Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
FRISS!!!
Mr. Eagles Mcnabb 1 évre elkötelezte magát a Detroiti Oroszlánokhoz. Nagy volt a találgatás a szakember jövőjét illetően, többek között az Eagles, a Minnesota és a Chargers is felmerült mint lehetséges munkaadó, sőt Carolinaból is kapott ajánlatot. "Minden vágyam egy ilyen fiatal, tehetséges társaság irányítása, a srácok bizonyítási vágytól fűtöttek, én pedig mindent megteszek céljaik megvalósítása érdekében" A döntésében közrejátszott Stephen Tulloch nyári átigazolása is (köztudott hogy Tulloch a szakvezető fogadott fia), aki már Nashville-ben is a védelem vezérének számított. A szezon jelmondata a YES WE CAN!, minimális elvárás a PO.
a választott csapat tehát a Detroit Lions
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
On the Clock: Eaglesmégnemtudniki - Deadline: 2011/10/27, 17:12:28'00
több mint 13 éve
Tuti hogy a Titans-szel lesz Eaglesmcnabb 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Tim TebowNEMNYERT 😀 ja + 2 futott TD a QB-el annyira nemszar nyertem 2 ponttal. 😀eaglesmcnabbnyomatom az új csapatommal, első meccs all-pro gép ellen 5 TD 5 INT. úgy érzem van még hova fejlődnie a kontrolleres játékomnak 😀eaglesmcnabbCam Newtonshawnka
több mint 13 éve
A Panthers nekem is rajta volt a kb. 12-14 csapatos boardomon, de ahogy kipróbáltam Őket le is kerültek. A próbajátékok alatt a Bears, Chargers, Buccaneers hármas állt a legjobban kézre (a Philly-n kívül persze). Előbbit már rég elvitték, a másik kettőből kellett választanom. Végül a szimpátia legyűrte az ésszerűséget, és az erősebbnek tűnő Chargers helyett a Bucs-ra esett a választásom.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
NEMNYERT 😀 ja + 2 futott TD a QB-el annyira nemszar nyertem 2 ponttal. 😀nyomatom az új csapatommal, első meccs all-pro gép ellen 5 TD 5 INT. úgy érzem van még hova fejlődnie a kontrolleres játékomnak 😀eaglesmcnabbCam Newtonshawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nyomatom az új csapatommal, első meccs all-pro gép ellen 5 TD 5 INT. úgy érzem van még hova fejlődnie a kontrolleres játékomnak 😀eaglesmcnabbCam Newton
több mint 13 éve
nyomatom az új csapatommal, első meccs all-pro gép ellen 5 TD 5 INT. úgy érzem van még hova fejlődnie a kontrolleres játékomnak 😀
több mint 13 éve
On the Clock: Rataxes - Deadline 2011/10/27 16:15
több mint 13 éve
A meglepetéseket most inkább meghagyom másnak. Előnyt adva nektek, saját dolgom megnehezítése érdekében, a választottam marad az Arizona CardinalsChallenge Accepted. 😂
több mint 13 éve
majd az utolsó pár playre berakom 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 900
Éppen ezért mondtam. Biagio kérdésére válaszoltam, én tudom hogy ott lesz 😉Desert Eagle .5omégiscsak milyen lett volna, Colts Multiban is Painter-rel kezd?! 😀 Senki sem húzta volna ki.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Éppen ezért mondtam. Biagio kérdésére válaszoltam, én tudom hogy ott lesz 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
így van, onlineban nincsen pre-existing injury
több mint 13 éve
csak fracnchise módba látszódnak én úgy tudom, a egyébként csak jelzi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 900
Hát ha azt vesszük, akkor PM pl nem is játszhatna most az IC-ben a sérülése miatt.Desert Eagle .5oOnline ott lesz. A játék részéről mehet.....
több mint 13 éve
Hát ha azt vesszük, akkor PM pl nem is játszhatna most az IC-ben a sérülése miatt.
több mint 13 éve
Rosterben van ilyen, hogy egy játékosnál pl 6 hetes sérülés van megadva, online gamenél hogy kezeli a madden ezt az esetet?Biagioonline meccsen szerintem egészséges, legalábbis "play now" meccsen az.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rosterben van ilyen, hogy egy játékosnál pl 6 hetes sérülés van megadva, online gamenél hogy kezeli a madden ezt az esetet?
több mint 13 éve
azért John barátra csapatot építeni elég rizikós lépésnek tűnik 😛Itt nem az a kérdés, hogy John alkalmas-e erre, hanem az, hogy a csapat alkalmas-e erre 😀
amúgy csekkoljátok trackert, nagyon faszán belőttem a csapatok színeit 😀shawnka
több mint 13 éve
mérges lesz ám, ha elviszed előle az Atlantát... 😀lassan a Kendiét és Ratáét is belőhetnéd, hogy aztán jöjjön az év bejelentése. 😀eaglesmcnabbVan gameplan erre is ne izgulj, shawnka már emlegette is a nevét 😊Desert Eagle .5oazért John barátra csapatot építeni elég rizikós lépésnek tűnik 😛
Kár, hogy nem lehet még FB-t is beküldeni olyankor...Desert Eagle .5oha jól emlékszem, van olyan playbook, amiben igen 😀
több mint 13 éve
mi a blog/tracker címe?Amadeus91a tracker az itt van a topik felett.
a blog: http://bowlhumadden.blog.hu/
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 900
mi a blog/tracker címe?
több mint 13 éve
lassan a Kendiét és Ratáét is belőhetnéd, hogy aztán jöjjön az év bejelentése. 😀azért John barátra csapatot építeni elég rizikós lépésnek tűnik 😛ellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Amadeus91Van gameplan erre is ne izgulj, shawnka már emlegette is a nevét 😊Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
azért John barátra csapatot építeni elég rizikós lépésnek tűnik 😛Van gameplan erre is ne izgulj, shawnka már emlegette is a nevét 😊Desert Eagle .5oRodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀Farkyellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Amadeus91
amúgy csekkoljátok trackert, nagyon faszán belőttem a csapatok színeit 😀