Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
az OL-je olyan volt, mintha fetomy játszana benne.shawnkaNa meglátszik, hogy nem voltál azon az 1 fórum focin amin én... 😛
több mint 12 éve
Oksi, akkor majd kereslek ha készen állok!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Teljesen jó nekem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Felőlem letolhatjuk akár most mondjuk 6 órától ha nem gond hogy korábban lemegy mint a 12. heti meccsem... 5-ig melózom, hazamegyek, kajálok, aztán zúzhatjuk 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az lehet, viszont a sima löbbölt passzoknál, amiket addig dobáltam, lényegesen erősebb 😀Bár ahhoz képest, hogy a szezon nyitómeccse után Kenditől tudtam meg, hogy lehet erőset is passzolni 😀Báleszmegnyugtatlak, Flaccoval nem lehet oylat 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Rata, játsszuk le pls minél hamarabb az uccsó fordulót túl akarok lenni már az agyfaszom mihamarabb 😀
több mint 12 éve
Bezony, a szokásos Eazzy-minőség 😊megnyugtatlak, Flaccoval nem lehet oylat 😀
BTW, köszönöm a kedves szavakat 😀 Kár, hogy a végére maradt ez a két dög nehéznek ígérkező meccs, így valószínűleg keserűbb szájízzel fejezem be az alapszakaszt, mintha most lenne vége és arra nézhetnék vissza, hogy az utolsó 5-ből 4-et nyertem 😊
Na mindegy, 1-2 szezon tuti kell(ene) még, hogy beleköphessek a nagyobbak levesébe (legalábbis a mostaninál jobban) 😀
Bár ahhoz képest, hogy a szezon nyitómeccse után Kenditől tudtam meg, hogy lehet erőset is passzolni 😀Bálesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nah, megvan az első csapat, aki 40 pont fölött ért el ellenem, bár ha nagyon akarom, talán tudtam volna alá szorítani, de a végén igazság szerint fostam már bele, úgyhogy volt vagy 100 yard ajándék is, mondjuk nem mintha amúgy meg tudtam volna fogni a Falconst csak egy picit is. Annyira gyenge voltam, hogy ennyire még sosem. Persze fumble is csak nálam volt ma is, az is a RZ-ban, ami csak a szokásos. Ezen kívül annyi droppom volt, hogy szerintem idén összesen nem volt ennyi. Az O falam annyi idő biztosított körbe nézni, hogy még a snapet se értem hogy tudtam megkapni sokszor. A szájbakurt Áronka meg a totál üresen lévő elkapóhoz nem dobja oda a labdát, mert hiába nyomom a W-t, csak tartogatja amíg sack nem jön. Aztán meg Grant...oké, előtte blokkolják a védőt, mondom kerülön jobbra. Nyomok mindent amit kell. és ott áll a csapattárs hátában kb 3 mp-ig. Semmi reakció. Mert minek is. Áhh. Kérek minden mögöttem lévőt nyerjen a végén, mert nem érdemlek PO-t.
több mint 12 éve
Green Bay Packers - Atlanta Falcons 3-45MVP: Májkül 13/208 2 TD, 3/58 1 TD
alig van miről írni. Eazzyt kinyírta a legalább 11 dropped pass, meg az, hogy az OL-je olyan volt, mintha fetomy játszana benne. 5 sack, de végig olyan pass rush volt Áronon, hogy én is megijedtem tőle néha-néha. garbage timeban szedtem egy intet, de ott már nem szorzott.
offense régi fényében tündökölt, Turnert nem lehetett megfogni, Matty meg hozta az elvártat (155-ös réting, 81%, 3 TD, 0 Int, 334 yrd).
nem is jut nagyon róla más eszembe, majd Eazzy elemzi ha akarja 😀
több mint 12 éve
Bezony, a szokásos Eazzy-minőség 😊 BTW, köszönöm a kedves szavakat 😀 Kár, hogy a végére maradt ez a két dög nehéznek ígérkező meccs, így valószínűleg keserűbb szájízzel fejezem be az alapszakaszt, mintha most lenne vége és arra nézhetnék vissza, hogy az utolsó 5-ből 4-et nyertem 😊
Na mindegy, 1-2 szezon tuti kell(ene) még, hogy beleköphessek a nagyobbak levesébe (legalábbis a mostaninál jobban) 😀
Bár ahhoz képest, hogy a szezon nyitómeccse után Kenditől tudtam meg, hogy lehet erőset is passzolni, már ez is nagy ugrás 😀
több mint 12 éve
fasza lett, ahogy mindig 😊
több mint 12 éve
PÁÚVER RÁNKING Week 10-111. (-) Atlanta Falcons (shawnka) 11 - 0
Tök uncsi lehet itt elől, mögötte olyan buli van három PO helyért, hogy már előszilveszternek is nevezhetnénk.
