NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
13
5
2:15, Aréna4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Érdekes verseny volt, de - szerencsére 😉 - Alonso szempontjából eseménytelen. Egyedül a lekörözéseknél kellett vigyáznia, hogy nehogy úgy járjon mint Kanadában.A világbajnokság továbbra is eléggé szoros.
Ahogy Virág elvtárs mondta: A nemzetközi helyzet fokozódik...
😀 😀 😀
Továbbra is 5 pilóta van versenyben a vb címért, de a McLarenes fiúknak most össze kell kapniuk magukat...
több mint 14 éve
télleg itt az ideje hogy örökre itt hagyd az f1et.Annyira megy Alonsonak a mázlivonata ma is, hogy törvényszerű, hogy behúzza.FViktor93Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!apeszos
child please!
több mint 14 éve
Egy apró megcsúszás vagy egy lekörözés századmásodperccel később és hiába vezetett 1:59-percig...JayBPersze, ebből a szempontból igen, de nézzük a másik szempontot: Egy sima rajt-cél győzelem. Még egy ilyen, és már lehetséges, hogy ő vezeti a tabellát.. 😊
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Kovalainen-nek visszavonulása utána megvan az ajánlólevele a finn tűzoltó brigádba 😉
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Egy apró megcsúszás vagy egy lekörözés századmásodperccel később és hiába vezetett 1:59-percig...Újraszülettem.JayBGratulálokapeszos
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Újraszülettem.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Kovalainen az igazi finn 😀
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Megvan!!! 😀 :cool:
több mint 14 éve
Gyulám extázisban..... 😀 😀 😀
több mint 14 éve
LOL, no commentAnnyira megy Alonsonak a mázlivonata ma is, hogy törvényszerű, hogy behúzza.FViktor93Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!apeszos
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Annyira megy Alonsonak a mázlivonata ma is, hogy törvényszerű, hogy behúzza.FViktor93Azért ezzel a mázlivonattal vitatkoznék.... Pár futammal ezelőtt csak néhány fanatikus Ferrari/Alonso szurker adott esélyt neki a VB címre. Ha megnyeri jobban megérdemli, mint a többiek...
Én ezt úgy mondtam hogy Webbert sokkal kevésbé csípem mint Hamit.JayBÉn sem csípem Mr.Torpedót (nagyon nem), de a büntit most én is túlzásnak tartom...
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Alonsonak ha lenne mázlivonata már nem lenne miről beszélni idén.Annyira megy Alonsonak a mázlivonata ma is, hogy törvényszerű, hogy behúzza.FViktor93Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!apeszos
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Én ezt úgy mondtam hogy Webbert sokkal kevésbé csípem mint Hamit. 😊Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!
Lett volna még ott hely Webbernek de nem volt akkora dolog hogy ezért kivegyék.JayBAzért ha fordítva lett volna, most mindenki az angol fejét követelné.. 😛apeszos
több mint 14 éve
Kubica felébresztett 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Annyira megy Alonsonak a mázlivonata ma is, hogy törvényszerű, hogy behúzza.Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!apeszos
több mint 14 éve
Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93+1
több mint 14 éve
Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀FViktor93No, ugyan mé? Nézd Kubicát, VERSENYEZ!
Lett volna még ott hely Webbernek de nem volt akkora dolog hogy ezért kivegyék.JayBAzért ha fordítva lett volna, most mindenki az angol fejét követelné.. 😛
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Most megmondom, hogy Alonso világbajnok lesz idén. Én meg akkor fogom itt hagyni örökre az F1et 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Szerintem jó döntést hoztak.Lett volna még ott hely Webbernek de nem volt akkora dolog hogy ezért kivegyék. Persze rohadt boldog lettem volna, akkor Alonso vezetné a vb-t 😛
Tényleg lassan fogynak a körök. 😊xrace77
több mint 14 éve
Ez a beszéd. Miss Czollner nagy levegőt vett.... Belélegez, kifúj, belélegez, kifúj....
több mint 14 éve
JéBé
7 012
De kurva hosszú verseny ez, intsék már le 😊
több mint 14 éve
Na ja, Mr. Torpedó... De bármennyire is "szeretem" Gyula vitézt, akkor sem kéne büntetni....Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?apeszosfékkel is beleszállt volna...H_Marko
több mint 14 éve
Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?apeszosfékkel is beleszállt volna...