Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Kegyetlen lett. Én is jót nevettem az egészen. Lassan kezdem megsajnálni Mozartot. 😀van egy olyan érzésem Amadeus, hogy minden egyes hozzászólásoddal a lapszemle topicban magad alatt vágod a fát 😂eaglesmcnabbbrk egyszerűen zseniálisat írt! Olvastam Amadeus cikkét, nézem a képet, mondom, most akkor Amadeus lány lett? Erre olvasom brk cikkét, és lám ő is egyből arra gondolt 😂 😂 😂Eazzy
több mint 12 éve
van egy olyan érzésem Amadeus, hogy minden egyes hozzászólásoddal a lapszemle topicban magad alatt vágod a fát 😂eaglesmcnabbbrk egyszerűen zseniálisat írt! Olvastam Amadeus cikkét, nézem a képet, mondom, most akkor Amadeus lány lett? Erre olvasom brk cikkét, és lám ő is egyből arra gondolt 😂 😂 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
van egy olyan érzésem Amadeus, hogy minden egyes hozzászólásoddal a lapszemle topicban magad alatt vágod a fát 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
valaki game?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Edzőmeccsre vevő vagyok kb. 7 ig 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Rötyli 6 INT? :o :oeaglesmcnabbElső 3 passzát eladta, negyedikre mínusz yard. Utána már nem is akartam passzolni vele (addig is futottam aalpból), de pár másodperc maradt szünet előtt, kénytelen voltam passzolni is, ott jöttek incompletok, aztán még 35-ről FG is kimaradt. Második félidőben meg megint gyorsan elszórta, hatodik meg már utolsó negyed vége felé volt.Deny
:cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Biagio mikor felel meg a második fordulós meccs ? 😊
több mint 12 éve
akkor ok 😊Már Shawnka adott szerkesztői jogot. 😊Raven17Ok, akkor holnaptól Én is elkezdem beírni a statokat.Raven17előtte dobj egy email címet nekem pm-ben, mert addig nem tudo szerkeszteni 😊Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Rötyli 6 INT? :o :oeaglesmcnabbElső 3 passzát eladta, negyedikre mínusz yard. Utána már nem is akartam passzolni vele (addig is futottam aalpból), de pár másodperc maradt szünet előtt, kénytelen voltam passzolni is, ott jöttek incompletok, aztán még 35-ről FG is kimaradt. Második félidőben meg megint gyorsan elszórta, hatodik meg már utolsó negyed vége felé volt.
több mint 12 éve
Már Shawnka adott szerkesztői jogot. 😊előtte dobj egy email címet nekem pm-ben, mert addig nem tudo szerkeszteni 😊FarkyOk, akkor holnaptól Én is elkezdem beírni a statokat.Raven17
a képletek már megvannak írva, csak frissíteni kell a dolgokat vagy hozzáadod a számokat, vagy felülírod attól függ milyen adat.Farky
több mint 12 éve
előtte dobj egy email címet nekem pm-ben, mert addig nem tudo szerkeszteni 😊Ok, akkor holnaptól Én is elkezdem beírni a statokat.Raven17
a képletek már megvannak írva, csak frissíteni kell a dolgokat vagy hozzáadod a számokat, vagy felülírod attól függ milyen adat.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Rötyli 6 INT? :o :o
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ok, akkor holnaptól Én is elkezdem beírni a statokat.
több mint 12 éve
egy 10 perc múlva valaki egy meccs?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
lépj be egy szobába. mivel a ligásak közül az összes tele van, ezért azoknak, akik játszanának csináltam egy külön hálózatot. a neve edzős, a jelszó pedig azna ez asszem sikerült, most mi jön? 😊Dexxter TailorÜdv mindenki, mit kell tennem ahhoz, hogy én is tudjak multiplayerezni? 😀Dexxter Tailorszedd le a hamachit, és nyisd ki az 1795ös 1797es portokat. ha ezzel megvagy írj ide a fórumra 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
lépj be az egyik hamachi szobábanév: bowlhu, jelszó szintén.
