NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Ez nagyon kemény. 😀 3 verseny alatt Vettel jobb lett Alonsonál mert egy geci jó kocsi van alatt Fernando alatt meg egy fos. Ez kb minden elmond arról hogy Berger kb. csak sajtóban akarja látni magát mindegy milyen áron. Hamiltont és Vettelt is egy miatt nem tartom mégg olyan nagyra mint Sennát vagy Schumit vagy Alonsot ők nyertek olyan kocsival is ami nem a legjobb volt. Vettel mondjuk legalább nyert STR-rel ezért is becsülöm jobban mint az alámtolták a McLarent Hamit.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Igen ezt olvastam én is valamelyik nap,jót mosolyogtam rajta 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Na ez azért már kicsit erős... Vettel és Senna egy kategória
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Raikonen többet keres mint Alonso. Nem gondoltam volna.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32455
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 053 — Lájkold a zsűrit!
http://www.origo.hu/sport/20110421-ralira-valt-a-vilagklasszis-lengyel-siugro.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 182 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jééézusom! :o

http://www.youtube.com/watch?v=VJb8Z6eL8hw
http://www.youtube.com/watch?v=f7I9C_3LbcM
több mint 14 éve
A Ferrari számításai szerint a b autó 1 másodperccel többre lesz képes a jelenleginél. Az egyetlen gond itt "a Ferrari számítasai szerint" részben van 😊JayB
Én tényleg csak azt nem értem, hogy 1. Miből olyan biztosak, hogy fejlődni fog a kocsi? Év elején is ment a rizsa, hogy így jók aztán most mégis csak hátul vannak az élmezőnyben. 2. Miért olyan biztos, hogy a többiek nem fejlesztenek mint ők? Persze ettől lehet, hogy igazuk van, csak szerintem bölcsebb lenne csöndbe maradni mert akkor ha mégse jön össze a dolog nem kell magyarázkodni.FViktor93
Ők nem lehetnek csöndben, valamit mindig mondani kell a Tifosiknak akik nem túl megértő nép, a második hely már kudarc. Tegnap beszélgettem egy szórakozohelyen egy olasz sráccal akiről kiderült hogy nagy f1 rajongó, aztmondta náluk szívügye mindenkinek a Ferrari forma1-es szereplése és az ilyesfajta szenvedés nem elfogadható. Óriási nyomás van a csapaton, össze sem hasonlítható egy Red Bullal, az egy bulicsapat, ha nyernek mondhatják hogy mi vagyunk a királyok, ha nem akkor se szól senki mert csak egy energiaital gyártó cég csapat...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A Ferrari számításai szerint a b autó 1 másodperccel többre lesz képes a jelenleginél. Az egyetlen gond itt "a Ferrari számítasai szerint" részben van 😊JayB
Én tényleg csak azt nem értem, hogy 1. Miből olyan biztosak, hogy fejlődni fog a kocsi? Év elején is ment a rizsa, hogy így jók aztán most mégis csak hátul vannak az élmezőnyben. 2. Miért olyan biztos, hogy a többiek nem fejlesztenek mint ők? Persze ettől lehet, hogy igazuk van, csak szerintem bölcsebb lenne csöndbe maradni mert akkor ha mégse jön össze a dolog nem kell magyarázkodni.
több mint 14 éve
http://www.vezess.hu/forma1/f1_kitort_hamilton_vulkan/30241/
Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...Cowboykarcsi
Mint tudjuk nincs olyan hogy HA.... A stratégia hozzátartozik az F1-hez és most kikapott a RedBull. Ez tény. Lett volna lehetőség váltani, menet közben is. Ehhez is kellett egy jó autó (Meki), és egy jó pilóta (Hamilton). Ha eltojózik Massa meg Rosberg mögött feldughatta volna a jó stratégiát. Emlékszel a Ferrari Ross Brown érájára? Nagyon sok versenyt a stratégiának köszönhetően nyertek meg. Ha pl. Button nem bénázik a kiállásnál Vettel mögötte marad, lehet még második sem lett volna. De mint tudjuk a volna és a ha nem játszik.... Nézd a mostani Ferrarit. Ha nem Domanicalli a főnök hanem Brown, Alonso ezzel a géppel is ott lenne elöl. Már megint ez a fránya ha....apeszos
Félre értettél.Én nem Hamilton győzelmének a jogosságát,megérdemeltségét,érdemességét vonom kétségbe hanem az nem tetszett ahogy - nem tudom megnézted e amit linkeltem - hatásvadász módon,felnagyítva már már tort ülnek a firkászok a Vettel-RB kettős VB címén.Mind ezt egy verseny és egy azaz egy darab győzelem után,ahol ráadásul nem lett tönkre verve Vettel.Szépen összerakta mind Hamilton mind a McLaren ezt a versenyt és abszolút megérdemelten nyertek én ezt nem is vitatom,csak ezt a naparaforgóságot utálom amit a média csinál,hogy az egyik héten még Vettel a legyőzhetetlen,tökéletes félisten,a másik héten meg már Hamilton,attól függően hogy az aktuális versenyt épp ki nyerte...Cowboykarcsi
Megnéztem, és azt gondolom a média tényleg nem éppen az objektivitásáról híres. Viszont következetes. Mert az RB győzelmeinél alázásokról beszéltek, és azért ez (nem kicsi) túlzás. Ha úgy vesszük a három futam alatt egyedül Webbert láttam alázni Kínában..... Nem csoda ha felhörrennek, hiszen Hamilton megmutatta, hogy a kék energiás Isten is verhető...
több mint 14 éve
Félre értettél.Én nem Hamilton győzelmének a jogosságát,megérdemeltségét,érdemességét vonom kétségbe hanem az nem tetszett ahogy - nem tudom megnézted e amit linkeltem - hatásvadász módon,felnagyítva már már tort ülnek a firkászok a Vettel-RB kettős VB címén.Mind ezt egy verseny és egy azaz egy darab győzelem után,ahol ráadásul nem lett tönkre verve Vettel.Szépen összerakta mind Hamilton mind a McLaren ezt a versenyt és abszolút megérdemelten nyertek én ezt nem is vitatom,csak ezt a naparaforgóságot utálom amit a média csinál,hogy az egyik héten még Vettel a legyőzhetetlen,tökéletes félisten,a másik héten meg már Hamilton,attól függően hogy az aktuális versenyt épp ki nyerte...Cowboykarcsi
Való igaz nem szép dolog csak a fránya nézettség/olvasottság így lesz magasabb... :/

