Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Az a legszomorúbb az idei évben, hogy a szar része csak most jön, eddig minden évben a szünet után dominálták az RB-k szarrá a mezőnyt...A Ferrari meg már versenytempóban is hulladék...az egyenesen szánalmas, hogy ennyi pénz van náluk, és most is olyan hírek jönnek, hogy továbbra is rossz adatok jönnek a szélcsatornájukból.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én nagyon csíptem Kimit régen, de most nem érzem benne az erőt, ezen a versenyen (meg az előzőn) pedig nem ő volt a jobb Grozsannál.......Az is röhej, hogy Kimi második lehetett, a Ferrari meg kuka......csi77Ez nem röhej, csak a szokásos Ferrari brainfart.iktriad
Webbernél pedig látszott, milyen erős is valójában a RB (az utolsó kiállás előtt már nem nyomhatta, nehogy Vettel közelébe kerüljön).
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Inkább azzal higy ilyen mcnish félék az f1 közelében vannak
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Az is röhej, hogy Kimi második lehetett, a Ferrari meg kuka......csi77Ez nem röhej, csak a szokásos Ferrari brainfart.
több mint 12 éve
Kimi szépen jött be a második helyre, Grosjean óriásit szívott azzal az előzéssel.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Sohase gondoltam vna, h örülni fogok egy Hamilton W-nek. De ez a kis mitugrász vettel ezt is kihozta belőlem, hihetetlen, ennyire visszataszító versenyzőt még nem láttam.
több mint 12 éve
Szerencsére nem, tökéleteset ment.Hamilton ma nagyon nagyot megy!LanceVanceazt hiszem, most írtad alá a "halálos" ítéletét mára...slowmotion
több mint 12 éve
Az is röhej, hogy Kimi második lehetett, a Ferrari meg kuka......
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Kimi elég csúnyán oktatja 😀
több mint 12 éve
Vettelnek sír a szája, mert valaki jól védekezik előtte?Szánalmas. Gyerűnk Kimi!!!
több mint 12 éve
rájöttem, Vettelnek kell drukkolnom, akkor talán ő is szopóágra kerül......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Hamilton ma nagyon nagyot megy!LanceVanceazt hiszem, most írtad alá a "halálos" ítéletét mára...
több mint 12 éve
de nem azért nézem a forma1-et, hogy majd a NASCAR este úgyis jó lesz.idióta az összes. versenyt akarnak, de ha már kontakt van, akkor osztogatják az áthajtásos szarjaikat. menjenek a picsába. simán egy dobogót vettek el most a Lotustól.shawnkaMajd este Indyben lesz elég kontakt.iktriad
több mint 12 éve
idióta az összes. versenyt akarnak, de ha már kontakt van, akkor osztogatják az áthajtásos szarjaikat. menjenek a picsába. simán egy dobogót vettek el most a Lotustól.shawnkaMajd este Indyben lesz elég kontakt.
több mint 12 éve
Régen a Schuminak nyaltak be, most meg a Vettel a kis kedvenc. Vicc.
több mint 12 éve
idióta az összes. versenyt akarnak, de ha már kontakt van, akkor osztogatják az áthajtásos szarjaikat. menjenek a picsába. simán egy dobogót vettek el most a Lotustól.
több mint 12 éve
lol férgek, ezért büntetés? viccgamerkrCsak segítettek a Lotusnak, hogy Kiminek ne kelljen elengednie a futam valamely szakaszában. 😀
több mint 12 éve
lol férgek, ezért büntetés? vicc
több mint 12 éve
Mondjuk Massa ellen szépet előzött.BUT dühös: "Az a k*baszott, idióta Lotus úgy döntött, nincs elég hely mindkettőnknek." Tőle ritkán hallani ilyet!BazzaniMert egy közveszélyes állat a francia.LanceVance
több mint 12 éve
BUT dühös: "Az a k*baszott, idióta Lotus úgy döntött, nincs elég hely mindkettőnknek." Tőle ritkán hallani ilyet!BazzaniMert egy közveszélyes állat a francia.
több mint 12 éve
BUT dühös: "Az a k*baszott, idióta Lotus úgy döntött, nincs elég hely mindkettőnknek." Tőle ritkán hallani ilyet!
több mint 12 éve
Az a barom is heti rendszerességgel megy neki valakinek.Vettel megelőzte a szétkopott gumis Buttont és majdnem elélveznek...BazzaniRemélem Grojean nem vágta tönkre Jenson eddigi idei produktumaihoz képest egész jó versenyét.iktriad
több mint 12 éve
Vettel megelőzte a szétkopott gumis Buttont és majdnem elélveznek...BazzaniRemélem Grojean nem vágta tönkre Jenson eddigi idei produktumaihoz képest egész jó versenyét.
több mint 12 éve
Vettel megelőzte a szétkopott gumis Buttont és majdnem elélveznek...