Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 133
Leirná nekem valaki ezt a portnyitogatást ? Enélkül is tudok játszani, de hátha azzal mégjobban menne , laggolás nélkül😊 Valamint erről is irhatna valaki pár szót,---> vertical sync ha már shawnka nem válaszolt a kérdésre 😊 Előre is kösz, nem vagyok nagy gamer, csak maddennel játszom , nem értek ezekhez a dolgokhoz 😊gravediggerA vertical sync azt jelenti, hogy a játék lekorlátozza az fps-edet 60-ra, így a lehető "legfolyamatosabbnak" látszik a játék, azaz legkevésbé akadozik.
(legalábbis CS:Source-ban asszem ezt jelenti 😀 )
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Leirná nekem valaki ezt a portnyitogatást ? Enélkül is tudok játszani, de hátha azzal mégjobban menne , laggolás nélkül😊 Valamint erről is irhatna valaki pár szót,---> vertical sync ha már shawnka nem válaszolt a kérdésre 😊 Előre is kösz, nem vagyok nagy gamer, csak maddennel játszom , nem értek ezekhez a dolgokhoz 😊
több mint 12 éve
a képletek már megvannak írva, csak frissíteni kell a dolgokat vagy hozzáadod a számokat, vagy felülírod attól függ milyen adat.ma este, vagy holnap lehetne egy össznépi statbevitelt csinálni. még akár én is jövök segíteni, csak legyünk sokan, hogy pörögjön 😀shawnkaHa a stat bevitel csak annyiból áll, hogy egyenként be kell írogatni a játékosokhoz a statokat, akkor abba Én is szívesen besegítenék. (nem kell semmi képlettel szórakozni meg egyéb cuccok)
valaki egy edzőmeccset?Raven17
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ma este, vagy holnap lehetne egy össznépi statbevitelt csinálni. még akár én is jövök segíteni, csak legyünk sokan, hogy pörögjön 😀shawnkaHa a stat bevitel csak annyiból áll, hogy egyenként be kell írogatni a játékosokhoz a statokat, akkor abba Én is szívesen besegítenék. (nem kell semmi képlettel szórakozni meg egyéb cuccok)
valaki egy edzőmeccset?
több mint 12 éve
Üdv mindenki, mit kell tennem ahhoz, hogy én is tudjak multiplayerezni? 😀Dexxter Tailorszedd le a hamachit, és nyisd ki az 1795ös 1797es portokat. ha ezzel megvagy írj ide a fórumra 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Üdv mindenki, mit kell tennem ahhoz, hogy én is tudjak multiplayerezni? 😀
több mint 12 éve
10 óra fele játszanék én is akinek lesz kedvem dobjon PM-et
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
nem vagyok hozzászokva, h laggmentes a játék, minden rúgást elbasztam.punt wins championship 😀
több mint 12 éve
majdhogynem több pontod lett mint yardod. hogy a faszba lehet ennyi pontot szerezni ennyi yarddal? dehát defense win championship 😀eaglesmcnabbIgazából az volt itt a titok, hogy a folyamatosan a 40-eséről jöttem, mert a puntokat kibaszkodta oldalra. A másik meg, hogy kurvajól tudok időt pörgetni 😀
több mint 12 éve
majdhogynem több pontod lett mint yardod. hogy a faszba lehet ennyi pontot szerezni ennyi yarddal? dehát defense win championship 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Kiraktam a meccs statisztikáját, Commish úrat megkérném, hogy tegye vele a dolgát.'' A passzjáték halála '' 😀
Elnézegetve nagyon langyos stat lett. Schaub csapnivaló volt, 5 passzból 1 keccs, Foster 70 yard. Legalább nem kell sok adatot bevinnem. 😀Vadkender
több mint 12 éve
megnéztem a statjaitokat 😀mit ne mondjak, eléggé pass heavy meccs volt 😛
több mint 12 éve
Kiraktam a meccs statisztikáját, Commish úrat megkérném, hogy tegye vele a dolgát.aztaqrva 😀 h a faxba sikerült nyerned egyáltalán 😀
Elnézegetve nagyon langyos stat lett. Schaub csapnivaló volt, 5 passzból 1 keccs, Foster 70 yard. Legalább nem kell sok adatot bevinnem. 😀Vadkender
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én legutóbb 2 puntreturn-t kúrtam el, mert nem reagált az E-re mindkettőt megszerezte az ellen 😊én már eret vágtam, kancsó Brady nem volt képes eldobni 3 alkalommal a labdát, hiába nyomtam a gombokat kulcsszituációkban.takaríts billentyűzetet 😛 btw tegnap játszottam Kiss-sel, aki ellen nekem is voltak ilyenek. Miller töküresen integetett, én meg püföltem az "e" betűt, de nem csinált semmit, tavalyi DPoY le is vitte Jézust a földre. Az ilyenek sajnos benne vannak.
a lagg viszont megszűnt szerencsére. csöbörből vödörbe.
