Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
ez a 20 év Michael Schumacher versenyzés és pályafutás hogy jött ki? 2011-1991 ?gamerkr91-ben mutatkozott be a Jordanben.
több mint 14 éve
ez a 20 év Michael Schumacher versenyzés és pályafutás hogy jött ki? 2011-1991 ?gamerkr91es Belga Gp volt az első nagydíjja, még (a 7up zöld) Jordanben (mert Bertrand Gachot lefújt valami taxisofőrt gázsprayvel futam előtt pár nappal, és sittre vágták, ezért kellett egy új pilóta. Willy Webber meg kilobbizta, hogy hadd üljön be már ez a srác, ismeri a pályát, nem messze lakik innen). 7. lett az edzésen, 1. körben kiesett. Következő nagydíjon már a Benettonban ült...Wow, mikre nem emlékszik az ember. 😊 Pedig én soha nem voltam Schumi fan, sőt...
több mint 14 éve
ez a 20 év Michael Schumacher versenyzés és pályafutás hogy jött ki? 2011-1991 ?
több mint 14 éve
éljen a GOD mode gomb...
több mint 14 éve
Szép volt Jenson!
több mint 14 éve
Kibaszott olaszok megint bravúrosan elrontották a taktikát...
több mint 14 éve
szerver: IRC2.HUgyertek f1 csetelni, a paraméterek a szokásosak.szokásos?JayB
http://cbe001.chat.mibbit.com/shawnka
név: #bowlhu
több mint 14 éve
gyertek f1 csetelni, a paraméterek a szokásosak.szokásos?
http://cbe001.chat.mibbit.com/shawnka
több mint 14 éve
Jensonnál elgurult a gyógyszer. Örülünk Vincent! 😊iktriada nagy kerdes, hogy ez a sok fekezeses kockazas nem biztos, hogy jot tesz, pedig O tenyleg jo a gumiorzesben.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Jensonnál elgurult a gyógyszer. Örülünk Vincent! 😊
több mint 14 éve
Alonso megint szarul jött ki az SC-ből...
több mint 14 éve
Begurult az öreg 😀 Azért így hogy már átmászott a mezőnyön jó lenne látni is előzését.
több mint 14 éve
Rosberg kaphatna mar egy rendes autot.//
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Bar most meg sc van, szoval kicsit mas mar igy.Button jo lehet ebben a gumiharcban.endorphynReméljük, bár sajna eléggé hátul van jelenleg.iktriad
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Button jo lehet ebben a gumiharcban.endorphynReméljük, bár sajna eléggé hátul van jelenleg.
több mint 14 éve
Hamilton benyalta...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Button jo lehet ebben a gumiharcban.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Webber barmilyen szimpatkus, egesz egyszeruen amig nem tanul meg rendesen rajtolni, addig nem erdemli meg, hogy vb legyen.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Pontosan, a tv alapjan Hamilton volt a hunyo es Gyulam is csak azt latta. Az uj visszanezes utan derul csak ki a lenyeg. Igy mar en is megkovetem emberunket.gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88Mindenki őt szidta az alapján amit tv-ben láttunk.JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Szégyen ez a déereses hátsószárnyas lóf... Az előbb Rosberg minden nélkül simán elmegy Vettel mellett, most meg hirtelen a RB kétszer gyorsabb lett.
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88Mindenki őt szidta az alapján amit tv-ben láttunk.
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88majd holnap kimagyarázza valahogy a Gyulai-Szabó-Wéber páros...
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentál
több mint 14 éve
ahha, így már máshamilton figyelmeztetés, maldonado 5 rajthelymaldonado előzte őt vissza és vágott be elé
Hamilton drukker létemre nem értem ezt a döntéstEaRl
http://www.youtube.com/watch?v=8hHG3rPl5UM sztem ebből egyértelmű ki a hibásbraxa88