Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Üsse ki én Schumit dobogón akarom látni ,nem csak utólag.Ha Button megtarthatja a helyét akkor a FIA bekaphatja .TocaDe ha Button megalázza Vettelkét, akkor tartsa csak meg a helyét... 😀Duff
több mint 14 éve
Jenson kapjon büntit, különben fuck FIA. Bár amúgy is.
több mint 14 éve
Button kiütheti Vettelt érzem az erőt benne 😀TocaGyulának el is ment a hangja. 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
KGB
79
Button megnyeri 6 kiállással, és utolag fogják elvenni tőle mert szándékosan ütötte ki Hamiltont 😂
több mint 14 éve
Ha Button megtarthatja a helyét akkor a FIA bekaphatja .TocaDe ha Button megalázza Vettelkét, akkor tartsa csak meg a helyét... 😀
több mint 14 éve
Button kiütheti Vettelt érzem az erőt benne 😀
több mint 14 éve
Gombot már rég ki kellett volna inteni a versenyből. Fuckoff...
több mint 14 éve
Ezért fasság ezt a DRS, mert gyakorlatilag nem lehet védekezni ellene. Abban az egyenesben DRS nélkül is előzgetni lehetne... Jelzem, ezt nem csak ezért mondom, év eleje ota nem vagyok DRS párti...
több mint 14 éve
Ha Button megtarthatja a helyét akkor a FIA bekaphatja .
több mint 14 éve
A faszomér ilyen fos az a kurva merci
több mint 14 éve
Schumacher megkapta maga mögé buttont, tehát búcsúzzunk el MS versenyétől...
több mint 14 éve
Ezt Webber jól csinálta, respect.
több mint 14 éve
Gyerünk Schumi, nehéz lesz de a dobogó meglehet.
több mint 14 éve
Mondjuk hihetetlen, h hogy veszi be a redbull azt az utolso sikánt, és a többi auto. Az rb-k gyakorlatilag padlógázon átmennek rajta...
több mint 14 éve
Persze 😊 Csak azért hihetetlen ohgy megint összejön minden már megint. Mondjuk azért Alonso kihívásával azért megitn szétkurták a versenyt és hát anélkül Button se találta volna meg.Azért szeretném jelezni hogy a 2.3. helyről a Ferrari megint bemutatta hogy kell pontot se szerezni.Mondjuk, erről a mairól pont nemtehetnek. Massa elől nem félreálltak, csak lelassítottak, így ő kikényszerült a vizes aszfaltra slickkel, Alonso esete meg egy egyszerű versenybaleset.Duff
Vettel meg fantasztikus egyszerűen FANTASZTIKUS HIHETETLEN ÉDES JÓ ISTEN !!!Toca
több mint 14 éve
Pályabíró mit csinált? Pont nem láttam :/shawnkaelesett a pályán, miközben jött mögötte valaki. aztán felkelt, majd újra elesett 😀
több mint 14 éve
Azért szeretném jelezni hogy a 2.3. helyről a Ferrari megint bemutatta hogy kell pontot se szerezni.Mondjuk, erről a mairól pont nemtehetnek. Massa elől nem félreálltak, csak lelassítottak, így ő kikényszerült a vizes aszfaltra slickkel, Alonso esete meg egy egyszerű versenybaleset.
Vettel meg fantasztikus egyszerűen FANTASZTIKUS HIHETETLEN ÉDES JÓ ISTEN !!!Toca
több mint 14 éve
Pályabíró mit csinált? Pont nem láttam :/
több mint 14 éve
Vettel élen volt, ez a lényeg!
több mint 14 éve
Gyula-Vettel kombó az már túltesz a Ricsi-Favre-on...amit azért nehéz überelni.
több mint 14 éve
Azért szeretném jelezni hogy a 2.3. helyről a Ferrari megint bemutatta hogy kell pontot se szerezni.Vettel meg fantasztikus egyszerűen FANTASZTIKUS HIHETETLEN ÉDES JÓ ISTEN !!!
több mint 14 éve
Ekkora versenyt 😀 ez hiányzott nekem kb. egy évtizeden át az F1-ből 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Szegény pályabíró, én is beszartam volna lehet 😐
több mint 14 éve
Jó a SC, Vettel szarban érezheti magát. Csak találja meg.shawnkaAz a baj, hogy amit láttunk az az, hogy esőmenő van, MS személyében. Amikor esőben kell menni, akkor gyilkol. De amikor szárazság van, és kijön az autók közti különbség, akkor rábaszott.
😂😂😂 Hát ez tényleg a comedy central 😂