Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Senki nem mondta hogy Vettel szar, csak kurvára elegünk van (mondhatom remélem többes számban) hogy azért mert Vettel alatt a legjobb autó van ő már hihetetlen, szuperjó , nem tud hibázni, annyira istenkirálycsászár hogy már el se tudom képzelni. Ő az új Senna meg olyan jó mint Senna meg annyira hihetetlen hogy lassan ő a legjobb aki valaha élt.explicite lehet h pont így nem de implicite becsmérlitek rendesen:
Rendben nyert egy VB-t és amúgy gyors is mert nyilván különben nem nyer. (Domenicalli nélkül nem is nyert volna de ezt hagyjuk törtéenelem 😀 ) De nem szeretem amikor egy VB cím után ,következő évben aláraknak egy űrjárgányt és mekkora isten meg hogy azért nyer mert felszabadult és így nem tud hibázni és oltári közhelyek.
Schumi más tészta Benettonnal verte meg az akkor 5x goyrsabb Williamseket ő 2x VB ként lett Ferraris. Ott majdnem megint megverte az akkor gyorsabb Williamseket és McLarent is elcsípte volna valszeg ha nem töri el a lábát. Jóval többet letett mielőtt aláraktak egy úrjárművet és pont a mostani futamon látszott mennyire is jó pilóta volt és ha kocsit raknak alá most is mennyire jó.Toca
"Azzal a redbullal még énis dobogós helyezést érnék el... Tán az évben először kerültek vettelhez 5mp-en belülre, el is baszta, ennyi... Tavaly is rengetegszer volt irtó nagy mákja."
Többet nincs kedvem visszaolvasni, de akadt bőven korábban is hidd el.
Ezen kívül nekem is kurvára elegem van Vettelből. Le is írtam talán, csak a fórumon sokan szelektálnak a szavak közül. Nem birom vettelt a vettelimádatot még annyira se, de az alaptalan megállapítások nem kellenek. Már csak azért se mert ha legközelebb jogosan utálnánk, csak legyintenek majd rá egyet, h: áh szerintük simán 3. lennének egy GP. fotelből tudnak okoskodni, blablabla Szerintük soha senki nem volt még Vettelhez 5mpre csak Button egyszer, ezekszerint biztos sok versenyt láthattak, na ennyire vegyük komolyan őket stb... blablabla
Szóval ez egy öngól
Bocs Duff. Nincs gondom veled, nem direkt csak tőled idézgetek, csak pont a te hszd volt amin elpattantam, pedig a túlzást levéve valamennyire még egyet is értek veled. No flame.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
én konzervatív vagyok és a 10-6-4-3-2-1-es rendszert szerettem, ahogy az időmérőknél is az eredetit 😊én amúgy tegnap tudtam csak meg, hogy már az első 10 helyezett kap pontot, míg az első 10 helyett 25-t, le is mentem rögtön hídba... 😊JJHogy a kisebb csapatok is szerezhessenek pontokat, megnövelték 8ra a pontozottak számát: 10-8-6-5-4-3-2-1. Így viszont a győzelmek értéke csökkent. Massa hiába nyert egy csomó versenyt hamilton lett a világbajnok /*miután az utolsó kanyarban előzékenyen elengedte őt Glock 😛*/. Így a pilóták kérték h módosítsák a pontrendszert ők 12-9-7-5-4-3-2-1-et szerettek volna.
Kis köpködés után sikerült kiharcolni a módosítást, így lett 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1Black_Adder
az se semmi mondjuk, hogy Bernie 22 futamot akar, persze 22 ugyanolyan hermantilkés pályán...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ad1: Azzal ha elismernétek Vettel tehetségét, csak nagyobb tett lenne Gombtól h legyőzte őt. Ha azt mondjátok h egy szerencsétlen vezetni nem tudó, azzal az autóval én is simán dobogós lennék /*na ezt szeretném én látni 😛*/ hszekkel csak button érdemeit kicsinylitek. Hisz egy ilyen balfaszt igazán nem nagy cucc hibára kényszeríteni...Óriási +1
ad2: Továbbá, mivel mindenkit megver rendszereen, akár tetszik akár nem, ha ő tényleg ekkora balfasz, akkor a többiek még nagyobb balfaszok lennének, pedig szerintetek ők istencsászárok. Paradoxon.Black_Adder
1ébként a fröcsögőknek: jelenleg létezik ilyen paddockbeli pletyka h lajoska vezeti jövőre a másik red nullt 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Senki nem mondta hogy Vettel szar, csak kurvára elegünk van (mondhatom remélem többes számban) hogy azért mert Vettel alatt a legjobb autó van ő már hihetetlen, szuperjó , nem tud hibázni, annyira istenkirálycsászár hogy már el se tudom képzelni. Ő az új Senna meg olyan jó mint Senna meg annyira hihetetlen hogy lassan ő a legjobb aki valaha élt. Rendben nyert egy VB-t és amúgy gyors is mert nyilván különben nem nyer. (Domenicalli nélkül nem is nyert volna de ezt hagyjuk törtéenelem 😀 ) De nem szeretem amikor egy VB cím után ,következő évben aláraknak egy űrjárgányt és mekkora isten meg hogy azért nyer mert felszabadult és így nem tud hibázni és oltári közhelyek.
