Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.xfire.com/live_video/herremans007/ itt a link, New York Giants - Cleveland Browns hivatalos kezdés 18:15.
szerk.: a mérkőzés előreláthatólag 2 órát csúszik!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wallacepro hamachi-n írj majd hogyha online leszel.
több mint 12 éve
Szorri gájok, kiderült, hogy az opera nem szereti csak a hosszú hszeket, Firefox-al tökéletesen látom az egész lapot, úgyhogy nem kell ilyen válaszolóssal linkelgetni.
több mint 12 éve
LoL-lal most mi van? Szent leszek és kétszer is feláldozom magam, laggolhatunk, csak gyere vissza, aztán héten toljuk le a super rangadót. 😀
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
okémajd írj privit, hogy a második heti meccsünket mikor játsszuk le 😊kaszovalaki egy meccset az elődöntők elött?kovi470Én mondjuk!Shawn84
több mint 12 éve
majd írj privit, hogy a második heti meccsünket mikor játsszuk le 😊valaki egy meccset az elődöntők elött?kovi470Én mondjuk!Shawn84
több mint 12 éve
kovi470
1 343
valaki egy meccset az elődöntők elött?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Duff
3 133
hy..habi nevezetű játékos keresek illetve tudja e vki h hol lehet elerni mert hamachin nem ez a neve..köszismokarAz első meccse velem lesz, multkor azt írta ide, hogy jövőhéten jön meg a gépe, és akkor majd tudja elkezdeni a meccseket.
több mint 12 éve
all maddenen van..már harmadszor nézem meg és még mindig! 😊smokarrendben 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
all maddenen van..már harmadszor nézem meg és még mindig! 😊
több mint 12 éve
hy..habi nevezetű játékos keresek illetve tudja e vki h hol lehet elerni mert hamachin nem ez a neve..köszismokarannyit kérnék tőled, hogy a játék beállításaiban a nehézségi szintet "pro"-ról állítsd át "all-madden" fokozatra. köszi!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Írj neki PM-et. Gyakran jár ide.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hy..habi nevezetű játékos keresek illetve tudja e vki h hol lehet elerni mert hamachin nem ez a neve..köszi
több mint 12 éve
GhostLead
295
Hello!A Footballidiot.com-ról le lehet szedni az update81-es rostert a .ros fájlt ill. a képfájlt!
Valaki megtudná mondani hogy hogy lehet képeket csinálni a játékosoknak és főleg azokat hogyan tudom betenni a játékba?
Még az is érdekelne hogy a játékosoknak az éves statisztikáit kilehet-e tölteni a Player Infoban?
(Madden NFL 08)
Előre is köszi!
Sziasztok!acero
először szimulálj végig egy szezont (franchise modban) és meglátod hogy milyen a roster,
ha kifagy akkor csak egy szezont tudsz vele játszani!
több mint 12 éve
Valaki egy edzőmérkőzést?acero: ha saját magad arcképét akarod betenni, azt nem tudom hogy kell/lehet-e.
A liga tracker topicban van idei roster+portré fájl, azokat bemásolva a dokumentumokba a mostani játékosok fognak az egyes csapatokban játszani. Annyi, hogy így csak 1 szezont tudsz lenyomni, mert a következő úgy tapasztaltam hogy van valami gond.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hello!Valaki megtudná mondani hogy hogy lehet képeket csinálni a játékosoknak és főleg azokat hogyan tudom betenni a játékba?
Még az is érdekelne hogy a játékosoknak az éves statisztikáit kilehet-e tölteni a Player Infoban?
(Madden NFL 08)
Előre is köszi!
Sziasztok!
több mint 12 éve
AP-vel nem sikerült mit kezdeniJa, azt nem is figyeltem hogy letoltad a 2. hetit már.laby1 fumble-d volt. 😀 Annak a hátrányát meg Lloyd visszahozta abba a két TD elkapásában amikor ügyetlenkedtem a védőimmel rendesen. 😀labya 2 meccsen együtt gondoltamFarky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ja, azt nem is figyeltem hogy letoltad a 2. hetit már.a 2 meccsen együtt gondoltamFarkydurva mi, ráadásul asszem 2 v 3 fumble-m volt, de enélkül sem volt esélyem 😀1 fumble-d volt. 😀 Annak a hátrányát meg Lloyd visszahozta abba a két TD elkapásában amikor ügyetlenkedtem a védőimmel rendesen. 😀laby
és nézd meg Bradfoed passer ratingjét 😀 mindegy a nehezét letudtam úgy érzem.Farky
több mint 12 éve
a 2 meccsen együtt gondoltam1 fumble-d volt. 😀 Annak a hátrányát meg Lloyd visszahozta abba a két TD elkapásában amikor ügyetlenkedtem a védőimmel rendesen. 😀labynem mert Divat is itt van 😀durva mi, ráadásul asszem 2 v 3 fumble-m volt, de enélkül sem volt esélyem 😀
egyébként kemény hogy egyik meccsen sem dobott INT-et Farky, és mégis így kikapott. A sorsolása az kurva jól sikerült 😀eaglesmcnabb
és nézd meg Bradfoed passer ratingjét 😀 mindegy a nehezét letudtam úgy érzem.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
1 fumble-d volt. 😀 Annak a hátrányát meg Lloyd visszahozta abba a két TD elkapásában amikor ügyetlenkedtem a védőimmel rendesen. 😀durva mi, ráadásul asszem 2 v 3 fumble-m volt, de enélkül sem volt esélyem 😀Létezik, hogy w1 után már laby a bajnok ? 😂Eazzynem mert Divat is itt van 😀
egyébként kemény hogy egyik meccsen sem dobott INT-et Farky, és mégis így kikapott. A sorsolása az kurva jól sikerült 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
durva mi, ráadásul asszem 2 v 3 fumble-m volt, de enélkül sem volt esélyem 😀Létezik, hogy w1 után már laby a bajnok ? 😂Eazzynem mert Divat is itt van 😀
és nézd meg Bradfoed passer ratingjét 😀 mindegy a nehezét letudtam úgy érzem.
több mint 12 éve
Létezik, hogy w1 után már laby a bajnok ? 😂Eazzynem mert Divat is itt van 😀
egyébként kemény hogy egyik meccsen sem dobott INT-et Farky, és mégis így kikapott. A sorsolása az kurva jól sikerült 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Létezik, hogy w1 után már laby a bajnok ? 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
a komisz is csináljon má' valamit 😀amúgy haOszt a week 1-el mi lesz? 😀Eazzy[/ code] közé teszitek nem csúszik szét 😊
Farky