NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
21
7
2:15, Aréna4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
NA ez érdekes szitu volt😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?
több mint 14 éve
ebből büntetés lesz... 😕H_Markoaz faszság lenne mert akkor a többit is meg lehetett volna büntetni....
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Gyorsan, orvost!!!! 😀
több mint 14 éve
kitették a Cipészt 😀 😂wow ez szép volt 😀
több mint 14 éve
Gyulának megvan az új szerelme... 😀xrace77Már többszörös orgazmusa volt, lassan monitort kellene cserélni előtte... 😀
"Webbert várjuk, mert az az érdekes.." 😀
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Gyulának megvan az új szerelme... 😀
több mint 14 éve
Gyula, ne remegj mááár...
több mint 14 éve
Lesz itt még buli... nem kő esőőőő...
több mint 14 éve
hát nem lesz eső... :/
több mint 14 éve
megvan a pole, nice job :cool: amennyire reméltem a napokban, hogy vasárnap legyen esős futam, most ugyanannyira remélem hogy legyen egy 'unalmas' száraz pályás verseny rajtcél győzelemmel 😊
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nos ez nagyszerű munka volt fernando :cool: a tökéletlen körök legtökéletesebbje!! csak végre egy hibátlan rajt kellene!
több mint 14 éve
Miss Czollnernek megengedhetné már Vettel, hogy kisz*pkodja a vezérlő rúdját, akkor talán kielégülhetne. Gyulaaa, Alonso MEGVERTE a Red Bullokat, és IDŐMÉRŐN!!!!! 😀 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Tökéletes!! Felvilanyozta a napomat 😊 Holnap így tovább.
több mint 14 éve
Alonso :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
forza Alonso
több mint 14 éve
JéBé
7 012
Isten ments az olaszok-elektronika kapcsolattól... Az utcai alfákat is hetente kell laptopra dugni hogy működjön. :/
több mint 14 éve
Most néztem vissza Sutil tegnapi repülő mutatványát 10.000 dodóértÉs nem csak az... Ez az egész pálya olyan, mint egy cső. Klausztrofóbiám lenne benne...
Azért az a 10-es sikán elég szűköcske. 😊Chrisdol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most néztem vissza Sutil tegnapi repülő mutatványát 10.000 dodóértAzért az a 10-es sikán elég szűköcske. 😊
több mint 14 éve
Csúszkáltak azért rendesen a nedves aszfalton.Úgy legyen... 😀 Azért a kis Senna elég jól tönkre tette pár pilóta utolsó gyors körét.... Button 13. 😀
Vettel 0,5 mp-e még így is sok :/
Ha igazak a hírek esni fog......Chrisdol