több mint 12 éve
na ez asszem sikerült, most mi jön? 😊Üdv mindenki, mit kell tennem ahhoz, hogy én is tudjak multiplayerezni? 😀Dexxter Tailorszedd le a hamachit, és nyisd ki az 1795ös 1797es portokat. ha ezzel megvagy írj ide a fórumra 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
ellenben Brady futott egy gyönyörű td-t 😛 (a végén lejátszott +3 percben nekem is sikerült kétszer csodálatosan eladnom 😀 )
több mint 12 éve
Steelers-Pats 0-24Asszem tavaly is második fordulóban rendeztem pickparádét és nulláztam magam (akkor Lionsstafford ellen), így meg se lepődök Big Ben 5 vagy 6 eladott labdáján. Egyszer elment netem, így összegzem statot és betolom, de abban nem lesz köszönet 😀
több mint 12 éve
Telepítés megvan, de ezeket a portokat hol kell "kinyitni"?Dexxter Tailora routerben.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
nekem beszokott ragadni az E,S,W a sok maddentől 😀Kiss ellen nekem is behalt a billentyűzet de teljesen.Shawn84én már eret vágtam, kancsó Brady nem volt képes eldobni 3 alkalommal a labdát, hiába nyomtam a gombokat kulcsszituációkban.takaríts billentyűzetet 😛 btw tegnap játszottam Kiss-sel, aki ellen nekem is voltak ilyenek. Miller töküresen integetett, én meg püföltem az "e" betűt, de nem csinált semmit, tavalyi DPoY le is vitte Jézust a földre. Az ilyenek sajnos benne vannak.
a lagg viszont megszűnt szerencsére. csöbörből vödörbe.
Madness 08!!!!lol
just for the record, a twittered miért van reklámozva, ha a mezei user nem láthatja? 😛shawnka
több mint 12 éve
Telepítés megvan, de ezeket a portokat hol kell "kinyitni"?Üdv mindenki, mit kell tennem ahhoz, hogy én is tudjak multiplayerezni? 😀Dexxter Tailorszedd le a hamachit, és nyisd ki az 1795ös 1797es portokat. ha ezzel megvagy írj ide a fórumra 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kiss ellen nekem is behalt a billentyűzet de teljesen.én már eret vágtam, kancsó Brady nem volt képes eldobni 3 alkalommal a labdát, hiába nyomtam a gombokat kulcsszituációkban.takaríts billentyűzetet 😛 btw tegnap játszottam Kiss-sel, aki ellen nekem is voltak ilyenek. Miller töküresen integetett, én meg püföltem az "e" betűt, de nem csinált semmit, tavalyi DPoY le is vitte Jézust a földre. Az ilyenek sajnos benne vannak.
a lagg viszont megszűnt szerencsére. csöbörből vödörbe.
Madness 08!!!!lol
just for the record, a twittered miért van reklámozva, ha a mezei user nem láthatja? 😛shawnka
több mint 12 éve
Duff
3 133
Nemtudom. Nemhiszem.Viszont kicsit elmosódott lesz tőle a kép nem ?gravediggerLeirná nekem valaki ezt a portnyitogatást ? Enélkül is tudok játszani, de hátha azzal mégjobban menne , laggolás nélkül😊 Valamint erről is irhatna valaki pár szót,---> vertical sync ha már shawnka nem válaszolt a kérdésre 😊 Előre is kösz, nem vagyok nagy gamer, csak maddennel játszom , nem értek ezekhez a dolgokhoz 😊gravediggerA vertical sync azt jelenti, hogy a játék lekorlátozza az fps-edet 60-ra, így a lehető "legfolyamatosabbnak" látszik a játék, azaz legkevésbé akadozik.
(legalábbis CS:Source-ban asszem ezt jelenti 😀 )Duff
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Viszont kicsit elmosódott lesz tőle a kép nem ?Leirná nekem valaki ezt a portnyitogatást ? Enélkül is tudok játszani, de hátha azzal mégjobban menne , laggolás nélkül😊 Valamint erről is irhatna valaki pár szót,---> vertical sync ha már shawnka nem válaszolt a kérdésre 😊 Előre is kösz, nem vagyok nagy gamer, csak maddennel játszom , nem értek ezekhez a dolgokhoz 😊gravediggerA vertical sync azt jelenti, hogy a játék lekorlátozza az fps-edet 60-ra, így a lehető "legfolyamatosabbnak" látszik a játék, azaz legkevésbé akadozik.
(legalábbis CS:Source-ban asszem ezt jelenti 😀 )Duff