Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát amellett, hogy azért ez felettébb érdekes, hogy megtarthatja, igazából nincs bajom vele, mert 1) a VB szempontjából tök mindegy, 2) MS-t dobogón szerettem volna látni, nem utólag odahelyezni.De azért Hornernek a jó anyját ám! Mitől Vettel az igazi győztes mondja már meg? Mert egyszer volt mögötte autó, akkor is hibázott? Semmi bajom Vettellel, de lószart nem csinált. Persze tudom, bámulatos teljesítmény körözgetni a safety car mögött hiba nélkül, de ez akkor is nevetséges. Buttontól el kellett volna venni az első helyet, de ettől függetlenül kicsit nem is bánom, mert mikor végre újraindították a versenyt, fogta magát, és elkezdett menni előre. A pályán megelőzte Vettelt, tehát már jobban megérdemli. De egyébként -igaz elfogult is vagyok- de még MS-t is előbb mondanám, hogy ő a verseny igazi győztese, mert amikor esőben kellett menni, tehát az autónál a tudás jóval többet ért, akkor fogta magát, aztán körbeautózta az élmezőnyt. Ezért is örülök nagyon, hogy láttam ezt a versenyt, mert láthattam, hogy MS a régi, és tudásban még mindig minimum felveszi a versenyt a többiekkel.
több mint 14 éve
HIVATALOS: JENSON BUTTON MEGTARTHATJA A GYŐZELMÉT KANADÁBAN!Christian Horner, a Red Bull-Racing csapatfőnöke szerint nem kérdés, hogy Sebastian Vettel a kanadai verseny igazi győztese.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb örülhet, Massa kurvanagyot dragelt 😀shawnkaJa csak előtte ne baszta volna el a tuti dobogót...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Alonso: „Néha szerencséd van, néha pedig nem. Ha a szerencse kompenzálni fog minket a szezonban, akkor megnyerjük a világbajnokságot. Remélhetőleg a következő versenyünk nagyon szerencsés lesz.”
több mint 14 éve
Soha nem birtam Schumit, de most teljes szivembol neki szurkoltam mikor ment Vettel utan. Azutan meg Buttonnak. Es tok mindegy, hogy elveszik -e Gombtol a gyozelmet vagy sem mert a verseny vegen az a grimasz Vettel Buci fejen megerte! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem a nap sütött a szemébe, hanem a víz folyt bele 😊
több mint 14 éve
Még nem biztos, h Vettel hibázott. Szvsz a gumival volt valami hiba, esetleg hajszálrepedés a kaszniban, fékhiba, hupli a pályán vagy csak a szemébe sütött a Nap. Vagy csak szimplán unta már, h mindig nyer, ezért elengedte Buttont. 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.shawnkaJóval az előzés előtt lenyilatkozta hogy nem szándékos volt Buttontól.
több mint 14 éve
Hamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.
több mint 14 éve
Ha Vettel nem bírta a nyomást akkor tényleg durva lehetett. Én is megijedtem ott mert az a vízcsepptől már régóta féltettem a versenyzőket. Igazából az lett volna a megfelelő ha Schumi megelőzése után azonnal SCt hoznak be mert az a csepp akkora balesetet is okozhatott volna mint Heidfeldé volt.Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?JayBNem, hanem a pályának - igaz messze az ideális ívtől - de még vannak olyan milliméterei, ahol van némi nedvesség 😛fetomy
több mint 14 éve
Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?JayBNem, hanem a pályának - igaz messze az ideális ívtől - de még vannak olyan milliméterei, ahol van némi nedvesség 😛
több mint 14 éve
Czolner szerint nemis lehetett bírni ezt a nyomást ezért hibázott Vettel. Milyen nyomást? 😀 Hogy van valaki a tükörben?
több mint 14 éve
De legalább jön az Édes November szerencsére. Amúgy sem érdekelt volna mit mond a hibátlan Vettelke.Az mármár annyira valószínűtlen, minthogy Vettelt Gyula hibázni látja 😀fetomyVerseny utáni vizsgálatnál gondolom az van, h a 2 pilótával elbeszélgetnek. Gondolom sem Ham, sem Alo nem fogja hibáztatni Buttont, csak azért, h ne a kis szar nyerjen.DuffHa nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀Toca
több mint 14 éve
Hogy mennyi Vettel ellenes van itt. "El sem hiszem" 😀 😀
több mint 14 éve
Sport1en most kezdődik a salakmotor, hogy ha valakit érdekel 😊
több mint 14 éve
Az mármár annyira valószínűtlen, minthogy Vettelt Gyula hibázni látja 😀Verseny utáni vizsgálatnál gondolom az van, h a 2 pilótával elbeszélgetnek. Gondolom sem Ham, sem Alo nem fogja hibáztatni Buttont, csak azért, h ne a kis szar nyerjen.DuffHa nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀Toca
több mint 14 éve
Én Domenicalli nyilatkozatát várom. Pechünk volt nagyon jók voltunk. Alonso Button előtt volt szóval nyertünk volna ha nincs megint pechünk.Mi nem tehetünk semmiről a balszerencse sajna ismét velünk volt, de a VB nincs veszve mert egy versenyen 25 pontot hozhatunk.
több mint 14 éve
Vettel idén először hibázott, de így is második... Alguersuari pedig a boxból indulva 8.
több mint 14 éve
Hát ezt a versenyt elvehetik Button-tól, de attól még a pályán agyon alázott mindenkit... Kár, hogy a többi versenyen megalszik a tej a szájában általában...
Do your job
több mint 14 éve
Amúgy ha nem ilyen nyámnyila szarok ülnek az FIA-ban, és engedték volna esőben versenyezni őket (most nem arra gondolok, amikor állt a víz a pályán, hanem amikor csak a nedves aszfalton körözgettek negyedórát), akkor MSC dobogós lehetne...És hátha Massa is megtalálja régi formáját.
több mint 14 éve
Gyula minősíthetetlen...ennyire elfogult kommentárt el classicon lehet hallani csak..de még talán ott sem.
több mint 14 éve
HÁHÁ,ennyi vagy Vettelke (bár amilyen mákja van,elveszik Buttontöl a győzelmet....)Kiváncsi vagyok,hogy a diffuzor less Red Bullal,hogy fogja küldeni.Massa meg mit művelt a végén? 😀
több mint 14 éve
Gumitaktikánál róla kell koppintani. Nem ő követi az időjárást, hanem az időjárás őt.Neeee én akartam beidézniii 😀😀😀DHanniMegint más taktikára kényszerül -> Tuti dobogó 😊JayB😛JayB
Ha viszont kap 2*20mp-t akkor a 4.re esik vissza...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
EEee milyen kis fajin kanadai Zsülik vannak ott, el is hiszem hogy jó partyk vannak verseny után 😛
több mint 14 éve
Verseny utáni vizsgálatnál gondolom az van, h a 2 pilótával elbeszélgetnek. Gondolom sem Ham, sem Alo nem fogja hibáztatni Buttont, csak azért, h ne a kis szar nyerjen.DuffHa nem büntetik meg vicc. Hamiltont meg képzeld el hogy azt mondja hogy ő hibázott és button nem tehet róla. 😀 Olyat nem tud 😀