NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
431
54
18:30-tól, ARENA4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Van gameplan erre is ne izgulj, Shawnka már emlegette is a nevét 😊ellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Amadeus91Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5oRodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀Farky
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
ellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Rodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀FarkyEzért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀FarkyHát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5o
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Rodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5oNagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀Farky
for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay PackersDesert Eagle .5o
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
On the Clock: Vadkender - Deadline 2011/10/26 22:46lesz-e itt meglepetés? 😀
több mint 13 éve
Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀Farky
for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay PackersDesert Eagle .5o
több mint 13 éve
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Kár, hogy nem lehet még FB-t is beküldeni olyankor...
több mint 13 éve
On the Clock: Farky - Deadline 2011/10/26 22:28shawnkaSuck4Luck: ℧ Indianapolis Colts
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
már látom lelki szemeimmel a 3 TE + 2RB felállásokat 😀Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91Elárulom, hogy 95-5 % lesz a playhívások aránya, de azt nem mondom el melyik irányban 😂 (igen, Rodgers-el fogok folyamatosan futni hihi)Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91Elárulom, hogy 95-5 % lesz a playhívások aránya, de azt nem mondom el melyik irányban 😂 (igen, Rodgers-el fogok folyamatosan futni hihi)
Shawnka! Nem lesznek 1 yardos szituációk 😀 vagy egyből first, vagy semmi.
több mint 13 éve
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHN 😀 legalább az 1 yardos szituációk biztosak 😛Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Hardcore futójáték mi? 😀
több mint 13 éve
On the Clock: Farky - Deadline 2011/10/26 22:28
több mint 13 éve
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay Packers
több mint 13 éve
On the Clock: Desert Eagle - Deadline 2011/10/26 21:46
több mint 13 éve
On the Clock: Bálesz - Deadline 2011/10/26 21:22shawnkaNem alázom meg az Indy-t a "tudásommal", úgyhogy marad Flacco és a hollók 😊
Szóval: Baltimore Ravens
több mint 13 éve
Végül Fetomyval játszottunk egyet, úgyhogy mindegy is lett 😊Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...Denyén benne lennék de nem jó a hamachim.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
On the Clock: Bálesz - Deadline 2011/10/26 21:22
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
With the 5th Pick of the 2011 Madden NFL Draft, the Amadeus select Cincinnati Bengals,AFC North
több mint 13 éve
sztem ez elég egyértelmű lesz 😊
több mint 13 éve
On the Clock: Amadeus91 - Deadline 2011/10/26 20:23
több mint 13 éve
Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...Denyén benne lennék de nem jó a hamachim.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jólvan, sajnos nem tudtam dönteni a Steelers és a Raiders között, úgyhogyChicago Bears
több mint 13 éve
Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...
több mint 13 éve
alig várom már a megrökönyödéseteket, a kiválasztott csapatommal kapcsolatban 😀eaglesmcnabbMiami? 😀