Schumi más tészta Benettonnal verte meg az akkor 5x goyrsabb Williamseket ő 2x VB ként lett Ferraris. Ott majdnem megint megverte az akkor gyorsabb Williamseket és McLarent is elcsípte volna valszeg ha nem töri el a lábát. Jóval többet letett mielőtt aláraktak egy úrjárművet és pont a mostani futamon látszott mennyire is jó pilóta volt és ha kocsit raknak alá most is mennyire jó.
több mint 14 éve
Nem értem ezt a fene nagy Vettel utálatot :mad: Ügyes pilóta, aki alatt történetesen a jelenlegi legjobb autó van. Max. azért lehet szerencsésnek tartani, mert ilyen fiatalon kapott nyerő gépet, olyankor amikor más még minardi,sauber,jordan csapatokban próbálta bizonyítani tehetségét. Sározzuk MS-t is mert 7 világbajnoki címéből legalább 3-at a mezőny toronymagasan legjobb autójával nyert? Talán Buttont is röhögjük körbe, mert olyan évben lett világbajnok amikor a mérnöki munkák elhomályosították a pilóták kvalitásait? :rolleyes: Mindig is erről szólt ez a sport... de nyílván érdemesebb az aktuális favoritot szidni, mintsem a vetélytársért szorítaniclbassés a csapatfőnökének a megnyilvánulásairól, fasságairól sem ő tehet!
több mint 14 éve
Nem értem ezt a fene nagy Vettel utálatot :mad: Ügyes pilóta, aki alatt történetesen a jelenlegi legjobb autó van. Max. azért lehet szerencsésnek tartani, mert ilyen fiatalon kapott nyerő gépet, olyankor amikor más még minardi,sauber,jordan csapatokban próbálta bizonyítani tehetségét. Sározzuk MS-t is mert 7 világbajnoki címéből legalább 3-at a mezőny toronymagasan legjobb autójával nyert? Talán Buttont is röhögjük körbe, mert olyan évben lett világbajnok amikor a mérnöki munkák elhomályosították a pilóták kvalitásait? :rolleyes: Mindig is erről szólt ez a sport... de nyílván érdemesebb az aktuális favoritot szidni, mintsem a vetélytársért szorítani
több mint 14 éve
én amúgy tegnap tudtam csak meg, hogy már az első 10 helyezett kap pontot, míg az első 10 helyett 25-t, le is mentem rögtön hídba... 😊JJHogy a kisebb csapatok is szerezhessenek pontokat, megnövelték 8ra a pontozottak számát: 10-8-6-5-4-3-2-1. Így viszont a győzelmek értéke csökkent. Massa hiába nyert egy csomó versenyt hamilton lett a világbajnok /*miután az utolsó kanyarban előzékenyen elengedte őt Glock 😛*/. Így a pilóták kérték h módosítsák a pontrendszert ők 12-9-7-5-4-3-2-1-et szerettek volna.
