NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Pont azt akartam írni én is hogy az a vicc hogy simán benne van egy Vettel 4. vb cím méghozzá egyelőre elég könnyen,úgy hogy 2012ben és 2010ben is sokkal szorosabb volt pedig szvsz 2007-08 óta nem volt ilyen versenytempója a Ferrarinak mint idén,csak hát a nyerek-szopok-nyerek-szopok sormintával nem(vagy nagyon ritkán)lehet vbt nyerni.CowboykarcsiAzért mondjuk én nem írnám le őket. Csak Fernandonak van eddig 2 győzelme. Monaco sosem feküdt ráadásul kimivel együtt az SC-t is beszívták. Ezzel a sormitával nincs esély, de egy Vettel 0-zas nelkul is latok meg siman esélyt , ráadásul fog ő még 0-zni.
több mint 12 éve
Még egy két év és téged is meg fog győzni Marquez hidd el 😊 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Na eddig a kedvenceim jól teljesítettek,Vinales 3.,vezeti a vbt,Redding pedig egy abszolút kontrollált győzelmet húzott be,növelte is az előnyét.Ha Rossi is bejön valahol a top3ban én már elégedett leszek 😊CowboykarcsiRedding nálam is nagy favorit! A Moto2-ben neki szurkolok.
Rossi nem viselheti túl jól, hogy Bautista beborította a sóderba; egyrészt a hazai pályán történt nullázás miatt, másrészt az elúszó vb esélye miatt. Nem tudom én sem, hogy mi a fészkes lehet a dottore-val, talán még szoknia kell ezt a Yamakkát, nem tudom. Idénre szerintem is felejtős a szezon.
Az mindenképpen ígéretes a Yamakka szempontjából, ahogyan Lorenzo kilépett a 2 Hondának (mint a pocsolyát, úgy hagyta ott Pedrót és Marquezt) és ahogyan Crutchlow közelítette a 2 Hondát... könnyen lehet, hogy - ebből kiindulva - Cal is teljes támogatást kap idénre (Lorenzo kamionjáról véletlenül lepottyan pont az a felesleges alkatrész és pont felpattan Crutchlow motorjára).
Marquezen nagy a nyomás... a sajtó-hype, a csapat... Ő maga. Nekem még mindig nem tűnik akkora ásznak, mint amekkora a nyalás körülötte. Jó pilóta Ő + a legerősebb motorral vágott neki a szezonnak... ennyike. Nem azért, de ezzel a feltétellel egy Bradl vagy egy Crutchlow is villantott volna a kezdő szezonjában.
Azt gondolom, hogy idén is Lorenzo-nak áll a zászló a vb cím megnyerésének a tekintetében. Továbbra is Pedro-nak drukkolok, mivel emberileg nekem ő a legszimpatikusabb, de csapatként hiszek a Yamakka feltámadásában! 😊 + örülök annak, hogy Lorenzo ül a Yamakkán (mivel Pedro-ban nincs annyi spiritusz, hogy egy gyengébb vason produkáljon)!
több mint 12 éve
Na kár volt emlegetni a kedvenceimet mert a nagyoknál mindketten pórul jártak.Marqueznek simán meg volt az idei első nullázása,negyedik bukása volt ez a hétvégén nem ez lesz a kedvenc pályája.Pedig amúgy a tempója jó volt egy második helyre.Rossinak viszont ezzel gyakorlatilag vége a vbnek,amúgy sem volt az igazi idén,nem tudom hogy a motor miatt,a honda fölény miatt,vagy egyszerűen csak az idő vasfogai miatt,vagy mind a három egyszerre,de ha objektíven nézem be kell látnom hogy Lorenzo mögött idén eddig Crutchlow a jobbik Yamahás nem Rossi.Bautistának ettől függetlenül a faszom a fülébe mert nagyon láma volt ahogy kiütötte a doktort.Az első hármasnak grat!Mindegyikük abszolút megérdemli.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Na eddig a kedvenceim jól teljesítettek,Vinales 3.,vezeti a vbt,Redding pedig egy abszolút kontrollált győzelmet húzott be,növelte is az előnyét.Ha Rossi is bejön valahol a top3ban én már elégedett leszek 😊
több mint 12 éve
Nyah, Dani nem semmit repesztett az időmérőn...lassan elkezdem elhinni, hogy vb esélyes, legalábbis kezd úgy versenyezni, mint aki alkalmas erre. 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
na eddig Yamaha 1-2-3,Lorenzo-Rossi-Crutchlow sorrendben,Lorenzo és Rossi között nagyon kicsi a különbség,jó lenne ha valami Qatarhoz hasonlót össze tudna hozni a Doktor.Pedro 5 Marquez viszont csúnyán odavágta magát a célegyenes végén a FP2ben egy kicsit össze is törte magát de elvileg a további részvét nincs veszélyben.CowboykarcsiNa! Egyelőre ígéretes, hogy a Yamakka nyomást tud helyezni a Hondára... az időmérő után majd okosabbak leszünk, de nem bánnám, ha ez a 4-esélyes "nyitott bajnokság" előszele lenne...
