Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gyengék a körülmények, de hajrá Norbi!

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egy kérdés. Akik az elmúlt 3-4 évben sírtak a Vettel dominancia miatt, azok most elégedettek? Ez a Merci dominancia erősebb, mint volt Vettelé.FViktor93
én igen. hamilton és alonso is lerakott már eleget az asztalra ótvar autóval, végre vettelen ( lenne ) a sor....peach
Ezt nem tagadom. Ráfért Vettelre a szopóroller, de ugyan úgy dög unalmas a Forma1 mint, eddig. Csak most nem Vettel, hanem Hamilton nyeri szarrá magát.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 974 — a new hope (again)
Egy kérdés. Akik az elmúlt 3-4 évben sírtak a Vettel dominancia miatt, azok most elégedettek? Ez a Merci dominancia erősebb, mint volt Vettelé.FViktor93
én igen. hamilton és alonso is lerakott már eleget az asztalra ótvar autóval, végre vettelen ( lenne ) a sor....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
Az év legreálisabb pályáján, tökéletes beállítások és körülmények között az autóból a maximumot kihozva (3 ezred különbség?) boldog boldogtalan gyorsabb ennél a Fiatnal Ferrarinál. 😀
több mint 12 éve
Egy kérdés. Akik az elmúlt 3-4 évben sírtak a Vettel dominancia miatt, azok most elégedettek? Ez a Merci dominancia erősebb, mint volt Vettelé.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Vettel nagy kuka idén (de inkább a gép alatta). Hadd ne mondjak semmit...danyly
szar ő is, szar a kocsi is, rohadtul kijárt már neki...majd most innen lehet bizonyítani és sivítozni,mutogatni...peach
Bár ha azt nézzük Ricciardo meg szárnyal. Hogy is van ez? :cool:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
szar ő is, szar a kocsi is, rohadtul kijárt már neki...majd most innen lehet bizonyítani és sivítozni,mutogatni...peach
Bár csak Kiminek lenne egy szar szezonja 4 vb cím után 😀
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 974 — a new hope (again)
szar ő is, szar a kocsi is, rohadtul kijárt már neki...majd most innen lehet bizonyítani és sivítozni,mutogatni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vettel nagy kuka idén (de inkább a gép alatta). Hadd ne mondjak semmit...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
ez beteg, nem tudom mit találtak Báriék, de fóliázzák le az autót és soha többet ne nyúljanak hozzá!
több mint 12 éve
közben Norbi behúzta a Q1-et 😊shawnka
Tarquini-nek meg szépen felnyílt a motorháztetője. 😀😀😀

több mint 12 éve
közben Norbi behúzta a Q1-et 😊
több mint 12 éve
Hamlin-nek sem ártott egy önbizalom növelő győzelem. Tavaly is csak egy futamot húzott be (az utolsót), és ugye a chase-be sem fért be. De még idén sem villogott nagyon.
Ez jó kis verseny volt.

több mint 12 éve
Bontanak ma rendesen a fiúk. o_odanyly
de nagy verseny volt, kiváló végeredménnyel 😊
több mint 12 éve
Bontanak ma rendesen a fiúk. o_o

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 159 — Cowboys fan
Hát ez nem Keselowski versenye.danyly
....és azt is elintézte , hogy másoké se legyen. 😀Greengo
Igen sajnos. Gordon is kilőve. 😥danyly
mivanmivanminvan?
sírópityogó kilőtte az éllovast?
#faszkivan
több mint 12 éve
....és azt is elintézte , hogy másoké se legyen. 😀Greengo
Igen sajnos. Gordon is kilőve. 😥

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 330 — Eagles fan
....és azt is elintézte , hogy másoké se legyen. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Hát ez nem Keselowski versenye.

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Én is megyek. Egyébként ne a JAS-t fikázzátok. Ma nem voltak rosszak a gyáriak. Zengöék és a gyáriak között az új szabályok kidomborítják a masszív anyagi különbséget. Michelisznek lehet lassan el kellene gondolkozni egy csapatváltáson...BCS
Ez igaz, de az a lengőkar bekötés pont ugyanolyan Monteiroék autójában is. A legapróbb csatában vagy egy durvább kerékvetőnél is sérül az autó. Talán túl sokat áldoztak be a súlyért, nem tudom de ez nem normális egy túraautóban.JayB
A gyáriak valszeg más futómű beállításokat használnak, és tudják hogy egy alkatrész mennyit bír szilárdságilag...lehet Báriék vmi. olyan beállítást találtak, amit nem bírt már a lengőkar, netán masszívan rátette Michelisz vmelyik magasabb kerékvetőre.

Amúgy sajnos már ezekkel a túraautókkal sem lehet a Ringen előzni, hiába gyorsabb vki. Simán végig vonatoztak a mezőny elejében. Dögunalom volt.
Legközelebb jún 1. DTM a Ringen, szívó V8 hangorgiával.
több mint 12 éve
well, a 4 közül ez volt a legunalmasabb, legérdektelenebb, legelbaszottabb WTCC-hétvége a Ringen. még jó, hogy az idő elvette a kedvemet a megindulástól.
több mint 12 éve
Én is megyek. Egyébként ne a JAS-t fikázzátok. Ma nem voltak rosszak a gyáriak. Zengöék és a gyáriak között az új szabályok kidomborítják a masszív anyagi különbséget. Michelisznek lehet lassan el kellene gondolkozni egy csapatváltáson...BCS
Ez igaz, de az a lengőkar bekötés pont ugyanolyan Monteiroék autójában is. A legapróbb csatában vagy egy durvább kerékvetőnél is sérül az autó. Talán túl sokat áldoztak be a súlyért, nem tudom de ez nem normális egy túraautóban.
több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Én is megyek. Egyébként ne a JAS-t fikázzátok. Ma nem voltak rosszak a gyáriak. Zengöék és a gyáriak között az új szabályok kidomborítják a masszív anyagi különbséget. Michelisznek lehet lassan el kellene gondolkozni egy csapatváltáson...
több mint 12 éve
holnap ki jön a Ringre?shawnka
Én is. Szerencsétleneket nagyon sajnálom már, évek óta szopóágon vannak a technikával.. JAS (N)
több mint 12 éve
catattack 3 520
holnap ki jön a Ringre?shawnka
én.