Kis köpködés után sikerült kiharcolni a módosítást, így lett 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Azért attól h egyszer hibázott még világbajnok marad. MonteCarloban is közel voltak hozzá, körökön át, aztán mondjuk megmentette őt Sutil, meg nem épp a legnagyobb kihívás pont montecarloban visszatartani az ellenfeleket ez igaz.De azért Hornernek a jó anyját ám! Mitől Vettel az igazi győztes mondja már meg? Mert egyszer volt mögötte autó, akkor is hibázott? Semmi bajom Vettellel, de lószart nem csinált. Persze tudom, bámulatos teljesítmény körözgetni a safety car mögött hiba nélkül, de ez akkor is nevetséges. Buttontól el kellett volna venni az első helyet, de ettől függetlenül kicsit nem is bánom, mert mikor végre újraindították a versenyt, fogta magát, és elkezdett menni előre. A pályán megelőzte Vettelt, tehát már jobban megérdemli. De egyébként -igaz elfogult is vagyok- de még MS-t is előbb mondanám, hogy ő a verseny igazi győztese, mert amikor esőben kellett menni, tehát az autónál a tudás jóval többet ért, akkor fogta magát, aztán körbeautózta az élmezőnyt. Ezért is örülök nagyon, hogy láttam ezt a versenyt, mert láthattam, hogy MS a régi, és tudásban még mindig minimum felveszi a versenyt a többiekkel.fetomyAzzal a redbullal még énis dobogós helyezést érnék el... Tán az évben először kerültek vettelhez 5mp-en belülre, el is baszta, ennyi... Tavaly is rengetegszer volt irtó nagy mákja. Még mindig tartom, h az rb-nél is ugyanolyan csapatsorrend van, mint a Ferrarinál, nem hinném, h Webber egy félév alatt ennyit felejtett volna... Beraknám Vettelt a Ferrarihoz Alonso mellé, vagy a Mekihez Hamilton mellé, azt megnézném mit tud. Szerintem jajgatna.Duff
Viszont ki nem állhatom az ilyen elfogult hszket, ezekkel esetleges vitákban csak muníciót adtok az ellentábornak, az értelmes érvekre majd nem fognak reagálni, csak erre a baromságra amit itt összehordtok. Vezetett ő már nyomás alatt, nyert ő már TorroRossoval Képességeit megkérdőjelezni nagyon nagy hozzá nem értésről tanúskodik...
Mondom mindazt úgy h kifejezetten Vettel ellen szurkolok idén, és röhejesnek tartom Horner nyilatkozatát, és Button a kétes manőverei ellenére is egyértelműen megérdemli a győzelmet, sőt hatalmas győzelem volt ez, a verseny róla szólt nem Vettelről
ad1: Azzal ha elismernétek Vettel tehetségét, csak nagyobb tett lenne Gombtól h legyőzte őt. Ha azt mondjátok h egy szerencsétlen vezetni nem tudó, azzal az autóval én is simán dobogós lennék /*na ezt szeretném én látni 😛*/ hszekkel csak button érdemeit kicsinylitek. Hisz egy ilyen balfaszt igazán nem nagy cucc hibára kényszeríteni...
ad2: Továbbá, mivel mindenkit megver rendszereen, akár tetszik akár nem, ha ő tényleg ekkora balfasz, akkor a többiek még nagyobb balfaszok lennének, pedig szerintetek ők istencsászárok. Paradoxon.
több mint 14 éve
Én már hallottam egyszer, de én is néztem egyet..Duff: Igazából mindig téma, hogy kit hova kéne beültetni, és stb... Sokszor van 1-1 autó, ami kiemelkedik a többi közül. De ezzel nincs is baj, meg ettől még nem rossz egy pilóta. Mielőtt még valaki betámadna 😛 Viszont azért ezzel tisztában is kell lenni, és nem úgy kezelni, mintha maga a pilóta bármit is hozátett volna a dologhoz, az meg tényleg nonszensz, hogy hibázik, megelőzik és akkor még ő az "igazi győztes"...
több mint 14 éve
Most vizsgálják Buttont vagy nem? semmi hír nincs errőldavemayeramit öt nem hsz-en belül írtak, az meg se történt
én amúgy tegnap tudtam csak meg, hogy már az első 10 helyezett kap pontot, míg az első 10 helyett 25-t, le is mentem rögtön hídba... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
De azért Hornernek a jó anyját ám! Mitől Vettel az igazi győztes mondja már meg? Mert egyszer volt mögötte autó, akkor is hibázott? Semmi bajom Vettellel, de lószart nem csinált. Persze tudom, bámulatos teljesítmény körözgetni a safety car mögött hiba nélkül, de ez akkor is nevetséges. Buttontól el kellett volna venni az első helyet, de ettől függetlenül kicsit nem is bánom, mert mikor végre újraindították a versenyt, fogta magát, és elkezdett menni előre. A pályán megelőzte Vettelt, tehát már jobban megérdemli. De egyébként -igaz elfogult is vagyok- de még MS-t is előbb mondanám, hogy ő a verseny igazi győztese, mert amikor esőben kellett menni, tehát az autónál a tudás jóval többet ért, akkor fogta magát, aztán körbeautózta az élmezőnyt. Ezért is örülök nagyon, hogy láttam ezt a versenyt, mert láthattam, hogy MS a régi, és tudásban még mindig minimum felveszi a versenyt a többiekkel.fetomyAzzal a redbullal még énis dobogós helyezést érnék el... Tán az évben először kerültek vettelhez 5mp-en belülre, el is baszta, ennyi... Tavaly is rengetegszer volt irtó nagy mákja. Még mindig tartom, h az rb-nél is ugyanolyan csapatsorrend van, mint a Ferrarinál, nem hinném, h Webber egy félév alatt ennyit felejtett volna... Beraknám Vettelt a Ferrarihoz Alonso mellé, vagy a Mekihez Hamilton mellé, azt megnézném mit tud. Szerintem jajgatna.