2. (-) Dallas Cowboys (Biagio) 10 - 1
Változatlan a helyzet Texasban, még mindig nagy lepényt kakilnak a tehenek, ellenben a tehenészekkel.
3. (-) Detroit Lions (eaglesmcnabb) 8 - 3
Egyet a papának, egyet a babának.
4. (+1) Green Bay Packers (Eazzy) 6 - 5
Akkora a körbeverés, hogy a végén még bejutnak a PO-ba.
5. (-1) Tampa Bay Buccaneers (Rataxes) 6 - 5
Egy győzelem kellett nekik a nyugihoz négy meccsen. Eddig két vereség...
6. (-) Cincinnati Bengals (Amadeus91) 6 - 5
Cincinnatiben nehezen viselik a vereségeket, márpedig mentálisan pont most kellene egyben lenni.
7. (+3) Baltimore Ravens (Bálesz) 5 - 6
Két nehéz meccs jön a végén, de addig hagy legyenek már itt, simán megérdemlik a szezon második feléért.
8. (-) Indianapolis Colts (Farky) 5 - 6
Na most fog kiderülni, hogy ki van kivel.
9. (-) Chicago Bears (fetomy) 5 - 6
Még lehet pozitív mérleg, amivel PO is. Meg eshet még piros hó is, jöhet fagy, dér, de ez a Soldier Field-en mit sem ér.
10. (-3) Arizona Cardinals (Vadkender) 5 - 6
A GM szava még mindig smafu, hiszen kikaptak a Falconstól, de legalább a beígért vereségek jönnek.
11. (-) New Orleans Saints (lol) 4 - 7
6 passz, 5 TD. Nincs több kérdésem.
12. (+1) Houston Texans (.brk) 3 - 8
Persze pont most kell kitalálni, hogy megy a játék, de legalább izgalmassá teszik a középmezőnynek.
13. (-1) Philadelphia Eagles (Deny) 2 - 9
Lemondott a GM, ki vállalja a két mathafuckin scramblert jövőre? (csak, hogy legyen egy kis Cam)
14. (-) Minnesota Vikings (zoli123) 1 - 10
Teeeeeeboooooooow, Teeeeeeeeeeboooooooooow, ooo ooohh ooo o, Teeeeeboooooow, o wo ooohh ooo!
több mint 12 éve
Hú, látom a spoilerekből, hogy halad a 12. forduló is, szóval tolom máris a PR-t, ügyesek vagytok, hogy így letoltátok 😉Shawnka mikor akarsz széjjelalázni?
több mint 12 éve
A Cards-Saints-ről már nem lesz semmilyen részleges stat sem? 😊
több mint 12 éve
Hali 😊 egyik haverom jelezte hogy ő is szivesen jelentkezne a következő bowl.hu madden ligára. még nem regisztrált, de az is hamarosan megtörténik majd, van még hely a számára ?gravediggermég van, nem vagyunk 32-en jelenleg
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hali 😊 egyik haverom jelezte hogy ő is szivesen jelentkezne a következő bowl.hu madden ligára. még nem regisztrált, de az is hamarosan megtörténik majd, van még hely a számára ?
több mint 12 éve
Kérünk egy jó nagybetűs SPOILER megjelölést a hsz. elejére Eazzy nevében 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
SPOILER!!!tudom, hogy teljesen felesleges volt már lejátszani, de 😀
week 13
vikings - texans 36-46
elég jó meccs volt, garbage time-ban schaub adott egy 95 yardos screen TD passzt danielsnek
több mint 12 éve
jee 😀 hogy ott aztán szarrá alázzatok 😀
több mint 12 éve
kicsit számolgattunk Fetomy-val, nagyon sok forgatókönyv lehet a rájátszás helyekért. nagyon extrém esetben még lol is bejuthat 😀
több mint 12 éve
Igen mazoch...izé ráérek, úgyhogy természetesen megoldom 😀 holnap úgyis statozok (jelzem farky-ék felé is ezt)fetomyoké akkor figyelek, mert holnap én is frissítek mert - elvileg - korán hazaérek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
örök hálám üldöz. 😊
több mint 12 éve
Igen mazoch...izé ráérek, úgyhogy természetesen megoldom 😀 holnap úgyis statozok (jelzem farky-ék felé is ezt)
több mint 12 éve
Fetomy írta a múltkor, hogy szívesen segít az ilyenekben, mert mazoch...izé ráér 😊
több mint 12 éve
már akart tőlem venni egy győzelmet 😕 😀nincs véletlen vki aki jártas a statok összefűzésében? 😀
ha valaki unatkozna: http://www.mediafire.com/?y5tx5wcjikavvpj