NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Raikkönen, bár sajnálom, most azt kapta vissza az élettől (Pereztől), amit ő adott Sutilnak pár éve.......Bár még így is befért tizediknek.csi77
Hülkenberg az utolsó előtti körben még előtte volt, és 6 másodperccel mögötte intették le....iktriad
Hát igen vadiúj gumikkal, meg amúgy is jobb a Lotus

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
azért ez durva amit az m1 csinál!!!
25-kor véget ért a forma1, simán átkapcsolhattak volna a meccsre!!!NB2
Erre mit lehet mondani? A brit Eurosport-on nem szakítják meg a verseny reklámmal. A kábeles szaron meg igen. Ilyen a csatorna politikája...
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
azért ez durva amit az m1 csinál!!!
25-kor véget ért a forma1, simán átkapcsolhattak volna a meccsre!!!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Raikkönen, bár sajnálom, most azt kapta vissza az élettől (Pereztől), amit ő adott Sutilnak pár éve.......Bár még így is befért tizediknek.csi77
Hülkenberg az utolsó előtti körben még előtte volt, és 6 másodperccel mögötte intették le....
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Raikkönen, bár sajnálom, most azt kapta vissza az élettől (Pereztől), amit ő adott Sutilnak pár éve.......Bár még így is befért tizediknek.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
1. dögunalom a köbön, valaki mondja meg miért kell itt versenyt rendezni...
2. Nem lennék meglepve ha Vettel nem is akart előzni, az látszott, hogy tudna gyorsabb lenni, jah és Rozi azért köszönheti a SC-nek a győzelmet, normális keretek között nem jött volna vissza az első helyre
3. Charlene nagyon csini, azért ide egyszer el kéne jutni (még Szaud-Arábia az, ahol lehetne jampizni)
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Kurva anyját a kis köcsögnek...Schleck
persze ő fikázhatta állandó jelleggel maldonadot... ő se különb sokkal

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Charlene hercegnő nagyon-nagyon eyecandy, de Alberttel elég furcsa párt alkotnak.

Niconak meg gratula, mert közben a győztesről nem beszélünk.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A superbike első futama nem hozott különösebb meglepetést; Sykes lazán nyert (Rea hibája után nem fenyegette már senki az elsőségét), Melandri és Guintolli előtt. Laverty és Rea rendre hibázgattak; az előbbi többször az utóbbi egyszer, de mindketten sikerrel kigolyózták magukat a dobogó fokaiért folytatott harcokból. Guintolli - lényegében - végigutazta a versenyt (már megint 😊 ), az események meg csak úgy történtek körülötte. A francia lazán sétamotorozgatott az események közepette, miközben egyetlen lényeges momentum sem jut eszembe vele kapcsolatban 😀. Zseniális...
A supersport mezőny viszonylag "nyugis" futamot tudhat maga mögött. Lowes Yamakkája agyoncsapta a mezőnyt, mögötte Sofouglu is vákumban motorozgatta végig a versenytáv jelentős részét. A harmadik helyre Rolfo hozta be az MV-t - komoly harcok árán és nem kis meglepetésre. A hibázók sora ebben a kategóriában is eléggé hosszúra nyúlt. A 3.helyért és attól lefelé viszonylag izgalmas versenyt futottak. Lowes és a Yamakka nagyon erős idén... ez a verseny komoly figyelmeztetés lehet a vetélytársaknak (ez most már nem csak Lowes zsenijéről szól).

Várom a 2.futamot...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez nem is f1, hanem daft punk 😊jjncaa
nyilván azért tetszik 😛
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Sovány vigasz. :/
Vettel idén úgy lesz világbajnok hogy nem csinál semmit, csak nem veszt sokat az időmérőn elért pozíciójából.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Vettel elvehette a leggyorsabb kört Kimitől, de azt az 1 pontot már nem 😊

több mint 12 éve
Kimi bejött 10.nek 😀
több mint 12 éve
Igen bmeg, magaddal is kibasztál legalább!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alonso 8. Kimi out Vettel pedig 2. Ilyen a világon nincs.
több mint 12 éve
Perezt most utáltam meg. Nem hiszem el, hogy Vettel megint semmit nem csinál, de ő jár legjobban mindennel!! 😡

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A jó büdös kurva anyát, hogy nem tudott nyugton maradni...
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
oh a rohadt életbe...

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kurva anyját a kis köcsögnek...

több mint 12 éve
Szegény Kimi. 😕
több mint 12 éve
Rosberg az állatvédő! 😀

az év eddigi versenyein ugyanez volt, azt mondjuk én sem értem, hogy hol üzlet a Pirellinek az, hogy kérésre fos gumikat gyártanak le 😊jjncaa
Sőt a Lotus kivételével mindenki őket cseszteti a mezőnyből.

nem szeretem a forma-1et, de ez tetszik:
kristof
ez nem is f1, hanem daft punk 😊
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikusjjncaa
A Lotus orrán hirdetik az új lemezt a hétvégén. És még a szín is stimmel.

És egyébként igazad van. Vonatozás megy, és Perez és Sutil kivételével senki sem támad. Hamiltont a mérnöke beszéli le az előzésről, hogy spóroljanak a gumival. Ha egyet előzne, dobogós lenne...
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
az év eddigi versenyein ugyanez volt, azt mondjuk én sem értem, hogy hol üzlet a Pirellinek az, hogy kérésre fos gumikat gyártanak le 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
kristof
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikusjjncaa
Voltak itt azért jó versenyek, meg olyanra nem nagyon emlékszem, hogy mindenki gyök2-vel ment volna, mondván, hogy csak a gumi ne kopjon...

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Ennyi kamu sárgát 😂

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
kristof
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal