üres vagy nemtom: bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=449090#p449090
Ebből az utolsó, p betű utáni szám (449090) a hozzászólás azonosítója.
Próbáld meg szerintem azt hogy az erre a hozzászólásra adott válasz esetén feljövő linket nyitod meg.
Ha erre a hsz.-re akarok válaszolni akkor ezt a linket nyitja az oldal:
bowl.hu/modules/forum/post.php?tid=1271&qid=449090
Két szám van benne, a második láthatóan az eredeti hozzászólás (amire válaszolni akarsz) azonosítója.
Ha ez így működik, akkor a válaszolós ablakból elméletileg mindig ki tudod másolni az éppen számodra érdekes meccs statjait (csak a "Quote" parancsot kell kiszedni), annyi a dolog hogy megnézed hogy mi a shawnka schedule-ben lévő link utolsó 6 számjegye, és azt a 6 számjegyet másolod a válaszolós link utolsó hat számjegyének helyére. Az első szám (1271) szerintem maradthat módosítás nélkül.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Nem hiszem hogy gond lenne, max a statot később írjuk be 😛Amadeus 2.fordulós meccs? 😊kovi470Le lehet már játszani a 2. fordulós meccseket?Raven17
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Amadeus 2.fordulós meccs? 😊kovi470Le lehet már játszani a 2. fordulós meccseket?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jóvanna, csak mondtam 😀BáleszÉs igazad is van, nem vitatom, de sztem ebbe törödjön bele mindenki hogy Smokarral majd csak hamachin lehet meccset egyeztetni, ott viszont nagyon sűrűn elérhető , szóval nem lesz gond 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez igaz, de egyébként épp most játszák a meccset Lakival 😊Senki nem várja tőle, hogy fórumozzon, szakmázgasson ( 😀), de itt azért lehet jelentkezni, esetleg privátot írni az aktuális ellenfélnek. Pláne, hogy a hamachi-üzenetet nem mindenki veszi észre. 😊BáleszArról volt szó, hogy aktívkodik mindenki a fórumon is, nem? Így elég körülményes lesz lenyomni a szezont...BáleszÉn azt nem mondtam hogy ide irkálni fog, de hamán megtaláljátok majd, annyi elég hogy le legyen játszva a meccs nem ? Ne nagyon várjátok tőle hogy fórumozni fog, ő a játékélmény miatt játszik, és péntekig tutira le is lesz nyomva a meccse Lakival 😊gravedigger
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Amadeus 2.fordulós meccs? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Senki nem várja tőle, hogy fórumozzon, szakmázgasson ( 😀), de itt azért lehet jelentkezni, esetleg privátot írni az aktuális ellenfélnek. Pláne, hogy a hamachi-üzenetet nem mindenki veszi észre. 😊Én azt nem mondtam hogy ide irkálni fog, de hamán megtaláljátok majd, annyi elég hogy le legyen játszva a meccs nem ? Ne nagyon várjátok tőle hogy fórumozni fog, ő a játékélmény miatt játszik, és péntekig tutira le is lesz nyomva a meccse Lakival 😊gravediggerIrt neked tegnap haman nem ?gravediggerArról volt szó, hogy aktívkodik mindenki a fórumon is, nem? Így elég körülményes lesz lenyomni a szezont...Bálesz
több mint 12 éve
csak annyi a baj, h én újratettem a rendszert (vele együtt a hamachit is), és sztem elvesztettem a jogosultságomat a szoba felett. egyébként én is kétszer vagyok így benn.Én már jeleztem hogy a hamachi teljesen meghalt ezért újat kellett csinálni és aki a szobákat csinálta az rúgjon ki, hogy elférjünk. Úgyhogy az Awesome009 az már nem kell.AwesomeVisszakerestem, úgy néz ki a hármas szobában Lol az illetékes... Kérem szíveskedjék intézkedni 😊Rataxes
szóval csináltam egy új 3-as szobát bowlhu3 (jelszó ua) néven.
több mint 12 éve
.brk
1 890
nem kell fórumoznia, de erre a topicra jó lenne ha ránézne néha, mint mondjuk Biagio, akit amúgy nem nagyon láttam még a fórumon máshol feltűnni.Én azt nem mondtam hogy ide irkálni fog, de hamán megtaláljátok majd, annyi elég hogy le legyen játszva a meccs nem ? Ne nagyon várjátok tőle hogy fórumozni fog, ő a játékélmény miatt játszik, és péntekig tutira le is lesz nyomva a meccse Lakival 😊gravediggerIrt neked tegnap haman nem ?gravediggerArról volt szó, hogy aktívkodik mindenki a fórumon is, nem? Így elég körülményes lesz lenyomni a szezont...Bálesz
több mint 12 éve
Valaki egy edzőmeccset?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem mondtam hogy ide irkálni fog, de hamán megtaláljátok majd, annyi elég hogy le legyen játszva a meccs nem ? Ne nagyon várjátok tőle hogy fórumozni fog, ő a játékélmény miatt játszik, és péntekig tutira le is lesz nyomva a meccse Lakival 😊Arról volt szó, hogy aktívkodik mindenki a fórumon is, nem? Így elég körülményes lesz lenyomni a szezont...Báleszgravedigger, mi van már a haveroddal? 😮LakiIrt neked tegnap haman nem ?gravedigger
több mint 12 éve
Arról volt szó, hogy aktívkodik mindenki a fórumon is, nem? Így elég körülményes lesz lenyomni a szezont...gravedigger, mi van már a haveroddal? 😮LakiIrt neked tegnap haman nem ?gravedigger
több mint 12 éve
lool game set match 😂A melegházban.EazzyVisszakerestem, úgy néz ki a hármas szobában Lol az illetékes... Kérem szíveskedjék intézkedni 😊Rataxesén melyik szobában vagyok az illetékes? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Nálam szaggatott, inkább a futást nehezítette meg, meg a rúgásokat. De gondoltam ha nálad oké, akkor sebaj, legalább jó szoros lesz 😀Jönnék ha nem kéne letölteni hozzá azt a köcsög programot. Valaki szóljon Gravedigger-nek, hogy ha azt írják hogy "hú de szaggat" akkor azt kell rá válaszolni hogy "nálam is" 😀Nállam tényleg nem igazán szaggatott, de irtam rögtön hogy lépjünk ki és próbáljuk újra ha gondolja 😊 Egyébként gratulálok a győzelemhez , nekem ez a meccs egy katasztrofális csalódás volt, a secondary-m kb nem volt a pályán, de Hester meg Knox sem, egyedül Davis emelhető ki meg Forte és e rush defense, a többi egy rakás kaki, Cutlerrel az élen 😊 Na majd remélem jobb lesz a második fordulóban, bár mos még mindig sokkban vagyok mert az előszezon meccseken ettől lényegesen jobban muzsikált a csapat 😊 Grat mégegyszer Eazzy 😊gravedigger
szerk: túl sok a siged egyébként, ez az emeletes cucc már az illegális kategóriába tartozik 😊Rataxes
Köszi a meccset, és remélem széjjelkapod Amadeust 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gravedigger, mi van már a haveroddal? 😮LakiIrt neked tegnap haman nem ?