Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem személy szerint kezd egy kicsit unalmassá válni, az Amadeus+ TO, Amadeus+RB téma. Valami újat is kitalálhatnátok már :rolleyes: Mondjuk ahogy látom eléggé divatos lett mostanában Amadeust oltogatni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki most 1 meccset?
több mint 12 éve
Jaja, ez könnyen lehet, úgyhogy kovi, legközelebb ne Amadeusszal próbáld...valaki tudja esetleg, hogy mért akad be állandóan a 2. félidő? Az elsővel sosincs gond, a második viszont mindig játszhatatlan..kovi470Nem lehet hogy túlmelegszik a masina?laby
Zorddd: Dettó 😂 😂
több mint 12 éve
Szegény Analeus 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fetomy, bőőőgök 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
valaki tudja esetleg, hogy mért akad be állandóan a 2. félidő? Az elsővel sosincs gond, a második viszont mindig játszhatatlan..kovi470Nem lehet hogy túlmelegszik a masina?
több mint 12 éve
mindegy átírtam, amúgy nekem sem tűnt el mikor átmásoltam 😀Na ha jól tévedek, ez lenne a helyes képlet: =H2/(C2+H2) azaz =drop/(catch+drop)Igenigen, csak ugye mikor az előzőbe beleraktam, már több forduló lement és nem tűnt fel, hogy nem úgy kéne 😀fetomy
javítsatok ki ha tévedekFarky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
kovi470
1 343
valaki tudja esetleg, hogy mért akad be állandóan a 2. félidő? Az elsővel sosincs gond, a második viszont mindig játszhatatlan..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Na ha jól tévedek, ez lenne a helyes képlet: =H2/(C2+H2) azaz =drop/(catch+drop)Igenigen, csak ugye mikor az előzőbe beleraktam, már több forduló lement és nem tűnt fel, hogy nem úgy kéne 😀
javítsatok ki ha tévedekFarky
több mint 12 éve
Zorddd, te nem vagy normális 😀 😀
több mint 12 éve
Na ha jól tévedek, ez lenne a helyes képlet: =H2/(C2+H2) azaz =drop/(catch+drop)javítsatok ki ha tévedek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
lehet h fel lett cserélve a 2 érték, mindjárt meglesemkis belevau: statisztikás oldalon elkapásoknál én a drop százalékot nem így számolnám, hanem =(Hx+Cx)/Hx képlettel 😊 csak mert a Saintsesek közül így Colston most például 133, Henderson pedig 200 százalékban droppol 😀Hát Colston és Henderson kb tényleg így droppol 😀kovi470
Egyébként csak most néztem rá először az oldalra, nagyon fasza lett, grat mindenkinek, akinek benne van a keze :cool:kaszo
több mint 12 éve
kovi470
1 343
kis belevau: statisztikás oldalon elkapásoknál én a drop százalékot nem így számolnám, hanem =(Hx+Cx)/Hx képlettel 😊 csak mert a Saintsesek közül így Colston most például 133, Henderson pedig 200 százalékban droppol 😀Hát Colston és Henderson kb tényleg így droppol 😀
Egyébként csak most néztem rá először az oldalra, nagyon fasza lett, grat mindenkinek, akinek benne van a keze :cool:kaszo
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
A statisztikáknál én csak a QB-ket látom...lent válaszd ki a rushing, receiving, blocking stb. munkalapokat
Hogyan tudom megnézni a többi statsot?PakoGabi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A statisztikáknál én csak a QB-ket látom...Hogyan tudom megnézni a többi statsot?
több mint 12 éve
kis belevau: statisztikás oldalon elkapásoknál én a drop százalékot nem így számolnám, hanem =(Hx+Cx)/Hx képlettel 😊 csak mert a Saintsesek közül így Colston most például 133, Henderson pedig 200 százalékban droppol 😀Egyébként csak most néztem rá először az oldalra, nagyon fasza lett, grat mindenkinek, akinek benne van a keze :cool:
több mint 12 éve
Duff neked mikor lenne jó lejátszani a meccsünket?
több mint 12 éve
Duff
3 133
vlaki egy meccset? ^^
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Biagio mikor felel meg a második fordulós meccs ? 😊gravediggerÍrtam PM-et, de ma vagy holnap este jó.
több mint 12 éve
valaki meccs?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
már feladtam...Kegyetlen lett. Én is jót nevettem az egészen. Lassan kezdem megsajnálni Mozartot. 😀Vadkenderköszi a dicsérő szavakat srácok, kicsit amúgy én is sajnálom Amadeust, de remélem érti ő is a tréfát.brk
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A Jacksonville Jaguars edzőpartner keres 18:15-18:30 körüli kezdéssel!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
Kegyetlen lett. Én is jót nevettem az egészen. Lassan kezdem megsajnálni Mozartot. 😀Vadkenderköszi a dicsérő szavakat srácok, kicsit amúgy én is sajnálom Amadeust, de remélem érti ő is a tréfát
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki 1 meccset?hamachin vok.