NB1 fantasy
8 feliratkozó
30 perce
lusta_krisi néven vagyok, de azért 2026-ban ez nevetséges felület 😀
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
46 perce
fpl-ben is vannak cserék, ha pl. valakit kezdőbe jelölsz, de nem játszik, a csere áll be helyette.akkor mi értelme a cseréknek?Szerintem nem, ez inkább PL fantasy féle, tényleges deadline-al.Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.megcsináltam a csapatot, vakon vagyok néven .
Aki még jönne, írja be ide az ottani felhasználónevét (peachet meg zavit sem tláltam sehogy)
zacknorb
amúgy vagy én vagyok tök hülye ( simán elképzelhető) vagy mobilon tényleg egy borzalom a felület.
amúgy ha pénteken szar a nyíregyházi emberem akkor szombaton meccs nap előtt cserélhetem ugye? szóval minden ugyanaz mint az uefa/bl fantasyban?
peach
zacknorb
peach
47 perce
akkor mi értelme a cseréknek?Szerintem nem, ez inkább PL fantasy féle, tényleges deadline-al.Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.megcsináltam a csapatot, vakon vagyok néven .
Aki még jönne, írja be ide az ottani felhasználónevét (peachet meg zavit sem tláltam sehogy)
zacknorb
amúgy vagy én vagyok tök hülye ( simán elképzelhető) vagy mobilon tényleg egy borzalom a felület.
amúgy ha pénteken szar a nyíregyházi emberem akkor szombaton meccs nap előtt cserélhetem ugye? szóval minden ugyanaz mint az uefa/bl fantasyban?
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
50 perce
Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.Regisztráltam, Zavi27 néven vagyok már elvileg most.
zacknorb
1 órája
Szerintem nem, ez inkább PL fantasy féle, tényleges deadline-al.Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.megcsináltam a csapatot, vakon vagyok néven .
zacknorb
peach
1 órája
Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.megcsináltam a csapatot, vakon vagyok néven .
zacknorb
2 órája
Plusz csak 15 játékos kell.vicc az árazás. 😀 PL-ben is van 100M kereted, de ott két játékos van 10M felett. Itt meg egy Mariano Gomez 11.5M. Nem lesz ebből semmi. Szerintem benézték a készítőkÉn összeraktam egy csapatot, tele van ifivel, úgy jött ki, ha az árak mögött egy jó algo van ami leköveti mondjuk az instat adatokat és úgy változik az ár akkor azt mondom ok.
18 játékost kellene választani... Hogyan? 😀
Jó pórbálkozás, de rohadt sok munka van még vele
Toto21
Kenny
Az mondjuk tényleg szar, hogy a padon fix 1 GK-1D-1M-1F-nek kell lenni, ergo mindig a kövi válogatott szünetig meg vagy sazbva, hogy milyen felállásban kell tolnod.
De ez szerintem csak egy extra hozzádás hogy magasak az árak, és hidden gemekkel mennek az emberek, nem ugyanaz a droid csapat van.
2 órája
@empty taxi@eaglesmcnabb
@JoeyPorter
@Farky
@kristof
@bergerdani
@Shilkor
@Divat
@Bazzani
Szerkesztette: Kenny
2 órája
vicc az árazás. 😀 PL-ben is van 100M kereted, de ott két játékos van 10M felett. Itt meg egy Mariano Gomez 11.5M. Nem lesz ebből semmi. Szerintem benézték a készítőkÉn összeraktam egy csapatot, tele van ifivel, úgy jött ki, ha az árak mögött egy jó algo van ami leköveti mondjuk az instat adatokat és úgy változik az ár akkor azt mondom ok.
18 játékost kellene választani... Hogyan? 😀
Toto21
3 órája
Na, csak Arby44-et találtam így meg a rendszerben, neki küldött emailt hogy meghívtam ligába.Aki még jönne, írja be ide az ottani felhasználónevét (peachet meg zavit sem tláltam sehogy)
4 órája
vicc az árazás. 😀 PL-ben is van 100M kereted, de ott két játékos van 10M felett. Itt meg egy Mariano Gomez 11.5M. Nem lesz ebből semmi. Szerintem benézték a készítők18 játékost kellene választani... Hogyan? 😀
Szerkesztette: Toto21
8 órája
Sziasztok és is jelentkeznék. Arby44 a nicknevem.
Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
13 órája
Ami látszik, hogy iszonyat durván magasak az árak, so nem lesz sok prémium játékos 😅akkor legalább nem leszek talán totálisan outsider, lévén fingom nincs ki kicsoda, jó pár éve elengedten ezt az mb1 nevű dolgot 😀
zacknorb
peach - vakon vagyok sc
13 órája
Ez a hogyannak a módja, máshol már kitalátuk.
Ha más jelentkező nincs én este megcsinálom a ligát, és aki ide beírja a csapatnevet/nicknevet majd megnézzük mi kell, felveszem a ligába.
Ami látszik, hogy iszonyat durván magasak az árak, so nem lesz sok prémium játékos 😅
14 órája
most, hogy megint lesz hivatalos platform, csinalunk ligat?megpróbálhatjuk. bár a régi epic irc draftos játék verhetetlen marad amíg világ a világ 😀
Kenny
15 órája
most, hogy megint lesz hivatalos platform, csinalunk ligat?
több mint 5 éve
Nekem is csak pár hete dobta fel a facebook egy hírdetésben,de eddig nagyon bejön.Most hallgattam meg a podcastjüket is,abszulót pozitív.Van olyan fanatikus rajtam kívül aki játszik az NB1 Fantasy applikáción?Azt se tudtam hogy van 😀
JoeyPorter
peach
több mint 5 éve
Van olyan fanatikus rajtam kívül aki játszik az NB1 Fantasy applikáción?Azt se tudtam hogy van 😀
JoeyPorter
több mint 5 éve
Van olyan fanatikus rajtam kívül aki játszik az NB1 Fantasy applikáción?
több mint 10 éve
Strestik már most mekkora pick lett volna idén is 1/2-reFótyik 1/1-re is fasza lett volna a gólpasszal
kristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Idén sincs elég jelentkező?
több mint 10 éve
Strestik már most mekkora pick lett volna idén is 1/2-re
több mint 10 éve
hát sajnálom, majd tavasszal...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!