NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát azt eldurrantotta emberünk
több mint 2 éve
71,46 utolsóra. Wow.
több mint 2 éve
M8 volt ez a két utolsó dobás, atyaúristen

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A szlovén nem áll Ceh-ül diszkoszvetésben.de 😊
iktriad
több mint 2 éve
A szlovén nem áll Ceh-ül diszkoszvetésben.
több mint 2 éve
De ember. Ez mit változtat a te felvetéseden. Egy olimpiai bajnok szinten dobáló diszkosz fixen kellett, hogy bőven dobjon 70 fölött, még ha egyetlen egy eredmény elvette tőle.Ahogy a többinek is akikkel szemben versenyzett.😉Egy olimpiát eltöröltek, de vagy egy évtizedig versenyzett bekokózva. Egyetlen eredmény vettek el tőle ,az összes többi megmaradt.A Fazekasnál eltörött vlm:😉Kővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
több mint 2 éve
Ceh, wow

több mint 2 éve
Női 400on kinéz egy dominikai meg egy baradosi dobogó. Igor meg tol egy Randy Marshot.
több mint 2 éve
Az összes többi megmaradt,Egy olimpiát eltöröltek, de vagy egy évtizedig versenyzett bekokózva. Egyetlen eredmény vettek el tőle ,az összes többi megmaradt.A Fazekasnál eltörött vlm:😉Kővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
Ahogy a többinek is akikkel szemben versenyzett.😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Egy olimpiát eltöröltek, de vagy egy évtizedig versenyzett bekokózva. Egyetlen eredmény vettek el tőle ,az összes többi megmaradt.A Fazekasnál eltörött vlm:😉Kővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
ozibozi
több mint 2 éve
Nah mondtam.Fazekas RóbertKővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
A Fazekasnál eltörött vlm:😉Kővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
több mint 2 éve
Fazekas RóbertKővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
Sixo
több mint 2 éve
Kővágó Robi vagy hogy hívták olimpiát nyert benne, vizelés előttig.Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
ozibozi
több mint 2 éve
Anélkül hogy megnézném, de a diszkosz is simán 70 méter felett volt magyarban.Én úgy emlékszem hogy a magyarok már ugráltak ilyen 17.20-30 között hármasugrásban úgy negyedszázada a Túzér pályán. Ezzel most kb a dobogóért szögdécselnének.17.24 az országos csúcs.
Érdekes.
ozibozi
warr_b
*megnéztem nem bírtam ki: 71.70.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Pryce de megfőtt. Szabó Gábornak mi volt ez a Pipizése? Értem én ,hogy 4es pályán futott, de 4en voltak legalább fél mp-vel előtte, 2en majdnem 1 mp-vel.
több mint 2 éve
Pryce vagy Jackson?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
A lekvár?Szerintem találnak valami képet,hogy szabályos voltRIP Rose, 2x után egy 61.69. 70 méteres dobóként ez nagy leégés. Lehet ő is magyar titkon.Nem evett a nagyi lekvárjából
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Szerintem találnak valami képet,hogy szabályos voltRIP Rose, 2x után egy 61.69. 70 méteres dobóként ez nagy leégés. Lehet ő is magyar titkon.Nem evett a nagyi lekvárjából
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na egy svèd arany? De jó lenne...
több mint 2 éve
Zango 😁

több mint 2 éve
RIP Rose, 2x után egy 61.69. 70 méteres dobóként ez nagy leégés. Lehet ő is magyar titkon.Nem evett a nagyi lekvárjából
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na Warholm vègül out??Most mondták, hogy bent van az óvás, de még nincs ítélet.
dande2
több mint 2 éve
Na Warholm vègül out??Svoboda meg in? Érdekes.
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Na Warholm vègül out??