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=Ph0SjLC_lqk komolyan mondom a belsőkamerás felvételek félelmetesek!Még így csak a laptop előtt ülve is.Ezek után én csodálkozom hogy több mint 100 év alatt "csak" 240-en vagy hányan haltak meg,ezeket a felvételeket nézve az ember azt gondolná hogy versenyenként minimum 7-8 motoros távozik az élők sorából.CowboykarcsiTökösnek kell lenni; mivel se bukótér, se pályaminőségű aszfalt... szerintem ez a szakág az, ahol a bátorság és a túlélési ösztön teljes hiánya kéz a kézben járnak 😊
több mint 12 éve
Tavaly is vártam már, idén is várom nagyon a vettel cumiállarcot mert nem létezik mennyi mákot adott már neki a sors és nem létezik h azt előbb-utóbb ne vegye vissza...peachde létezik... 😊
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/383/79799/rosberg-reszegen-unnepelt-gifHa tényleg ő az, akkor csak annyit mondanék, hogy Proszit!
több mint 12 éve
na eddig Yamaha 1-2-3,Lorenzo-Rossi-Crutchlow sorrendben,Lorenzo és Rossi között nagyon kicsi a különbség,jó lenne ha valami Qatarhoz hasonlót össze tudna hozni a Doktor.Pedro 5 Marquez viszont csúnyán odavágta magát a célegyenes végén a FP2ben egy kicsit össze is törte magát de elvileg a további részvét nincs veszélyben.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=Ph0SjLC_lqk komolyan mondom a belsőkamerás felvételek félelmetesek!Még így csak a laptop előtt ülve is.Ezek után én csodálkozom hogy több mint 100 év alatt "csak" 240-en vagy hányan haltak meg,ezeket a felvételeket nézve az ember azt gondolná hogy versenyenként minimum 7-8 motoros távozik az élők sorából.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a teszteléses dolognak a vége.Remélem a versenyzőket nem fogják büntetni, csak a csapatot.
több mint 12 éve
Azt se felejtsük ki a problémák sorából, hogy sem Massa, sem Grosjean nem tud elég támogatást nyújtani csapattársának.Így pedig nem lehet megszorongatni Vettel mogyoróit.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a Mercedes "feltámadása" csak lobbanás, vagy tartósabb lesz?
több mint 12 éve
A legrosszabb az egészben, hogy idén messze nincs akkora RBR dominancia mint az elmúlt években. De amíg Kimi és Alonso elbalfaszkodnak versenyeket, addig Vettel stabilan hozza a pontokat. Kétlem, hogy lemenne a szezon Vettel nullázás nélkül, de biztos vagyok benne, hogy fog még Alonso és Kimi is versenyt rontani.
több mint 12 éve
Tavaly is vártam már, idén is várom nagyon a vettel cumiállarcot mert nem létezik mennyi mákot adott már neki a sors és nem létezik h azt előbb-utóbb ne vegye vissza...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Pont azt akartam írni én is hogy az a vicc hogy simán benne van egy Vettel 4. vb cím méghozzá egyelőre elég könnyen,úgy hogy 2012ben és 2010ben is sokkal szorosabb volt pedig szvsz 2007-08 óta nem volt ilyen versenytempója a Ferrarinak mint idén,csak hát a nyerek-szopok-nyerek-szopok sormintával nem(vagy nagyon ritkán)lehet vbt nyerni.CowboykarcsiSzépen kiépített egy megnyugtatónak tűnő 21 pontos előnyt Kimivel szemben, Alonso meg ugye 29 ponttal van lemaradva.
Lement ugye hat verseny a szezonból.Van még bőven hátra, de a Red Bullra nem jellemző a megbízhatatlanság.
Valahogy az üldözőkben sem látom azt, hogy tudnának "robbantani".
Lassan törődjünk bele abba, hogy ismét a német fog vigyorogni a legvégén.
