Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
gravedigger! Írtam neked pm-et még korábban, olvassad majd elfele, és magyarázzad, hogy mikor legyen a möccs! Hamán se láttalak egy jó ideje.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
jajajajjajaja azóta már látom. 😀 Azért köszönöm, hogy szóltál.Nem, most.LanceEnnyire biztos vagy a hosszabbításban? 😛Lancemiért, nem akkor kezdődik? :o :o :o :oAmadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem, most.miért, nem akkor kezdődik? :o :o :o :oAmadeus91akkor én hajnali 2kor a sporinak fogok drukkolni. 😀Amadeus91Ennyire biztos vagy a hosszabbításban? 😛Lance
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
ennyi. 😀 2 hét múlva Bolti Mór el lesz törölve a föld színéről.Szerintem csak szeretnéd, hogy baszogassalak... :rolleyes: 😂Nehéz a celebek élete, mi? :/fetomymindig csak baszogatsz. Csak azért sem lépek le Miamiból, legyen 2-14-s évem, csak téged oda-vissza verjelek el... :mad: :mad: :mad: :mad: 😀Amadeus91
Meglátjuk master, 2 hét és meglátjuk 😀fetomy
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
Amadeus91football-freaks-t írd be a google-be és ott lesz egy wiki szerű honlap, programok közt meglesz 3 féle. De, ha úgy írod be, hogy "roster editor" akkor is megtalálod. Lényeg, hogy ha belepiszkálsz az overallokba, játékos adatokba akkor nem lesz jó a roster a karrier módra. Rookie classt még nem próbáltam (pedig én már veterán Madden bütykölő vagyok 😀 Heismann mode-dal is megszenvedtem), de feltétlen csinálj biztonsági mentést a rosteredről. Egyébként a legfrissebbet a liga tracker topic tetejéről le tudod tölteni a portré (arckép) fájllal együtt.
Köszi a válaszod!GhostLead
több mint 12 éve
Szerintem csak szeretnéd, hogy baszogassalak... :rolleyes: 😂mindig csak baszogatsz. Csak azért sem lépek le Miamiból, legyen 2-14-s évem, csak téged oda-vissza verjelek el... :mad: :mad: :mad: :mad: 😀Amadeus91grrráááááááááááááááááááááááááá.....Amadeus91Nehéz a celebek élete, mi? :/fetomy
Meglátjuk master, 2 hét és meglátjuk 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
mindig csak baszogatsz. Csak azért sem lépek le Miamiból, legyen 2-14-s évem, csak téged oda-vissza verjelek el... :mad: :mad: :mad: :mad: 😀grrráááááááááááááááááááááááááá.....Amadeus91Nehéz a celebek élete, mi? :/fetomy
több mint 12 éve
grrráááááááááááááááááááááááááá.....Amadeus91Nehéz a celebek élete, mi? :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2012 Nfl Draft.mdc-t leszedtem a footballidiotról, hogyan lehet a játékba convertálni? Valaki részletesen letudja írni nekem?!szia.
Valaki válaszolna??? Előre is köszönöm!GhostLead
Kell hozzá egy editor program, de eléggé necces mert a legtöbb "berhelt" roster játszhatatlanná válik Franchise mod-ban. :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
grrráááááááááááááááááááááááááá.....
több mint 12 éve
GhostLead
295
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2012 Nfl Draft.mdc-t leszedtem a footballidiotról, hogyan lehet a játékba convertálni? Valaki részletesen letudja írni nekem?!Valaki válaszolna??? Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
miért, nem akkor kezdődik? :o :o :o :oakkor én hajnali 2kor a sporinak fogok drukkolni. 😀Amadeus91Ennyire biztos vagy a hosszabbításban? 😛Lance
több mint 12 éve
fetomy te hülye barom 😀 ez már bizonyított.kurvanagy írás ismételten 😀😀😀DDD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akkor én hajnali 2kor a sporinak fogok drukkolni. 😀Amadeus91Ennyire biztos vagy a hosszabbításban? 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
akkor én hajnali 2kor a sporinak fogok drukkolni. 😀Válassz egyet akit utálsz és ellene szúrkoljShawn84WILD CARD MECCS VAN! 😀shawnkaNem jutott be az Eagles, a Chargers és a Panthers. A Benglas még szimpatikus, de Ők is kiestek tegnap szóval kit érdekel? 😀Raven17
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Válassz egyet akit utálsz és ellene szúrkoljWILD CARD MECCS VAN! 😀shawnkaNem jutott be az Eagles, a Chargers és a Panthers. A Benglas még szimpatikus, de Ők is kiestek tegnap szóval kit érdekel? 😀Raven17
több mint 12 éve
WILD CARD MECCS VAN! 😀shawnkaNem jutott be az Eagles, a Chargers és a Panthers. A Benglas még szimpatikus, de Ők is kiestek tegnap szóval kit érdekel? 😀
több mint 12 éve
WILD CARD MECCS VAN! 😀shawnkaúgyis kikap a Falkonsz 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
WILD CARD MECCS VAN! 😀
több mint 12 éve
Valaki egy bari meccset?
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Valaki 1 meccset gyorsan Pittsburgh - Denver elott?wallaceproÉn játszanék! Ment PM.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki 1 meccset gyorsan Pittsburgh - Denver elott?
több mint 12 éve
Engem is huggyá verhetne valaki barátságos formában!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Felőlem mehet