Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát amellett, hogy azért ez felettébb érdekes, hogy megtarthatja, igazából nincs bajom vele, mert 1) a VB szempontjából tök mindegy, 2) MS-t dobogón szerettem volna látni, nem utólag odahelyezni.

De azért Hornernek a jó anyját ám! Mitől Vettel az igazi győztes mondja már meg? Mert egyszer volt mögötte autó, akkor is hibázott? Semmi bajom Vettellel, de lószart nem csinált. Persze tudom, bámulatos teljesítmény körözgetni a safety car mögött hiba nélkül, de ez akkor is nevetséges. Buttontól el kellett volna venni az első helyet, de ettől függetlenül kicsit nem is bánom, mert mikor végre újraindították a versenyt, fogta magát, és elkezdett menni előre. A pályán megelőzte Vettelt, tehát már jobban megérdemli. De egyébként -igaz elfogult is vagyok- de még MS-t is előbb mondanám, hogy ő a verseny igazi győztese, mert amikor esőben kellett menni, tehát az autónál a tudás jóval többet ért, akkor fogta magát, aztán körbeautózta az élmezőnyt. Ezért is örülök nagyon, hogy láttam ezt a versenyt, mert láthattam, hogy MS a régi, és tudásban még mindig minimum felveszi a versenyt a többiekkel.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
HIVATALOS: JENSON BUTTON MEGTARTHATJA A GYŐZELMÉT KANADÁBAN!

Christian Horner, a Red Bull-Racing csapatfőnöke szerint nem kérdés, hogy Sebastian Vettel a kanadai verseny igazi győztese.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
eaglesmcnabb örülhet, Massa kurvanagyot dragelt 😀shawnka
Ja csak előtte ne baszta volna el a tuti dobogót...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 706
Alonso: „Néha szerencséd van, néha pedig nem. Ha a szerencse kompenzálni fog minket a szezonban, akkor megnyerjük a világbajnokságot. Remélhetőleg a következő versenyünk nagyon szerencsés lesz.”
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Soha nem birtam Schumit, de most teljes szivembol neki szurkoltam mikor ment Vettel utan. Azutan meg Buttonnak. Es tok mindegy, hogy elveszik -e Gombtol a gyozelmet vagy sem mert a verseny vegen az a grimasz Vettel Buci fejen megerte! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem a nap sütött a szemébe, hanem a víz folyt bele 😊
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
Még nem biztos, h Vettel hibázott. Szvsz a gumival volt valami hiba, esetleg hajszálrepedés a kaszniban, fékhiba, hupli a pályán vagy csak a szemébe sütött a Nap. Vagy csak szimplán unta már, h mindig nyer, ezért elengedte Buttont. 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.shawnka
Jóval az előzés előtt lenyilatkozta hogy nem szándékos volt Buttontól.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Hamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?JayB
Nem, hanem a pályának - igaz messze az ideális ívtől - de még vannak olyan milliméterei, ahol van némi nedvesség 😛fetomy
Ha Vettel nem bírta a nyomást akkor tényleg durva lehetett. Én is megijedtem ott mert az a vízcsepptől már régóta féltettem a versenyzőket. Igazából az lett volna a megfelelő ha Schumi megelőzése után azonnal SCt hoznak be mert az a csepp akkora balesetet is okozhatott volna mint Heidfeldé volt.
több mint 14 éve
Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?JayB
Nem, hanem a pályának - igaz messze az ideális ívtől - de még vannak olyan milliméterei, ahol van némi nedvesség 😛
több mint 14 éve
Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?
több mint 14 éve
Verseny utáni vizsgálatnál gondolom az van, h a 2 pilótával elbeszélgetnek. Gondolom sem Ham, sem Alo nem fogja hibáztatni Buttont, csak azért, h ne a kis szar nyerjen.Duff
Ha nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀Toca
Az mármár annyira valószínűtlen, minthogy Vettelt Gyula hibázni látja 😀fetomy
De legalább jön az Édes November szerencsére. Amúgy sem érdekelt volna mit mond a hibátlan Vettelke.
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Hogy mennyi Vettel ellenes van itt. "El sem hiszem" 😀 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Sport1en most kezdődik a salakmotor, hogy ha valakit érdekel 😊
több mint 14 éve
Verseny utáni vizsgálatnál gondolom az van, h a 2 pilótával elbeszélgetnek. Gondolom sem Ham, sem Alo nem fogja hibáztatni Buttont, csak azért, h ne a kis szar nyerjen.Duff
Ha nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀Toca
Az mármár annyira valószínűtlen, minthogy Vettelt Gyula hibázni látja 😀
több mint 14 éve
Én Domenicalli nyilatkozatát várom. Pechünk volt nagyon jók voltunk. Alonso Button előtt volt szóval nyertünk volna ha nincs megint pechünk.Mi nem tehetünk semmiről a balszerencse sajna ismét velünk volt, de a VB nincs veszve mert egy versenyen 25 pontot hozhatunk.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Vettel idén először hibázott, de így is második... Alguersuari pedig a boxból indulva 8.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát ezt a versenyt elvehetik Button-tól, de attól még a pályán agyon alázott mindenkit... Kár, hogy a többi versenyen megalszik a tej a szájában általában...

Do your job
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Amúgy ha nem ilyen nyámnyila szarok ülnek az FIA-ban, és engedték volna esőben versenyezni őket (most nem arra gondolok, amikor állt a víz a pályán, hanem amikor csak a nedves aszfalton körözgettek negyedórát), akkor MSC dobogós lehetne...

És hátha Massa is megtalálja régi formáját.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Gyula minősíthetetlen...ennyire elfogult kommentárt el classicon lehet hallani csak..de még talán ott sem.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
HÁHÁ,ennyi vagy Vettelke (bár amilyen mákja van,elveszik Buttontöl a győzelmet....)Kiváncsi vagyok,hogy a diffuzor less Red Bullal,hogy fogja küldeni.
Massa meg mit művelt a végén? 😀

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
Megint más taktikára kényszerül -> Tuti dobogó 😊JayB
😛JayB
Neeee én akartam beidézniii 😀😀😀DHanni
Gumitaktikánál róla kell koppintani. Nem ő követi az időjárást, hanem az időjárás őt.
Ha viszont kap 2*20mp-t akkor a 4.re esik vissza...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
EEee milyen kis fajin kanadai Zsülik vannak ott, el is hiszem hogy jó partyk vannak verseny után 😛
több mint 14 éve
Ha nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