Madness 08!!!!lol
just for the record, a twittered miért van reklámozva, ha a mezei user nem láthatja? 😛shawnka
több mint 12 éve
Kiraktam a meccs statisztikáját, Commish úrat megkérném, hogy tegye vele a dolgát.Elnézegetve nagyon langyos stat lett. Schaub csapnivaló volt, 5 passzból 1 keccs, Foster 70 yard. Legalább nem kell sok adatot bevinnem. 😀
több mint 12 éve
just for the record, a twittered miért van reklámozva, ha a mezei user nem láthatja? 😛shawnkahogy legyen mit kérdezned 😛
nem a mezei usereknek van, hanem azoknak akikkel tényleg kommunikálok a fórumon, ők meg úgyis follow-olni fognak 😊
több mint 12 éve
én már eret vágtam, kancsó Brady nem volt képes eldobni 3 alkalommal a labdát, hiába nyomtam a gombokat kulcsszituációkban.takaríts billentyűzetet 😛 btw tegnap játszottam Kiss-sel, aki ellen nekem is voltak ilyenek. Miller töküresen integetett, én meg püföltem az "e" betűt, de nem csinált semmit, tavalyi DPoY le is vitte Jézust a földre. Az ilyenek sajnos benne vannak.
a lagg viszont megszűnt szerencsére. csöbörből vödörbe.
Madness 08!!!!lol
just for the record, a twittered miért van reklámozva, ha a mezei user nem láthatja? 😛
több mint 12 éve
én már eret vágtam, kancsó Brady nem volt képes eldobni 3 alkalommal a labdát, hiába nyomtam a gombokat kulcsszituációkban.a lagg viszont megszűnt szerencsére. csöbörből vödörbe.
Madness 08!!!!
több mint 12 éve
Szerk.: 2-3 perc volt hátra a meccsből és hozzám került volna a labda, én meg lepörgettem volna úgy is, nekem meg pár yard ide vagy oda. Viccesfiúval megbeszéltük, hogy nem játsszuk már le. Ha mindenkinek megfelel, akkor ez a stat lesz a végső.Vadkendernekem megfelel, ha neked is, hogy elesel 3 first downtól 😛
több mint 12 éve
Hát én most már lesz*pom magam. Mondta lol, nyomjuk le, tökéletesen megy, kisebb laggok, de simán tűrhetőbb lett a játék, minden fasza. 23-7 nekem, utolsó negyed, mondom odáig semmi gond volt. Sokadjára sackeltem Brady-t megállítja a játékot, és mondja hogy így semmi értelme nem folytatja, nyomja a gombot de nem dobja el. Átérzem, rengetegszer volt nekem is ilyen. Visszatérünk játékba, kapásból még egy sack, Brady esése közben meg szétbaszott minket a game. Nekem ez volt az utolsó, hogy megpróbáltam lejátszani, vagy itt van ez a háromnegyedes stat, vagy a week 1-emet elkönyvelitek bye-nak, nekem mindegy.Vadkenderöö, tavaly volt egypár ilyen. toljatok még egy negyedet, aztán hozzáadjuk. ez miatt ne vágj eret, előfordul.
több mint 12 éve
Hát én most már lesz*pom magam. Mondta lol, nyomjuk le, tökéletesen megy, kisebb laggok, de simán tűrhetőbb lett a játék, minden fasza. 23-7 nekem, utolsó negyed, mondom odáig semmi gond volt. Sokadjára sackeltem Brady-t megállítja a játékot, és mondja hogy így semmi értelme nem folytatja, nyomja a gombot de nem dobja el. Átérzem, rengetegszer volt nekem is ilyen. Visszatérünk játékba, kapásból még egy sack, Brady esése közben meg szétbaszott minket a game. Nekem ez volt az utolsó, hogy megpróbáltam lejátszani, vagy itt van ez a háromnegyedes stat, vagy a week 1-emet elkönyvelitek bye-nak, nekem mindegy.Szerk.: 2-3 perc volt hátra a meccsből és hozzám került volna a labda, én meg lepörgettem volna úgy is, nekem meg pár yard ide vagy oda. Viccesfiúval megbeszéltük, hogy nem játsszuk már le. Ha mindenkinek megfelel, akkor ez a stat lesz a végső.
több mint 12 éve
hát igen, elég szoros volt végig, bővebb beszámoló a lapkifli topikban 😀Uhh eredményből elég komolynak néz ki a meccs 😀Eazzycore2duomegpróbáltuk most a Week 2-es meccsünkön Shawn84-gyel, első próbálkozásra elég késleltetve reagált a gombokra a játék mindkét oldalon (persze lehet hogy ettől függetlenül) de újraindítás után megoldódott, és duplaprocival is viszonylag simán (értsd: eddigi pályafutásom során a legjobban játszhatóan) futott nálam a játék. Murphy. úgyhogy majd legközelebb kiderül.kaszo
próbáld, remélem te is sikerrel jársz.lol
több mint 12 éve
ma este, vagy holnap lehetne egy össznépi statbevitelt csinálni. még akár én is jövök segíteni, csak legyünk sokan, hogy pörögjön 😀
több mint 12 éve
Okés, felmászok 7 felé hamára, majd írj rám, hogy váccáp. Ha nincs kedved, az se gáz, annyira én se akarok ma. De holnap este is oké nekem, csütörtökön is olyan 22-es kezdésig, pénteken meg teljesen.Ennek örömére lol mikor csapunk össze? A csapat már ezerrel hangolni akar a pennsylvaniai csatára, de előtte még Pats meccset le kell tudni.DenyKendivel játszom 6-tól, az eredménytől függően meglátjuk, h lesznek-e még idegeim egy másik meccsre. 😀lol
több mint 12 éve
Ennek örömére lol mikor csapunk össze? A csapat már ezerrel hangolni akar a pennsylvaniai csatára, de előtte még Pats meccset le kell tudni.DenyKendivel játszom 6-tól, az eredménytől függően meglátjuk, h lesznek-e még idegeim egy másik meccsre. 😀