És bízzunk 2014-ben...
több mint 12 éve
Pont azt akartam írni én is hogy az a vicc hogy simán benne van egy Vettel 4. vb cím méghozzá egyelőre elég könnyen,úgy hogy 2012ben és 2010ben is sokkal szorosabb volt pedig szvsz 2007-08 óta nem volt ilyen versenytempója a Ferrarinak mint idén,csak hát a nyerek-szopok-nyerek-szopok sormintával nem(vagy nagyon ritkán)lehet vbt nyerni.
több mint 12 éve
És szépen csendesen lépeget a negyedik felé.Vettel-Webber bukhatta volna a legeslegnagyobbat az SC-n ha egy leheletnyivel előbb jön ki, így ők nyertek a legnagyobbat. Erről nyilván nem ő tehet de baromi idegesítő már hogy 3 cím után is folyamatosan jól jön ki ezekből...JayBEgyébként a kis Szebásztiannak megint mekkora mákja volt... Ha pár másodperccel hamarabb jön be elé az SC szépen végig megy mögötte egy teljes kört, lecserélik a kerekeket aztán fél világ elment volna. De nem, ő mint mindig a lehető legjobban jött ki a dologból... Alonso meg összeszedet valami szart az első szárnyra ami teljesen elkúrta elöl az aerodinamikát.Tiszta Michelisz már...JayBJó mondjuk ne essünk át a ló túlsó oldalára se. Most azért mert nem volt peche ne legyen már ő a geci. Hamilton szopta be egyedül az SC-t. Egyébként ez a verseny tökéletesen emgmutatta,hog mennyire nem koncentrálnak ilyenkor a versenyzők. Alonso ilyen hibákat szerintem életében nem engedett ekorra helyeket nem hagyott. Hogy a visszafordítóban elmegy Sutil...
Perezt meg tökéeltesen összefoglalta Alonso: amikor nem a VB címért csak úgy mész akkor könnyű beszúrni. Tök mindegy neki ha kiesik, a másik meg inkább a pontokért hajt.
A régi pontozás lenen a legjobb,de mindegy...Toca
több mint 12 éve
Vettel-Webber bukhatta volna a legeslegnagyobbat az SC-n ha egy leheletnyivel előbb jön ki, így ők nyertek a legnagyobbat. Erről nyilván nem ő tehet de baromi idegesítő már hogy 3 cím után is folyamatosan jól jön ki ezekből...Egyébként a kis Szebásztiannak megint mekkora mákja volt... Ha pár másodperccel hamarabb jön be elé az SC szépen végig megy mögötte egy teljes kört, lecserélik a kerekeket aztán fél világ elment volna. De nem, ő mint mindig a lehető legjobban jött ki a dologból... Alonso meg összeszedet valami szart az első szárnyra ami teljesen elkúrta elöl az aerodinamikát.Tiszta Michelisz már...JayBJó mondjuk ne essünk át a ló túlsó oldalára se. Most azért mert nem volt peche ne legyen már ő a geci. Hamilton szopta be egyedül az SC-t. Egyébként ez a verseny tökéletesen emgmutatta,hog mennyire nem koncentrálnak ilyenkor a versenyzők. Alonso ilyen hibákat szerintem életében nem engedett ekorra helyeket nem hagyott. Hogy a visszafordítóban elmegy Sutil...
Perezt meg tökéeltesen összefoglalta Alonso: amikor nem a VB címért csak úgy mész akkor könnyű beszúrni. Tök mindegy neki ha kiesik, a másik meg inkább a pontokért hajt.
A régi pontozás lenen a legjobb,de mindegy...Toca
több mint 12 éve
Egyébként a kis Szebásztiannak megint mekkora mákja volt... Ha pár másodperccel hamarabb jön be elé az SC szépen végig megy mögötte egy teljes kört, lecserélik a kerekeket aztán fél világ elment volna. De nem, ő mint mindig a lehető legjobban jött ki a dologból... Alonso meg összeszedet valami szart az első szárnyra ami teljesen elkúrta elöl az aerodinamikát.Tiszta Michelisz már...JayBJó mondjuk ne essünk át a ló túlsó oldalára se. Most azért mert nem volt peche ne legyen már ő a geci. Hamilton szopta be egyedül az SC-t. Egyébként ez a verseny tökéletesen emgmutatta,hog mennyire nem koncentrálnak ilyenkor a versenyzők. Alonso ilyen hibákat szerintem életében nem engedett ekorra helyeket nem hagyott. Hogy a visszafordítóban elmegy Sutil...
