NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
19
7
19:00
RedZone week 14
15
4
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
11
7
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
9
7
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
7
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
7
5
Cleveland Browns - Tennessee Titans
6
4
Minnesota Vikings - Washington Commanders
3
3
New York Jets - Miami Dolphins
2
2
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
nekem is szimpatikusabb volt az a szabály. sokkal jobban ki lehet ezt használni, kicsit elengeded a pedált az egyenesben, főleg ha chevyvel mész ami meg a leggyorsabb és hoppá, nem első lettél hanem 7.Jaah, értem, köszi. A tavalyi szabály nekem szimpatikusabb volt, de hátha előre tud lépni innen is pár helyet és pontokat tud szerezni.SchleckMiért, most hogy van a második futamos szabály?Schleckaz időmérő 2 szakaszból áll. Az első szakaszban aki a 10. az indul az első helyről. Norbi meg 2.volt és ezért a 9. helyről indulHabi
onnan meg ők behúzzák bőven. Ha megfordítanánk az első verseny első 10 helyezettjét (ahogy ugye tavaly is volt csak 8.helyig) sokkal izgalmasabb lenne.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Jaah, értem, köszi. A tavalyi szabály nekem szimpatikusabb volt, de hátha előre tud lépni innen is pár helyet és pontokat tud szerezni.az időmérő 2 szakaszból áll. Az első szakaszban aki a 10. az indul az első helyről. Norbi meg 2.volt és ezért a 9. helyről indulHabikár, hogy a 2.futamon a 9.helyről indul 😕Miért, most hogy van a második futamos szabály?Schleck
de nagy verseny voltHabi
több mint 14 éve
az időmérő 2 szakaszból áll. Az első szakaszban aki a 10. az indul az első helyről. Norbi meg 2.volt és ezért a 9. helyről indulMiért, most hogy van a második futamos szabály?SchleckÁhh, nem sokon múlott a dobogó Norbinak. Végén egy hiba kellett sajnos, pedig gyönyörűen ment a BMW-vel.Schleckkár, hogy a 2.futamon a 9.helyről indul 😕
de nagy verseny voltHabi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Miért, most hogy van a második futamos szabály?Áhh, nem sokon múlott a dobogó Norbinak. Végén egy hiba kellett sajnos, pedig gyönyörűen ment a BMW-vel.Schleckkár, hogy a 2.futamon a 9.helyről indul 😕
de nagy verseny voltHabi
több mint 14 éve
Áhh, nem sokon múlott a dobogó Norbinak. Végén egy hiba kellett sajnos, pedig gyönyörűen ment a BMW-vel.Schleckkár, hogy a 2.futamon a 9.helyről indul 😕
de nagy verseny volt

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Áhh, nem sokon múlott a dobogó Norbinak. Végén egy hiba kellett sajnos, pedig gyönyörűen ment a BMW-vel.
több mint 14 éve
http://www.motogphirek.hu/hirek/6628Ezt nem is láttam,ezt a nagyképű faszt...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Atyaég mekkorát ment Vinales,utolsó kanyaros előzéses győzelem élete negyedik(!) világbajnoki futamán!Hozzáteszem ezzel nem akárki rekordját dönti meg.Rossi tizenvalahány világbajnoki futam után nyerte első VB versenyét Brnoban még '96ban.Vinalesnek még egyszer leírom ehhez 4 azaz NÉGY darab futam kellett.Asszem figyelni fogok rá a továbbiakban.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Montezemolo szerint Massa minden kétséget kizáróan marad a Ferrarinál.Nem telljesen épp eszű ember de azért vannak jó meglátásai, legutóbb a jelenlegi forma1-es szabályokat egy olyan focimeccshez hasonlította ahol az egyik csapatnak papucsban kell játszania hogy látványos legyen a meccs. Milyen igaz. És amiért megfelelőnek tartom a posztra az az hogy elég nagy a pofája ahoz hogy seggberúgja a brigádot ha nem úgy megy ahoz kell.
