NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
alig várom már a megrökönyödéseteket, a kiválasztott csapatommal kapcsolatban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
On the Clock: fetomy - Deadline 2011/10/26 17:26
több mint 13 éve
Jack Zoltán
1 049
On the Clock: zoli123 - Deadline 2011/10/26 15:29shawnkaMinnesota Vikings
több mint 13 éve
jja megvan utólag, amikor lejött akkor vettem észre hogy egybe van 😀amit fetomy belinkelt abban benne van.Farkypróbáld most, kibasztam a régi accodat 😀shawnkanem kellett volna az az otthoni, kb hamachira se enged belépni, valami be lehet állítva vagy nemtom, pedig a tűzfal is ki van kapcsolva.
ja és egy kérdés: pofapakkot honnan tudok leszedni ehhö' a rosterhö'?eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
amit fetomy belinkelt abban benne van.nem kellett volna az az otthoni, kb hamachira se enged belépni, valami be lehet állítva vagy nemtom, pedig a tűzfal is ki van kapcsolva.gecire nem tudok belépni laptopról 😀eaglesmcnabbpróbáld most, kibasztam a régi accodat 😀shawnka
ja és egy kérdés: pofapakkot honnan tudok leszedni ehhö' a rosterhö'?eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
benne van a tömörített fájlban.nem kellett volna az az otthoni, kb hamachira se enged belépni, valami be lehet állítva vagy nemtom, pedig a tűzfal is ki van kapcsolva.gecire nem tudok belépni laptopról 😀eaglesmcnabbpróbáld most, kibasztam a régi accodat 😀shawnka
közben beraktam trackerbe is.
több mint 13 éve
nem kellett volna az az otthoni, kb hamachira se enged belépni, valami be lehet állítva vagy nemtom, pedig a tűzfal is ki van kapcsolva.próbáld most, kibasztam a régi accodat 😀shawnkaaki még nem tette meg, az lépjen be légyszives a hamachis szobába.gecire nem tudok belépni laptopról 😀eaglesmcnabb
szobanév: bowlhu
jelszó: bowlhushawnka
ja és egy kérdés: pofapakkot honnan tudok leszedni ehhö' a rosterhö'?
több mint 13 éve
yooo köszi 😊Nálam működik, úgyhogy tessék:köszi, ez már megy. gentlemen, here is your roster 😀shawnka
http://data.hu/get/4353079/MADDEN.rarfetomy
Nem lehetne ezt a linket betenni a trackerbe, h mindig kéznél legyen ha valakinek kell?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
próbáld most, kibasztam a régi accodat 😀aki még nem tette meg, az lépjen be légyszives a hamachis szobába.gecire nem tudok belépni laptopról 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
aki még nem tette meg, az lépjen be légyszives a hamachis szobába.gecire nem tudok belépni laptopról 😀
több mint 13 éve
aki még nem tette meg, az lépjen be légyszives a hamachis szobába.szobanév: bowlhu
jelszó: bowlhu
több mint 13 éve
Nálam működik, úgyhogy tessék:köszi, ez már megy. gentlemen, here is your roster 😀
http://data.hu/get/4353079/MADDEN.rarfetomy
több mint 13 éve
köszi megnézem
több mint 13 éve
amúgy Farky problémáját leteszteltem, és nálam is szarakodik az u76os roster. pedig 3 böngészővel is leszedtem.shawnkaén 5-tel 😀 (IE, FF, Chrome, Opera, Safari) és mindnél problémázik, de ahogy olvastam másnál is volt ilyen.
több mint 13 éve
amúgy Farky problémáját leteszteltem, és nálam is szarakodik az u76os roster. pedig 3 böngészővel is leszedtem.
több mint 13 éve
Nagyon restellem de vissza kell mondanom a pre-season-meccs felhívást egyéb szabadidős tevékenységeim miatt... Sorry!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
17:00 utáni előszezon-meccsre jelentkezőket várok! 😊RataxesHa gyorsan letudtad a többieket, és van még kedved, akkor én is jelentkeznék.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Na de felgyorsultak az események. Még 2 pick és én vagyok. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Én azért félnék, vannak Kolb fanok rendesen 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én nem parázok,így egyedüli Cards szimpatizánsként. 😀 Nyilván tiltja a vallásom más csapat választását, ha az imént említett még bent van, és kétlem, hogy kihúznák. Hozzáteszem a fal működése teljesen reális. (mostmár tuti nem húzza ki senki) 😂VadkenderEgy szerencséd, hogy Kolb szar, különben Beanie miatt lazán húzhatnám a Cardsot is 😛
több mint 13 éve
Már jelentkeztem msn-en, majd ha leszel reagálj 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
17:00 utáni előszezon-meccsre jelentkezőket várok! 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mintha magamat látnám 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elnézve zoli123 fórumaktivitását szerintem már most nyomhatjuk a forfeit picket 😛 😀 (lesz most idő csapatot válogatni/próbálgatni, mert holnap délutánig áll a draft 😊 )RataxesÚjonc a srác, írtam neki PM-et is. Ha estig nem jelez, akkor írok e-mailt is, csak hogy lássátok milyen szorgos vagyok 😀