Madden hates me.
több mint 14 éve
Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...Cowboykarcsi
Mint tudjuk nincs olyan hogy HA.... A stratégia hozzátartozik az F1-hez és most kikapott a RedBull. Ez tény. Lett volna lehetőség váltani, menet közben is. Ehhez is kellett egy jó autó (Meki), és egy jó pilóta (Hamilton). Ha eltojózik Massa meg Rosberg mögött feldughatta volna a jó stratégiát. Emlékszel a Ferrari Ross Brown érájára? Nagyon sok versenyt a stratégiának köszönhetően nyertek meg. Ha pl. Button nem bénázik a kiállásnál Vettel mögötte marad, lehet még második sem lett volna. De mint tudjuk a volna és a ha nem játszik.... Nézd a mostani Ferrarit. Ha nem Domanicalli a főnök hanem Brown, Alonso ezzel a géppel is ott lenne elöl. Már megint ez a fránya ha....apeszos
Félre értettél.Én nem Hamilton győzelmének a jogosságát,megérdemeltségét,érdemességét vonom kétségbe hanem az nem tetszett ahogy - nem tudom megnézted e amit linkeltem - hatásvadász módon,felnagyítva már már tort ülnek a firkászok a Vettel-RB kettős VB címén.Mind ezt egy verseny és egy azaz egy darab győzelem után,ahol ráadásul nem lett tönkre verve Vettel.Szépen összerakta mind Hamilton mind a McLaren ezt a versenyt és abszolút megérdemelten nyertek én ezt nem is vitatom,csak ezt a naparaforgóságot utálom amit a média csinál,hogy az egyik héten még Vettel a legyőzhetetlen,tökéletes félisten,a másik héten meg már Hamilton,attól függően hogy az aktuális versenyt épp ki nyerte...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Mint tudjuk nincs olyan hogy HA.... A stratégia hozzátartozik az F1-hez és most kikapott a RedBull. Ez tény. Lett volna lehetőség váltani, menet közben is. Ehhez is kellett egy jó autó (Meki), és egy jó pilóta (Hamilton). Ha eltojózik Massa meg Rosberg mögött feldughatta volna a jó stratégiát. Emlékszel a Ferrari Ross Brown érájára? Nagyon sok versenyt a stratégiának köszönhetően nyertek meg. Ha pl. Button nem bénázik a kiállásnál Vettel mögötte marad, lehet még második sem lett volna. De mint tudjuk a volna és a ha nem játszik.... Nézd a mostani Ferrarit. Ha nem Domanicalli a főnök hanem Brown, Alonso ezzel a géppel is ott lenne elöl. Már megint ez a fránya ha....
több mint 14 éve
A Ferrari számításai szerint a b autó 1 másodperccel többre lesz képes a jelenleginél. Az egyetlen gond itt "a Ferrari számítasai szerint" részben van 😊
több mint 14 éve
Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...

