Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Bocs, erről én nem tudtam. 😐 :o
több mint 12 éve
elvileg mindkettőtöknél meg kell h legyen 😊Pocs mentette el statokat.SebiiÉn már lejátszottam a meccsem. A 2. forduló addig nem kezdődik, amíg az első be nem fejeződik?Sebiiazért eredményt, statot elfogadunk ám 😛shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Pocs mentette el statokat.Én már lejátszottam a meccsem. A 2. forduló addig nem kezdődik, amíg az első be nem fejeződik?Sebiiazért eredményt, statot elfogadunk ám 😛shawnka
több mint 12 éve
Én már lejátszottam a meccsem. A 2. forduló addig nem kezdődik, amíg az első be nem fejeződik?Sebiiazért eredményt, statot elfogadunk ám 😛
több mint 12 éve
sztem el fog kezdődni, mert 2en is jeleztük ha az első meccsünk csúszni fog. szabának meg jobbulást
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Én már lejátszottam a meccsem. A 2. forduló addig nem kezdődik, amíg az első be nem fejeződik?
több mint 12 éve
.brk
1 890
viszont még 8 meccs hátravan a fordulóból, srácok játszatok 😀szaba neked meg jobbulást!
több mint 12 éve
hát már a reklámban is megmondták, hogy Magyarország nagy részén kemény a víz 😀Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabamár megint? veszélyes sportág ez az úszás 😀shawnka
jobbulást, szaba!
több mint 12 éve
Kár érte, de a következő ligába foglalt helyed van.Biagio, fent vagyok hamán, gyere majd, nagydöntőig ráérek.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Az szép, :/ jobbulást ! 😊
több mint 12 éve
szaba
10 549
Sajkacsont, haránt törés. Holnap sebészet, alighanem vasat kapok. Kösz fiúk!
több mint 12 éve
Jobbulást Szabának! Anno rövid online maddenes pályafutásomat nekem is hasonló sérülés törte meg, igaz nekem csak az egyik ujjamat tanította meg fordítva hajolni egy jól megküldött tojáslabda 😀 Így viszont akkor kell helyettest találnunk nem?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
sztem csak így bújkál a WADA elől....kéretik a commishokat h vizsgálják ki az ügyet...beijedtél búza? 😀
|
több mint 12 éve
Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabaJobbulást! Átérzem a problémádat, nekem is decemberben elején tört el. Szerencsémre csak a bal 3 as kézközépcsontom, és a 29.-ei gipszlevétel után 1.-én már tudtam maddenezni is 😊
több mint 12 éve
akkor rosszul emlékeztem. Jobbulást Szaba!Sose volt törve. Ezzel most kb. 8 hét out, első ránézésre.szabaSajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabamár megint? veszélyes sportág ez az úszás 😀shawnka
több mint 12 éve
😂Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabaMielőbbi felépülést! Legközelebb számítunk ám rád, nem úszod meg, hogy megverj 😀Eazzy
amúgy igen, jobbulást 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jobbulást és gyors felépülést szaba 😊
több mint 12 éve
Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabaMielőbbi felépülést! Legközelebb számítunk ám rád, nem úszod meg, hogy megverj 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabajobbulást. :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 549
Sose volt törve. Ezzel most kb. 8 hét out, első ránézésre.Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabamár megint? veszélyes sportág ez az úszás 😀shawnka
több mint 12 éve
Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.szabamár megint? veszélyes sportág ez az úszás 😀
több mint 12 éve
szaba
10 549
Sajnos ki kell lépnem, eltört a kezem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gravedigger! Írtam neked pm-et még korábban, olvassad majd elfele, és magyarázzad, hogy mikor legyen a möccs! Hamán se láttalak egy jó ideje.EazzyTegnap este haverokkal néztem a meccseket azért nem voltam, ma délelőtt meg elég sok dolgom volt, most értem haza, küldtem az üzenetet 😊 Holnapi nap megfelel ?
több mint 12 éve
Hamachi-val kitörölhetem, megint bebizonyosodott számomra. 😊 Szeretnék meccset játszani 20 perce, ráírtam 7 emberre, egyetlen egy sem válaszolt bő negyed óra elteltével.