Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Hjúszton-Szietöl 20-23Kendi végig jobb volt, igazából ő nyerte meg a meccset, csak hivatalosan én.
statokkal kezdünk megcsúszni, jöttök össznépileg bepötyögni?
több mint 12 éve
Grat Sonkának a nagyszerű W-hez. Felettébb szórakoztató egy meccs volt. Azért majd nem sikerült megszorongatni. Legközelebb tényleg kikapsz. 😀
több mint 12 éve
Pontosan. Már az elején megírtuk vagy 5-en hogy csak olyan vállalja el a játékot, aki végig is csinálja, még akkor is ha 0-16-al végez.Jólvan azért szerintem előre nem kell senkinek a fejét venni, várjuk meg az indokot, és utána legyünk mérgesek 😊 Vannak azért olyan dolgok az életben amik fontosabbak a Maddennél, vagy történhetett olyasvalami ami miatt nem tud játszani. Nem hiszem hogy arról van szó hogy nincs kedvegravediggervannak ez igaz, de ha valaki marad újságírni ami a legnagyobb poén és talán legnagyobb befektetést igénylő része a dolognak, nehezen tudom elhinni, hogy ilyesmi lenne a háttérben. nem akarok egy pöcs lenni, de ez így nekem olyan, mint amikor anno Eazzy mondta azt h kilép de PR-t ír továbbra is meg statokkal szöszmötöl, faszom már ebbe a hozzáállásba, elvállaltad csináld végig, jó, most pont van aki beugrik, de így, hogy kicserélődik a fél csapat azért lássuk be sokat veszít a varázsából az egész. mondjuk erre lehetett számítani, áhh kicsit ilyenkor meginog a hitem. 😕.brk
Tudom hogy nagyobb buli minden nap más posztot írni Amadeusról és az aktuális "élettársáról", de fasságnak tartom ezt a mentalitást.
szerk.: gyertek barátságosra!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Persze, igaz amit irsz, nem is nagyon lehet vitatkozni vele, megvárjuk mi miért történt és okosabbak leszünk 😊Jólvan azért szerintem előre nem kell senkinek a fejét venni, várjuk meg az indokot, és utána legyünk mérgesek 😊 Vannak azért olyan dolgok az életben amik fontosabbak a Maddennél, vagy történhetett olyasvalami ami miatt nem tud játszani. Nem hiszem hogy arról van szó hogy nincs kedvegravediggervannak ez igaz, de ha valaki marad újságírni ami a legnagyobb poén és talán legnagyobb befektetést igénylő része a dolognak, nehezen tudom elhinni, hogy ilyesmi lenne a háttérben. nem akarok egy pöcs lenni, de ez így nekem olyan, mint amikor anno Eazzy mondta azt h kilép de PR-t ír továbbra is meg statokkal szöszmötöl, faszom már ebbe a hozzáállásba, elvállaltad csináld végig, jó, most pont van aki beugrik, de így, hogy kicserélődik a fél csapat azért lássuk be sokat veszít a varázsából az egész. mondjuk erre lehetett számítani, áhh kicsit ilyenkor meginog a hitem. 😕.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
Jólvan azért szerintem előre nem kell senkinek a fejét venni, várjuk meg az indokot, és utána legyünk mérgesek 😊 Vannak azért olyan dolgok az életben amik fontosabbak a Maddennél, vagy történhetett olyasvalami ami miatt nem tud játszani. Nem hiszem hogy arról van szó hogy nincs kedvegravediggervannak ez igaz, de ha valaki marad újságírni ami a legnagyobb poén és talán legnagyobb befektetést igénylő része a dolognak, nehezen tudom elhinni, hogy ilyesmi lenne a háttérben. nem akarok egy pöcs lenni, de ez így nekem olyan, mint amikor anno Eazzy mondta azt h kilép de PR-t ír továbbra is meg statokkal szöszmötöl, faszom már ebbe a hozzáállásba, elvállaltad csináld végig, jó, most pont van aki beugrik, de így, hogy kicserélődik a fél csapat azért lássuk be sokat veszít a varázsából az egész. mondjuk erre lehetett számítani, áhh kicsit ilyenkor meginog a hitem. 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jólvan azért szerintem előre nem kell senkinek a fejét venni, várjuk meg az indokot, és utána legyünk mérgesek 😊 Vannak azért olyan dolgok az életben amik fontosabbak a Maddennél, vagy történhetett olyasvalami ami miatt nem tud játszani. Nem hiszem hogy arról van szó hogy nincs kedve
több mint 12 éve
Minek jelentkezik 32 ember hogyha kilépnek 2 hét elteltével? Ráadásul a fele azért lép ki, mert a másik lelép...sok értelme volt így jelentkezni.labyTudtam, hogy ez lesz, és még csak a második hétnél tartunk. Vajon a végére marad egy rájátszásnyi ember?
