NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
nálam nem jó a roster, sérültnek írja a fájlt, pedig többször is leszedtem már.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
updated76.ros akkor most ezzel toljuk?FarkyHa a kezdésig nem lesz update, akkor igen. De várhatólag lesz, most van PuP listáról leszedés, Eaglesbe is mindjárt be fog kerülni Graham, így meg lesznek ember kidobások, amit gondolom rosternél jeleznek.
több mint 13 éve
updated76.ros akkor most ezzel toljuk?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Óóó, Buccs vagy Eagles. Ki kell próbálni, mennyire van Freeman jóra rakva rosterbe 😀Amúgy shawnka, ne sor végére rakd, aki lemarad, hanem, ha nem választott jön a következő, ő meg bármikor pótolhat. Tehát lemarad lol, én választok, jönne következő, és mielőtt ő beírná, írja lol, hogy Kistarcsa Dragons. Aztán cső 😀
több mint 13 éve
Ne má az Eagles így bukta is :mad: Válasszatok már, megőrülök, hogy kivel kell gyakorolnom már 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
T.O. nélkül bajnoki címet... ilyet se csináltam még 😀Amadeus91nem is fogsz 😛
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
T.O. nélkül bajnoki címet... ilyet se csináltam még 😀FA piac, trade lesz?Amadeus91nem GM játékot játszunk. arra ott a GM játék.shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
FA piac, trade lesz?Amadeus91nem GM játékot játszunk. arra ott a GM játék.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Hogy lesz akkor a lebonyolítás? Szerintem amit Deny írt az jó 5let (1 nagy divízió, mindenki játszik egyszer mindenkivel, majd 6 v. 8 fős playoff)benne vagyok
Eaglesmcnabb: nekem még nincs draftboardom, de lassan ideje összehozni 1-et 😊 (vagyis van, teljes mezőny mínusz Giants Cowboys Redskins 😊 )
Ma esti pre-season meccsre továbbra is vevő vagyok! (pgabtab84@hotmail.com)Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
hidd el, hogy sokat jelent, ha ismersz egy játékos keretet.még jó hogy a Bengalst csak akkor választanám ha kimenne előle még olyan 26-27 csapat 😀eaglesmcnabbÓafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊Rataxesmég jó, hogy egyedüli Bengals szurkerként indulok. 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Hogy lesz akkor a lebonyolítás? Szerintem amit Deny írt az jó 5let (1 nagy divízió, mindenki játszik egyszer mindenkivel, majd 6 v. 8 fős playoff)Eaglesmcnabb: nekem még nincs draftboardom, de lassan ideje összehozni 1-et 😊 (vagyis van, teljes mezőny mínusz Giants Cowboys Redskins 😊 )
Ma esti pre-season meccsre továbbra is vevő vagyok! (pgabtab84@hotmail.com)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
most megmondom neked, hogy ŐK bent fognak maradni 😀Óafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊Rataxesja. előtte csak 4 csapat van a boardomon. imádkozok hogy a szimpátia dönt, nem a csapaterősség, és akkor simén bent maradhat a No 2-No3-asom is 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
még jó hogy a Bengalst csak akkor választanám ha kimenne előle még olyan 26-27 csapat 😀Óafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊Rataxesmég jó, hogy egyedüli Bengals szurkerként indulok. 😀Amadeus91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Óafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊Rataxesja. előtte csak 4 csapat van a boardomon. imádkozok hogy a szimpátia dönt, nem a csapaterősség, és akkor simén bent maradhat a No 2-No3-asom is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Óafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊Rataxesmég jó, hogy egyedüli Bengals szurkerként indulok. 😀
több mint 13 éve
Óafrancba, így cseszhetem a Sas-hadat... No mindegy, legalább a tavalyról megszokott Vikes-t el tudom vinni Eaglesmcnabb elől 😛 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
van 10 csapat a boardomon, remélem nem azokat húzzátok 😀nem. MADDEN BOWL
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Aki egyébként eljut a döntőben az, a "Bowl.hu Bowl-n" fog játszani? 😀
több mint 13 éve
nem kell betartani, csak ha valaki éppen nincsen gép közelében, akkor megvárjuk. bengáliak úgyis bentmaradnak 😛na lehet a random.org jobb lett volna 😀Gondolj bele, ha mindenki betartja a kerek 24 órát...sose végzünk.Amadeus91
azéért írj rá a srácra főnök, nehogy lekésse az egy napot oszt a sor legvégére kerüljön 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
na lehet a random.org jobb lett volna 😀Gondolj bele, ha mindenki betartja a kerek 24 órát...sose végzünk.
azéért írj rá a srácra főnök, nehogy lekésse az egy napot oszt a sor legvégére kerüljön 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
na lehet a random.org jobb lett volna 😀 azéért írj rá a srácra főnök, nehogy lekésse az egy napot oszt a sor legvégére kerüljön 😀
több mint 13 éve
On the Clock: lol - Deadline 2011/10/25 21:00
több mint 13 éve
Bocsánat, országgyűlésben üléseztem ma, most értem csak haza 😀semmi nincsen tiltva, és az egész szezon folyamán 1(EGY) roster lesz használva, tehát az, amit kollektíven használatba veszünk az első forduló alkalmával. ez szerintem a legújabb footballidiot-os legyen itt megtaláljátok: http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251
Legutóbbi állás szerint akkor 13-an vagyunk. Tippre legyen két 4es és egy 5ös csoport. Mindegyik csoportból az első kettő jut tovább. Csoporton belül mindenki kétszer találkozik, de minden tag játszik mindenkivel amúgy.
A csapatok draft által lesznek kiválasztva, a sorrendet az alapján raktam össze, hogy ki vett részt a tavalyi ligában, és ki nem. Értelemszerűen nálunk figyelembe vettem a tavaly elért (alapszakasz)helyezést, az újaknál randomizáltam. A választásra 24 órája van minden GM-nek. Ha lemarad, akkor a lista végére kerül.
1. lol - New Orleans Saints
2. Deny
3. zoli123
4. fetomy
5. Amadeus91
6. Bálesz
7. Desert Eagle
8. Farky
9. Vadkender
10. Rataxes
11. eaglesmcnabb
12. shawnka
13. Biagio
több mint 13 éve
az nem időhúzás 😛az időhúzás kurva nagy faszság, pláne 5 perces negyedekkel, de amúgy nincs tiltva semmi.eaglesmcnabbPont te beszélsz mikor nálad a Punt ismeretlen fogalom? Nem beszélve a kemény 5 db playedről. 😀Vadkender
időhúzás alatt azt értem, amikor vezetésnél az utolsó negyedben elkezdessz futkározni, és kivárod a támadóidő végét. vagy térdelgetsz. Én nem húzom az időt, épp ezaz hogy nem megy el az idő szaros puntokra 😀