több mint 14 éve
Most vizsgálják Buttont vagy nem? semmi hír nincs errőldavemayerMegtarthatja a győzelmet
több mint 14 éve
Most vizsgálják Buttont vagy nem? semmi hír nincs erről
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
igen ezt megteszi a csapat. Ettől viszont megmaradnának ebben az esetben a szabálytalanul szerzett pontjaid. Ezért vizsgálják a csapattársak közti incidenst is. aztán csapaton belül jöhet a 2nd round.pontosan, mert egy ilyen után úgyis kirúgnának a csapattól, szóval úgyse teszem megJJEllenfelem, ezért nem szabad elengednem sose csapatutasításraTehát ha második vagy a csapattársad mögött kilökheted őt /*megfosztva ezáltal a győzelemtől*/, mert úgyse büntetnek meg, hisz csak koccantál a csapattársaddal, és nehogy már ezért vegyék el a győzelmed?Black_Adder
de a kettőnk közti baleset pusztán a csapatra tartozik, na ne már azért megfosztanak valakit egy futamgyőzelemtől, mert koccant a csapattársával...JJ
Természetesen más a középmezőnyben egy koccanás mint egy utolsó kanyaros kilökés az 1. 2 helyen, de a pályabírók a szabályok szerint ezt csak az ítélet hozásban mérlegelhetik, és nem a vizsgálat kiírásában. Amúgy nem is büntették meg Buttont, de vizsgálták, mert a vizsgálat kiírásánál nem számít h ki kivel hol üzótközik, csak h ütközik.
És ez többek között azért kell, h a csapattársadat se lökhesd ki az utolsó kanyarban vezető helyről. Mert ha a csapat kirúg attól a 25pont még a tiéd lenne, és lehet h pont azzal előznéd le a csapattársadat összetettben és nyernél VB-t. A csapattársad utána nem vigasztalná, h téged kirúgnak. Egy ilyen esetben a VB címet vehetnéd el tőle szabálytalanul.
több mint 14 éve
pontosan, mert egy ilyen után úgyis kirúgnának a csapattól, szóval úgyse teszem megTehát ha második vagy a csapattársad mögött kilökheted őt /*megfosztva ezáltal a győzelemtől*/, mert úgyse büntetnek meg, hisz csak koccantál a csapattársaddal, és nehogy már ezért vegyék el a győzelmed?Black_AdderMiért ne kéne vizsgálni? A csapattársadat kilökheted, csak mást nem? Vagy hogy?Ellenfelem, ezért nem szabad elengednem sose csapatutasításra
Ebben a sportban a csapattársad az ellenfeled is egyben.Black_Adder
de a kettőnk közti baleset pusztán a csapatra tartozik, na ne már azért megfosztanak valakit egy futamgyőzelemtől, mert koccant a csapattársával...JJ

---
több mint 14 éve
Nemhogy ellenfeled, de a legnagyobb, a legnagyobb ellenfeledet meg nehogy már szabályosan el lehessen tenni láb alól mert egyforma színű a két kocsi. A versenyközbeni taktika meg egyszerű, csináld amit Button. Ha süt a nap és aszály van de ő az első körben kijön monszun gumiért akkor is kövesd mert az lesz a jó!
több mint 14 éve
Azert örülök ennek a futamnak mert a sok Vettel fán legalább latja hogy ha egy gyorsabb autó jön Vettelke mögött akkor ő még mindig beszarik.
több mint 14 éve
Én értelek JJ, de attól még, hogy csapattárssal ütközött, összességében nem mindegy, hogy ő lökte-e ki, vagy szimplán ütköztek, mert nem csak más csapat versenyzője ellen nem szabad így pozíciót nyerni. Főleg, hogy azért ott voltak törmelékek, nemtom safety car is jött-e, ami megint befolyásolja a versenyt, meg egyáltalán veszélybe sodor-hat-ott egy másik verenyzőt.
több mint 14 éve
Tehát ha második vagy a csapattársad mögött kilökheted őt /*megfosztva ezáltal a győzelemtől*/, mert úgyse büntetnek meg, hisz csak koccantál a csapattársaddal, és nehogy már ezért vegyék el a győzelmed?Ellenfelem, ezért nem szabad elengednem sose csapatutasításrafelteszem újra a kérdést: csapattársak közti ütközést miért kell vizsgálni? ezt hogy képes bárki is is komolyan gondolni?JJMiért ne kéne vizsgálni? A csapattársadat kilökheted, csak mást nem? Vagy hogy?
több mint 14 éve
Ellenfelem, ezért nem szabad elengednem sose csapatutasításraMiért ne kéne vizsgálni? A csapattársadat kilökheted, csak mást nem? Vagy hogy?Jóval az előzés előtt lenyilatkozta hogy nem szándékos volt Buttontól.JayBfelteszem újra a kérdést: csapattársak közti ütközést miért kell vizsgálni? ezt hogy képes bárki is is komolyan gondolni?JJ
de a kettőnk közti baleset pusztán a csapatra tartozik, na ne már azért megfosztanak valakit egy futamgyőzelemtől, mert koccant a csapattársával...

---
több mint 14 éve
A Hami szituban hibás volt valóban, viszont az a safety car mögötti sebességtúllépés egyszerűen bohózat. Mi a fenének ilyen szabály??? Úgyse előzheti meg az előtte haladót. Vicc.Az SC-t azért küldik be, hogy ne menjenek gyorsan, mert veszélyes a pálya, szóval nem csak azért köröznek a pályán olyan lassan, mert nem lehet előzni és az SC lassú, hanem mert a pályán emberek takarítják a roncsokat, próbálnak újraéleszteni valakit, vagy beláthatatlan résznél áll egy autó, amit még nem vontattak el. Ha versenytempóban, vagy annak egy bizonyos %-a fölött mész akkor megbüntetnek, mert életveszélyes lehet. Magadat és másokat veszélybe sodorsz. Ez a szabály mindenkire vonatkozik (na jó hamiltonra nem biztos)
Bazzani
Alonso vs Button. Ha száraz a pálya le tud fékezni B h beférjen elé Alonso, vízen nem sikerült. Versenybaleset, de azért valamennyire hibás Button.
De legalább nem Vettel nyert
több mint 14 éve
Miért ne kéne vizsgálni? A csapattársadat kilökheted, csak mást nem? Vagy hogy?felteszem újra a kérdést: csapattársak közti ütközést miért kell vizsgálni? ezt hogy képes bárki is is komolyan gondolni?JJHamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.shawnkaJóval az előzés előtt lenyilatkozta hogy nem szándékos volt Buttontól.JayB
Ebben a sportban a csapattársad az ellenfeled is egyben.
több mint 14 éve
felteszem újra a kérdést: csapattársak közti ütközést miért kell vizsgálni? ezt hogy képes bárki is is komolyan gondolni?Hamilton arcán ott volt a Holy S*** mosoly a végső Button előzésnél 😀 Ezek után nem hiszem, hogy bemószerolná Charlie előtt.shawnkaJóval az előzés előtt lenyilatkozta hogy nem szándékos volt Buttontól.JayB

---
több mint 14 éve
1. Button a 20.helyről nyerte meg a versenyt. Atz Alo szitu versenybeleset volt,egyszerűen nem volt helye hová menekülni:
A Hami szituban hibás volt valóban, viszont az a safety car mögötti sebességtúllépés egyszerűen bohózat. Mi a fenének ilyen szabály??? Úgyse előzheti meg az előtte haladót. Vicc.
2. Két dolog miatt volt ez a győzelem több nekem mint egy síma diadal. Gyulácska kétségbeesése ("Úgyis megbüntetik és akkor Szebasztián Fettel a győztes" százszor elmondva) illetve Fettelke savanyú arca. Igen kisfiú,néha úgyis kell versenyezni,hogy a mögötted haladó a gyorsabb.
3. Jeeeeeeeeeeeeeeeee Jensooooooooooon!!!!!
több mint 14 éve
vicc, hogy a Forma 1-ben bárki bárkinek/bárkiknek elbaszhatja a versenyét büntetlenül.

JT Daniels fan