//Ő maga viszont remélem nem sokáig...Black_Adder
több mint 14 éve
Montezemolo szerint Massa minden kétséget kizáróan marad a Ferrarinál.//Ő maga viszont remélem nem sokáig...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Na hétvégén futam Le mans-ban, mindig megy még a hiszti Rossi és Stoner között. Pontosabban Stoner csinálja...Remélem az új váz bejön Rossiéknak, és meglesz végre a dobogó.
több mint 14 éve
Érdekesség, Webber a 4 kerékcsere alatt 5 másodpercet nyert Alonsoval szemben már ami a boxkiállások hosszát jelenti, nemigaz hogy ezek még ebben is ennyivel jobbak mindenkinél. És ugye mennyire jól jött volna az az 5 másodperc a végén...
több mint 14 éve
Gyanítom ez az Alonso-Webber dologban az volt h Alonsonak a végén tettek fel használt gumit, mikor meg megelőzte Webbert akk Webbernek volt használt szettje

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Király verseny volt. Lehet h sok előzés olyan volt, h már a féktáv előtt körbeautózták egymást, de azért volt relatíve sok kemény előzés is. Én most maximálisan elégedett vagyok a versennyel.Az eredménnyel nem. A pancser olaszok ügyesen visszavarázsolták Massát Hamilton mögé, az más kérdés, h utána a pályán meg kellett volna előzni Rosberget, de ha már az nem jött össze legalább Hamiltont foghatta volna...
Alonsoval meg nem tudom mi történt az utolsó szakaszban, nem hinném h esetleg 3 körrel több, ami benne volt a gumiban ilyen sokat jelentett volna, de az utolsó boxkiállás előtt simán gyorsabb volt az ausztrálnál, utána meg védekezni se volt esélye... Mindegy, legalább dobogó...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Rohadt jó verseny volt bár kicsit bosszantó hogy a jól védekező pilótáknak esélye sincs kamatoztatni a tudásukat. Előzések vannak de milyenek... Alonso király volt, kár a második helyért de most legalább megvillant egy kis fény az alagút végén.JayBEz a helyzet kicsit ilyen elcsúszott egyensúlynak tűnik. Volt valami alap, ami jó volt, aztán szépen elrontották egy részét a másik javára (előzés < védekezés), ami unalmat eredményezett, aztán most újra visszajavítgattak másik irányba, így most (előzés > védekezés) nincs unalom, de a régi egyensúly is csak látszólagos, mert igazából ahogy mondod, most meg védekezni nem lehet.
Azért akkora különbségek vannak előzések előtt, hogy az elképesztő, mintha egy M5-össel érkeznénk meg egy Lada mögé. Olyan extrával, hogy ha megelőzzük, akkor hopp mi vagyunk a ladában 😀
Mindenesetre az tuti, hogy megéri nézni, mert van izgalom, és sokkal jobb így, mint korábban. 😊
Ja, és kicsit a rendezők is bekaphatják, csomószor van egy jó izgalmas rész pl. Hamiltonék kis játéka, és a közepén átmennek egy tök érdektelen valamire, hogy tele legyen a képernyő egy k.vanagy RedBull logoval...
több mint 14 éve
én általánosságban véve én elégedett vagyok,sokat fejlődött a csapat Alonso most is kihozta a maxot a versenyből,szépen lépésről lépésre kell haladni és akkor még lehet esély az év végén ha lesz egy kis szerencsénk is.
több mint 14 éve
Áh Massa megint elbaszta. Jó a csapat is benne volt kissé, de ez megint szarul sikeredett neki. Pedig jól indult.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Rohadt jó verseny volt bár kicsit bosszantó hogy a jól védekező pilótáknak esélye sincs kamatoztatni a tudásukat. Előzések vannak de milyenek... Alonso király volt, kár a második helyért de most legalább megvillant egy kis fény az alagút végén.
több mint 14 éve
Amúgy ez, hogy Fernando megszorongatta Webbert ez nem fejlődés...tényleg Gyula...ez nemBravo Nando!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kamui csak pontszerző lett 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
szerintem nagyon jó futam volt, végre 😊 bár jó nagyot nevettem tegnapelőtt, mikor olvastam Heidfeld nyilatkozatát ("túl könnyű előzni"), aztán mint kiderült, mégse akkor hülyeség ez... de jó kis csatákat lehetett látni, még mindig ezerszer jobb így, mint az elmúlt pár évben, szerintemja és gyula sem lett okosabb, mióta utoljára f1-et néztem: "Vettel négyből négyszer nyert időmérőt, és háromból kétszer futamot"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A verseny kurvajo volt, de vettel eltakarodhatna végre. Unom a kicsike kis fejét már...
több mint 14 éve
Rosbergnek talan meg lesz az az otodik. Nem a harmadik, de a Merci ennyit tud sajna.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Leirom, hogy mi van Webberrel erre gyorsan leelozi Alonsot. 😊
-- TIME I'AM! --