A régi pontozás lenen a legjobb,de mindegy...
több mint 12 éve
Egyébként a kis Szebásztiannak megint mekkora mákja volt... Ha pár másodperccel hamarabb jön be elé az SC szépen végig megy mögötte egy teljes kört, lecserélik a kerekeket aztán fél világ elment volna. De nem, ő mint mindig a lehető legjobban jött ki a dologból... Alonso meg összeszedet valami szart az első szárnyra ami teljesen elkúrta elöl az aerodinamikát.Tiszta Michelisz már...
több mint 12 éve
Ahogy már sokan elmondtátok...a hétvégi F1 futam egy nagy rakás kaki volt. viszont én nem feltétlen okolnám a gumit és a pályát sem külön-külön. Együtt a kettő viszont nézhetetlen unalomba torkollott. Nem lehet csak a pályára fogni, mert volt itt már ritkán jobb verseny, több előzés. Nem lehet csak a gumikra fogni, spórolás ide, kopás oda, mert máshol jön egy alter taktikán lévő pilóta, megelőz, kiautózik egy kiállásnyi előnyt és visszaáll eléd, vagy nem, de legalább verseny van. A hétvégi egy szerencsétlen kombináció volt. Rosbergnek nem volt érdeke a nagyobb tempó, Hamiltont se küldték rá csapattársára, Vettelnek már kettőt kellett volna előzni ahhoz, hogy emelt tempóval ki tudjon autózni plusz egy kiállást. Nem lesz még egy ilyen csoportos gumivigyázós hétvége abban biztos vagyok, mert máshol egy ideális körtől 4mp-vel lassabb versenyző úgy jár mint a merci 2 hete 😉
több mint 12 éve
Igen... nagyon valószínű, hogy a Ducatinak idén már nem sok köze lesz az elejéhez. 😕 Marad - egyelőre - az Aprilia-Kawa-BMW trió.A wsbk 2. futama nem tartogatott nagy meglepetéseket: Melandri igyekezete hozott némi izgalmat a küzdelembe. Rea hibázott és elbúcsúztatta magát a pódiumért folyó küzdelemből, sőt, a vb címért való küzdelem esélye is veszélybe került (gyakorlatilag fele annyi pontja van mint a vezető páros bármelyik tagjának). Sykes fényévnyi előnnyel leverve a mezőnyt duplázott, mögötte Guintolli sétamotorozgatott be a 2. helyre. A 3. helyen végül Laverty lett leintve, az utolsó körben hibázó Melandri az 5. lett...toxiqueElőször is hála a magyar eurosportnak(mert az a kurva tenisz olyan fontos hogy le kellett venni az SBK összes mai futamát műsorrol,majd holnap este negyed tizenegykor leadják az első futamot,hát az anyjukat!)kénytelen voltam mind a két versenyt streamen végig kinlódni. Mondjuk olyan szempontból nem vesztettem sokat hogy szerintem aragónt leszámítva az idei legunalmasabb verseny volt. Sykes mesterien behúzta de mondjuk ez nem tett jót a shownak.Kíváncsi vagyok mennyit tud átmenteni ebből a formából a Ninja Portimaora. Abban egyetértünk hogy Guintoli a sótlan kuki prototipusa 😊 Ezzel együtt simán lehet hogy idén nagyon is ez a stílus lesz kifizetődő.A Ducatiért még mindig kár,lassan készülhetnek a jövőévre mert esélytelenek még a top5re is nemhogy dobogó meg győzelem. Rea-t még nem írom le,tény hogy innentől nagyon hajrázni kéne,a Honda se az a világverő technika.Portugáliában meglátjuk mi lesz.Cowboykarcsi
Portimao tuti izgalmasabb lesz...
Általában stream-en nézem a versenyeket (amikor másra kell a gép vagy éppen nem vagyok netközelben; csak akkor nézem TV-ben), mivel nekem nagyon nem szimpatikus, hogy az élő adást reklámokkal szakítják meg a kábelen.
több mint 12 éve
Nekem legnagyobb halálom az f1ben a rengeteg aszfaltozott bukótér...gyak ha hibázol akkor sincs semmi, sőt sokszor előnyszerzés céljából is direkt kihasználják a csapatok. Régen ha hibáztál vagy túl agresszìvan támadtál/védekeztél jött a sóderágy azt lehetett kocogni tusolni vagy eldobtál 20 mp-t mire kikecmeregtél onnan. Értem én h biztonság ìgy meg úgy, de egyrészt azért a világ egyik legjobban fizetett sportolói mert a veszély benne van a pakliban, másrészt kubica 2008as montreáli esése is bizonyìtotta h nagyon extrém szerencsétlenségnek kell történnie h tragédi legyen egy balesetből ( lsd pl massa ) akkor meg úgyis tök m1 h aszfalt van v sóderágy....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...