több mint 12 éve
.brk
1 890
akármit írhat én faszságnak tartom. just sayin'Egyébként tudja valaki a pontos okát hogy Fetomy miért akar itthagyni bennünket ?gravediggerzsornalisztának marad, majd megírja 😛shawnka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jólvan 😊Egyébként tudja valaki a pontos okát hogy Fetomy miért akar itthagyni bennünket ?gravediggerzsornalisztának marad, majd megírja 😛shawnka
több mint 12 éve
Egyébként tudja valaki a pontos okát hogy Fetomy miért akar itthagyni bennünket ?gravediggerzsornalisztának marad, majd megírja 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként tudja valaki a pontos okát hogy Fetomy miért akar itthagyni bennünket ?
több mint 12 éve
Minek jelentkezik 32 ember hogyha kilépnek 2 hét elteltével? Ráadásul a fele azért lép ki, mert a másik lelép...sok értelme volt így jelentkezni.
több mint 12 éve
Meg kellene állitani ezt a hullámot, ha már összejöttünk 32-en, jó volna ha annyian is fejeznénk be a ligátgravediggerúgy is van. ha elvállaltatok egy csapatot, akkor legalább a szezon végéig ne akasszátok szögre a klaviatúrát. vagyis ez elsősorban Camnek szól, mert szerencsére más nem lett mostanában mérnök.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rataxes mikor játszuk le a meccsünket?? - majd hamachin irj.üdw
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meg kellene állitani ezt a hullámot, ha már összejöttünk 32-en, jó volna ha annyian is fejeznénk be a ligát
több mint 12 éve
Jólvan, ez az kezd el te is nem? Igen, lelép. Most akkor menni fog fél liga? Haver, nemár.😀 Nemtom, shawnka cikke elég meggyőző volt 😀EazzyMost ez komoly, hogy fetomy lelépett, és Kiss lesz helyette? Akkor nekem is iksz a dolog viszont.Eazzyszerinted pont a Wolfgang elleni meccs előtt lépne ki? 😂eaglesmcnabb
több mint 12 éve
😀 Nemtom, shawnka cikke elég meggyőző volt 😀Most ez komoly, hogy fetomy lelépett, és Kiss lesz helyette? Akkor nekem is iksz a dolog viszont.Eazzyszerinted pont a Wolfgang elleni meccs előtt lépne ki? 😂eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Most ez komoly, hogy fetomy lelépett, és Kiss lesz helyette? Akkor nekem is iksz a dolog viszont.Eazzyszerinted pont a Wolfgang elleni meccs előtt lépne ki? 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Most ez komoly, hogy fetomy lelépett, és Kiss lesz helyette? Akkor nekem is iksz a dolog viszont.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ment a válasz 😊valaki 1 meccs?KissKüldtem PM-et!Rataxes
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
valaki 1 meccs?KissKüldtem PM-et!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
valaki 1 meccs?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Redskins @ Bears 44-21, grat Biagio-nak, Hesternek meg le kellene vágni a kezét, vagy egy kicsit beragasztózni 😊
több mint 12 éve
úgy látszik csak nekem unalmas 😊kezd egy kicsit unalmassá válni, az Amadeus+ TO, Amadeus+RB téma...eaglesmcnabbIgazad is van... Mondjuk Amadeus + Wake? Máris jobban hangzik nem? 😀
Egy edzőmeccset valaki?Rataxes
este 10 után nekem is jöhet edzőmeccs.
több mint 12 éve
kezd egy kicsit unalmassá válni, az Amadeus+ TO, Amadeus+RB téma...eaglesmcnabbIgazad is van... Mondjuk Amadeus + Wake? Máris jobban hangzik nem? 😀
Egy edzőmeccset valaki?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes