NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
"Mindjárt beszáll a Ferrariba, micsinál Vettel! Te jó ég!"Itt mi volt ez a sikongatni való? Majomgyerek ez a Gyula
több mint 14 éve
undorítóJayBNekem már csak szokásos.
Gyulám újra elélvezett.
több mint 14 éve
"izgalmas" volt az időmérő
több mint 14 éve
undorító
több mint 14 éve
Valecia, második szabadedzés:http://www.formula1live.org/f1-european-gp-free-practices-free-live-stream/
Az elsőt Webber nyerte....
több mint 14 éve
Megkérdezték Alonsotól miért hord fullcapet mint anno Raikonen erre a következő választ adta:"Volt még néhány darab belőle raktáron a Ferrarinál. Használatba vettük azokat és ennek költségcsökkentő okai vannak.”
😀 😀
több mint 14 éve
Vagy új szabály lesz, hogy a két autót kötelező összekötni egy kötéllel és csak úgy mehetnek, illetve minden kapott pontjuk felét elveszik és random szerűen kisorsolják a többiek között 😀itt az ideje a plusszsúly kompenzációnak 😛clbassSzánalmas, hogy a többiek nem tudnak felnőni a RedBullhoz, ezért inkább őket butítják le.Már várom amikor esetleg azt vezetik be, hogy a RedBullnak midnen versenyen kell +2 box kiállást végre kell hajtania csak, hogy a többiek versenyben legyenek.FViktor93Kerékcserével? Még az is előny lenne nekik... 😀 😛apeszos
több mint 14 éve
itt az ideje a plusszsúly kompenzációnak 😛Kerékcserével? Még az is előny lenne nekik... 😀 😛apeszoshttp://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexSzánalmas, hogy a többiek nem tudnak felnőni a RedBullhoz, ezért inkább őket butítják le.Már várom amikor esetleg azt vezetik be, hogy a RedBullnak midnen versenyen kell +2 box kiállást végre kell hajtania csak, hogy a többiek versenyben legyenek.FViktor93
Lassan tönkremegy ez a sport 😕 a pilóták képességeinek elhalványulását lassan megszoktuk. most jönnek a mérnökök és a technikai fejlesztések...dollármilliók, korszakalkotó ötletek mennek a levesbe...valy melyik csapatnak ilyen erős a lobbija? :rolleyes: Newey egy zseni, de kíváncsi vagyok h van e még tartalék és furmány a gépeiben, ugyebár két jelentős találmányát már "kilőtték" 😕clbass
több mint 14 éve
Kerékcserével? Még az is előny lenne nekik... 😀 😛http://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexSzánalmas, hogy a többiek nem tudnak felnőni a RedBullhoz, ezért inkább őket butítják le.Már várom amikor esetleg azt vezetik be, hogy a RedBullnak midnen versenyen kell +2 box kiállást végre kell hajtania csak, hogy a többiek versenyben legyenek.FViktor93
Lassan tönkremegy ez a sport 😕 a pilóták képességeinek elhalványulását lassan megszoktuk. most jönnek a mérnökök és a technikai fejlesztések...dollármilliók, korszakalkotó ötletek mennek a levesbe...valy melyik csapatnak ilyen erős a lobbija? :rolleyes: Newey egy zseni, de kíváncsi vagyok h van e még tartalék és furmány a gépeiben, ugyebár két jelentős találmányát már "kilőtték" 😕clbass
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexSzánalmas, hogy a többiek nem tudnak felnőni a RedBullhoz, ezért inkább őket butítják le.Már várom amikor esetleg azt vezetik be, hogy a RedBullnak midnen versenyen kell +2 box kiállást végre kell hajtania csak, hogy a többiek versenyben legyenek.
több mint 14 éve
Ez kurva jó: http://sportgeza.hu/motogp/2011/06/23/minden_idok_leghulyebb_motorbalesete/ 😀
több mint 14 éve
Apeszos +1. Királykategória, az autósport csúcsa stb jelzőkkel illetik a forma1-et, akkor legyen is az. Tizen éve érthető volt hogy gátat akartak szabni a sok halálesetnek de mostmár megvan az a technika ami úgymond biztonságos. Nyugottan lehetne tovább gyorsulni, nem lenne több baleset. V12-es turbo motorokat és szívóhatást a forma1-be! 😊 Egyébként van egy interjú sorozat az f1.com-on ahol az egyik kérdés az hogy milyen technikai újdonságot vezetnének be a pilóták, rendre hasonlóan ötleteik vannak. Sajnos a forma1 is kezd elkurvulni úgy ahogy az egész autóipar, utóbbi még érthető valamennyire de hogy egy versenysorozatnak miért kell az érthetetlen.
több mint 14 éve
És miért halnának meg? Lehet biztonságosra építeni egy autót nem? Szerintem most sem attól függ az életük, hogy milyen hajlékony a szárny, vagy dupla-e a diffuzor, esetleg van-e F-csatorna. A jelenlegi autóval is meghalhat ha olyanok a körülmények...Persze aztán ha meg meghalnak akkor mit mondasz?Tocahttp://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexNa ja, azt a hajlékony első szárnyat is kitalálta... Baromira bassza a csőrömet, de el kell ismernem nagyon egyedi és hatékony. Azt sosem értettem, hogy miért korlátoznak egy technikai sportban. Három szabálypontnak feleljenek meg: Magasság, hossz, szélesség. Slussz. Hogy űrhajókat építenek? Na és? Ez egy VERSENY, nem kötelező indulni.apeszos
több mint 14 éve
Persze aztán ha meg meghalnak akkor mit mondasz?http://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexNa ja, azt a hajlékony első szárnyat is kitalálta... Baromira bassza a csőrömet, de el kell ismernem nagyon egyedi és hatékony. Azt sosem értettem, hogy miért korlátoznak egy technikai sportban. Három szabálypontnak feleljenek meg: Magasság, hossz, szélesség. Slussz. Hogy űrhajókat építenek? Na és? Ez egy VERSENY, nem kötelező indulni.apeszos
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexNa ja, azt a hajlékony első szárnyat is kitalálta... Baromira bassza a csőrömet, de el kell ismernem nagyon egyedi és hatékony. Azt sosem értettem, hogy miért korlátoznak egy technikai sportban. Három szabálypontnak feleljenek meg: Magasság, hossz, szélesség. Slussz. Hogy űrhajókat építenek? Na és? Ez egy VERSENY, nem kötelező indulni.
több mint 14 éve
Közben úgynézki megegyeztek a motorkérdésben. 1.6-os soros 4 hengeres turbós motorok helyett 1.6-os V6-os turbós erőforrások lesznek 2013 helyett 2014-től. Öröm az ürömben...
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/forma1/2011/06/22/ujabb_red_bull-talalmanyt_tiltanak_be/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_22&utm_campaign=indexLassan tönkremegy ez a sport 😕 a pilóták képességeinek elhalványulását lassan megszoktuk. most jönnek a mérnökök és a technikai fejlesztések...dollármilliók, korszakalkotó ötletek mennek a levesbe...valy melyik csapatnak ilyen erős a lobbija? :rolleyes: Newey egy zseni, de kíváncsi vagyok h van e még tartalék és furmány a gépeiben, ugyebár két jelentős találmányát már "kilőtték" 😕
több mint 14 éve
bocs fasz voltam nem ide akartam
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
a tegnapi family guyban abban a részeben amikor peter bele szeretett a karton figura nőbe,volt egy ilyen lassú szám amit el kezdett énekelni amikor először meglátta.Esetleg valaki nem tudja annak a számnak a címét?Cowboykarcsiberregett?
több mint 14 éve
A Maserati Trófea (WTCC betétfutam volt a ringen) másik magyar indulója történetesen egy újságíró volt, itt egy kis beszámoló az ő tollából.http://www.origo.hu/auto/20110609-wtcc-maserati-trofeo-elmenybeszamolo.html
több mint 14 éve
catattack
3 520
Azért a rajtért kijárt volna, de akkor büntessék azért, ne pedig ilyen mondvacsinált akcióért!
több mint 14 éve
Szerintem az is benne van ebben hogy van egy-két meredek akciója Norbinak lásd magyar rajt a 2.futamon és kis gátat akarnak szabni.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mivel nem volt pontszerzés, ezért ez nem oszt, nem szoroz. shawnkaAbból a szempontból számít, hogy ha ezt Muller kapja, aki nyert, akkor ő is a 15. helyre került volna!
Megnézném ezt az Norbi vs. Young akciót valami értékelhető kameraállásból!
több mint 14 éve
Basszák meg!Mivel nem volt pontszerzés, ezért ez nem oszt, nem szoroz. A felfüggesztettet kicsit durvának érzem. Menu is vidáman löködte Coronelt, csak a holland meg tudta fogni, pedig ugyanaz a kanyar volt, ugyanazzal a szituációval.
Az O'Young féle ütközés miatt 30 mp-es büntetést kapott, így a 2, futamon 11.-ről a 15-re rangsorolták, valamint megdobták egy 3 futamra felfüggesztett 10 helyes rajtbüntetéssel!
Ennyivel Tarquinit is meg lehetett volna dobni...catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Basszák meg!Az O'Young féle ütközés miatt 30 mp-es büntetést kapott, így a 2, futamon 11.-ről a 15-re rangsorolták, valamint megdobták egy 3 futamra felfüggesztett 10 helyes rajtbüntetéssel!
Ennyivel Tarquinit is meg lehetett volna dobni...