Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Most játszottam Rata ellen, három inti...már a traumatológián van 😂Teljesen véletlen, hogy pont a Coltsal játszok első héten 😀 Kicsit rivalizálás szagú meccs 😀remélem kértél időpontot Rodzsersznek a traumatológiára 😀Farky
Amúgy eaglesmcnabb idén is csinálsz PR-t? Mert ha nincs kedved, én szívesen csinálok minden hétre!Desert Eagle .5o
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Adj mail címet küldök meghívót 😊elfelejtettem a régi jelszavát, új accom van szal nekem má nemnagyon 😀eaglesmcnabba statot kinek küldjük majd, és html v txt-be legyen?Farkyeaglesmcnabbnek vagy Ratának, ők kezelik a blogot. topikba meg az eredményeket írjátok majd be 😊shawnka
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
elfelejtettem a régi jelszavát, új accom van szal nekem má nemnagyon 😀a statot kinek küldjük majd, és html v txt-be legyen?Farkyeaglesmcnabbnek vagy Ratának, ők kezelik a blogot. topikba meg az eredményeket írjátok majd be 😊shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
GhostLead
295
idei Schedules-t a PC-s Madden Nfl 08-hoz honnan lehet leszedni? DB_Templates dat formátumban van.Válaszotokat előre is köszönöm!
több mint 13 éve
a statot kinek küldjük majd, és html v txt-be legyen?Farkyeaglesmcnabbnek vagy Ratának, ők kezelik a blogot. topikba meg az eredményeket írjátok majd be 😊
több mint 13 éve
a statot kinek küldjük majd, és html v txt-be legyen?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Akkor végül 1 nap csoport lesz? Hurrá! 😊 A bajnokság mikor kezdődik? És a szokásos 1 IRL hét = 1 forduló beosztást alkalmazzuk majd?Rataxesszerintem felesleges tökörészni, mindenki próbálja meg szépen sorban lejátszani a meccseit 😀
több mint 13 éve
Teljesen véletlen, hogy pont a Coltsal játszok első héten 😀 Kicsit rivalizálás szagú meccs 😀remélem kértél időpontot Rodzsersznek a traumatológiára 😀
Amúgy eaglesmcnabb idén is csinálsz PR-t? Mert ha nincs kedved, én szívesen csinálok minden hétre!Desert Eagle .5o
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Teljesen véletlen, hogy pont a Coltsal játszok első héten 😀 Kicsit rivalizálás szagú meccs 😀minden hétre biztos nem csinálok, úgyhogy csak nyugodtan 😊
Egyből egy nfc north rangadó 😀 + a Philly Cowgirls 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Teljesen véletlen, hogy pont a Coltsal játszok első héten 😀 Kicsit rivalizálás szagú meccs 😀Amúgy eaglesmcnabb idén is csinálsz PR-t? Mert ha nincs kedved, én szívesen csinálok minden hétre!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Na akkor mikor nyomjuk?! 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Akkor végül 1 nap csoport lesz? Hurrá! 😊 A bajnokság mikor kezdődik? És a szokásos 1 IRL hét = 1 forduló beosztást alkalmazzuk majd?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elkészült a schedule, trackerben megtaláljátok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát pedig az én választásom a Cowboys lesz. 😀 Még ha a számok alapján gyengébbnek is tűnik ez a roster, mint a tavalyi, de domeban jobban érzem a játékot.Btw én is az egy csoportos felállásra szavazok.
több mint 13 éve
ÖÖÖ, jól látom pats, cowboys, chargers, steelers még bent van?BiagioSteelers és Cowgirls kettős nem meglepő...😀
Ja igen, én a két csoportra szavazok, de ott is megoldható, hogy mindenki ugyanannyit játsszon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ÖÖÖ, jól látom pats, cowboys, chargers, steelers még bent van?
több mint 13 éve
össznépire voksolok
több mint 13 éve
ha valakinek lenne még kedve gyakorolni egyet az hamachin megtalál. 😊
több mint 13 éve
mostmár a WR-eknek is tud 😛
több mint 13 éve
Nekem jó az egybe-liga is, akkor legalább kipróbálhatom magam mindenki ellen 😊Báleszígy is játszol mindenkivel, csak a saját csoportod ellen 2szer is 😀
amúgy én támogatnám a 2 csoportosat, csak ahhoz párosan kéne lenni. ha már így alakult szerintem is jobb az egyes.
Rettegjen mindenki, Cutler megtanult dobni 😀fetomya cornereknek mindig is tudott 😀
több mint 13 éve
Rettegjen mindenki, Cutler megtanult dobni 😀
több mint 13 éve
fetomyval felkészülésit játszottunk. Ryan soha nem látott pontatlansággal dobált, szörnyű volt 😀 Turnoverek viszont eldöntötték a javamra, Chris Owens meg MVP lett 😀
több mint 13 éve
eddig 4-3 az egycsoportosra 😀
több mint 13 éve
így nekem is az 1 ligás felállás jönne be, és legalább lenne egy Power Ranking a köv. szezonra.