több mint 14 éve
A legtisztességesebb, legkorrektebb, és persze (Hornerrel, és Marcoval az élen) a legszerényebb csapat csalózik. Hová lesz így a világ? 😀 A RED BULL SZERINT A MCLAREN CSALT
Egyébként félelmetes, hogy hogyan mozog az RB első szárnya.... EXTRA: AZ ELSŐ KÖRÖK BELSŐ KAMERÁBÓL
Arról nem is beszélve hogyan "cikázott" Vettel, hogy visszatartsa Hamiltont. Védekezési célból a rajtnál sem lehet.....
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért Alonso idén eddig kap rendesen a pechszériából. Látjátok én azt is elismerem, hogyha ő van a fasz rossz végén 😛
több mint 14 éve
Ez az egyszerű alkatrész kétszeri kijavítás után immáron harmadszor is képtelen volt működni Alonso autóján, ez kabaré 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/32240/31/alonso_hatranyt_szenvedett_a_drs_hibaja_miatt_az_fia_vizsgalatot_inditott/
több mint 14 éve
Én azt hittem hogy ez a rendszer úgy van megcsinálva hogy a zónán kívül letilt így a zónán kívül nyomkodhatja a versenyző DRS gombot a szárny nem működik,vagy legalábbis szerintem így ésszerűbb lenne,nem lennének ilyen "balesetek".Cowboykarcsi
Időmérőn bárhol lehet használni gondolom ezért nincs mechanikailag leszabályozva.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Meg amúgy azt is mondta Alonso hogy nem a stratégián ment el,hanem az autó egyszerűen túl lassú,ha más boxtaktikán lettek volna se lett volna jelentősen jobb a helyzet szerinte.

több mint 14 éve
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/32224/31/roviden_nem_kap_buntetest_alonso/
Ezért jó ha olasz autód van, bármikor takarózhatsz azzal hogy elektronikus hiba volt 😀 Egyébként biztos hogy nem direkt csinálta, ennél több esze van. Azért pár helyen megint olvasom a Csalonzó dolgokat...
több mint 14 éve
Én azt hittem hogy ez a rendszer úgy van megcsinálva hogy a zónán kívül letilt így a zónán kívül nyomkodhatja a versenyző DRS gombot a szárny nem működik,vagy legalábbis szerintem így ésszerűbb lenne,nem lennének ilyen "balesetek".

több mint 14 éve
Alonso tiltott helyen DRS-ezett:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110417-alonso-tiltott-helyen-hasznalta-a-hatso-szarnyat-video.html

Madden hates me.
több mint 14 éve
Mondtam, hogy a Meki feladta a pole-t. 😀 Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel Vettel cikázása a rajtnál.... Nem először teszi, ráadásul sokkal durvábban mint Hamilton tette. És akkor Wéberék sem jól tudják a szabályt.
több mint 14 éve
Alonso a 15. leggyorsabb kört futott ma, Trulli (!!) Lotussal is ment gyorsabbat pedig ugyanolyan 2 cserés taktikán volt. Az úgy korrekt.