NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊shawnka
ha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...NB2
És akkor most nem a legjobb hondás ? Vagy ha a másik többet előz akkor jobb hondás vagy nem értem ?
több mint 12 éve
catattack 3 520
Mekkora volt a második futamon amikor hárman, majd négyen fordultak az egyenesre! 😀
Kár hogy nem a buzi Müller esett ki... Sajnálom Thompsont!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peach
Vettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.FViktor93
elsőként megfutotta a legjobb időt, aztán a 3. szektorba elkezdett szakadni így a többieknek esélyük sem volt.... de vettel az istencsászár 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
ha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...NB2
szenvedtek a Hondák egész hétvégén, ennél többet nem is kellett csinálnia, illetve nem is tudott volna.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...
több mint 12 éve
Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peach
Vettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.FViktor93
A Red Bull tudja legjobban ilyen körülmények közt üzemi hőfokra bírni a gumit. Ez egy konstrukció béli tulajdonság ami miatt jobban is eszik a gumikat. Ha megnézzük Első 5-ben Red Bull és Merci van míg a gumit leginkább kímélő Lotus-Ferrari nagyon látványosan szenvedett. Persze azért Vettel is ügyes mert Webberrel a padlót törli de ez az előny inkább ennek köszönhető.
Ma száraz körülmények lesznek úgyhogy én bizakodó vagyok.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Nah én is ezt akartam irni, csak megnéztem csak ott ragadtam a maratoni baseball-on😊
Mind a 3 q-n ugyanolyan körülmények voltak még a piros után is volt lehetősége simán mindenkinek javítani, ahogy azt pl Hami megtette. A végén meg ő is gyorsult, az eső neki sem jött jól.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77
én nemAmadeus91
Szintén! De nekem még Kimi és Massa is kedvencem, még abból az időből amikor lehetett szeretni a Ferrarit, mert nem volt ott Alonso...

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 170 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Én a vízilovakkal vagyok" 😀 😛
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Vettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Szerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...somoskovig
Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77
én nemAmadeus91

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Én se kedvelem túlzottan, csak én nyAlonsot is utálom, így relatíve pártatlan tudok lenni. 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
én nem
több mint 12 éve
Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Szerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...

több mint 12 éve
Érik neki egy nullázás.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Bottas?Shilkor
pont rá gondoltam 😀 eddig csupa-csupa szerencsesorozat kísérte pályafutását! 😀

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Bottas?
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕

több mint 12 éve
The Pit Crew #12

A tizenkettedik. Majdnem epikus hosszúságú podcast, de végül sikerült egy másfél órás időkeretbe beszorítani a bestiát. Beszéltünk Charlotte-ról és Doverről is, ellátogattunk a Roush Fenway Racinghez, megbeszéltük ki honnét szerzi be az információit és vak jóslatokat is tettünk a vasárnapi poconói futamot illetően. Természetesen rengeteg más mindenről is esett szó, jó szórakozást!

Hallgasd meg online:  www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-12/

Avagy töltsd le:  stream20.mixcloud.com/cloudcasts/originals/e/7/0/4/0959-95a4-4887-83da-2f3adc051e7c.mp3
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Alonso utolsó négy szezonja:
2009 három nullás verseny.
2010,2011 egy-egy nullázás.
2012 kettő verseny kockás zászló nélkül.
Idén már megvolt az első idő előtti kiszállás.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Vettel 2009-ben, és 2010-ben három-három alkalommal nullázott.
2011-ben, és 2012-ben egy-egy alkalommal.
Tehát, semmi garancia nincs arra, hogy legalább egyszer ne szaladjon szét a feneke alatt a ménes.laccoo74
az attól függ, hogy onnan nézzük-e, hogy minden évben volt legalább egy nullázása, vagy onnan, hogy kétévente lejjebb szorítják a hibaszázalékot...
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
jó mondjuk a 2011est azt hagyjuk,mert ha megint az utolsó futamon kap egy defektet amikor már toronymagasan megnyerte a vbt azzal semmit nem fog érni a Ferrari 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Vettel 2009-ben, és 2010-ben három-három alkalommal nullázott.
2011-ben, és 2012-ben egy-egy alkalommal.
Tehát, semmi garancia nincs arra, hogy legalább egyszer ne szaladjon szét a feneke alatt a ménes.