NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
49
10
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Félre értettél.Én nem Hamilton győzelmének a jogosságát,megérdemeltségét,érdemességét vonom kétségbe hanem az nem tetszett ahogy - nem tudom megnézted e amit linkeltem - hatásvadász módon,felnagyítva már már tort ülnek a firkászok a Vettel-RB kettős VB címén.Mind ezt egy verseny és egy azaz egy darab győzelem után,ahol ráadásul nem lett tönkre verve Vettel.Szépen összerakta mind Hamilton mind a McLaren ezt a versenyt és abszolút megérdemelten nyertek én ezt nem is vitatom,csak ezt a naparaforgóságot utálom amit a média csinál,hogy az egyik héten még Vettel a legyőzhetetlen,tökéletes félisten,a másik héten meg már Hamilton,attól függően hogy az aktuális versenyt épp ki nyerte...CowboykarcsiValó igaz nem szép dolog csak a fránya nézettség/olvasottság így lesz magasabb... :/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Félre értettél.Én nem Hamilton győzelmének a jogosságát,megérdemeltségét,érdemességét vonom kétségbe hanem az nem tetszett ahogy - nem tudom megnézted e amit linkeltem - hatásvadász módon,felnagyítva már már tort ülnek a firkászok a Vettel-RB kettős VB címén.Mind ezt egy verseny és egy azaz egy darab győzelem után,ahol ráadásul nem lett tönkre verve Vettel.Szépen összerakta mind Hamilton mind a McLaren ezt a versenyt és abszolút megérdemelten nyertek én ezt nem is vitatom,csak ezt a naparaforgóságot utálom amit a média csinál,hogy az egyik héten még Vettel a legyőzhetetlen,tökéletes félisten,a másik héten meg már Hamilton,attól függően hogy az aktuális versenyt épp ki nyerte...http://www.vezess.hu/forma1/f1_kitort_hamilton_vulkan/30241/Mint tudjuk nincs olyan hogy HA.... A stratégia hozzátartozik az F1-hez és most kikapott a RedBull. Ez tény. Lett volna lehetőség váltani, menet közben is. Ehhez is kellett egy jó autó (Meki), és egy jó pilóta (Hamilton). Ha eltojózik Massa meg Rosberg mögött feldughatta volna a jó stratégiát. Emlékszel a Ferrari Ross Brown érájára? Nagyon sok versenyt a stratégiának köszönhetően nyertek meg. Ha pl. Button nem bénázik a kiállásnál Vettel mögötte marad, lehet még második sem lett volna. De mint tudjuk a volna és a ha nem játszik.... Nézd a mostani Ferrarit. Ha nem Domanicalli a főnök hanem Brown, Alonso ezzel a géppel is ott lenne elöl. Már megint ez a fránya ha....apeszos
Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
http://www.vezess.hu/forma1/f1_kitort_hamilton_vulkan/30241/Mint tudjuk nincs olyan hogy HA.... A stratégia hozzátartozik az F1-hez és most kikapott a RedBull. Ez tény. Lett volna lehetőség váltani, menet közben is. Ehhez is kellett egy jó autó (Meki), és egy jó pilóta (Hamilton). Ha eltojózik Massa meg Rosberg mögött feldughatta volna a jó stratégiát. Emlékszel a Ferrari Ross Brown érájára? Nagyon sok versenyt a stratégiának köszönhetően nyertek meg. Ha pl. Button nem bénázik a kiállásnál Vettel mögötte marad, lehet még második sem lett volna. De mint tudjuk a volna és a ha nem játszik.... Nézd a mostani Ferrarit. Ha nem Domanicalli a főnök hanem Brown, Alonso ezzel a géppel is ott lenne elöl. Már megint ez a fránya ha....
Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...Cowboykarcsi
több mint 14 éve
A Ferrari számításai szerint a b autó 1 másodperccel többre lesz képes a jelenleginél. Az egyetlen gond itt "a Ferrari számítasai szerint" részben van 😊
több mint 14 éve
http://www.vezess.hu/forma1/f1_kitort_hamilton_vulkan/30241/Bírom hogy kb úgy írnak Hamilton győzelméről mintha 15 kört vert volna Vettelre,jó hogy nem már a VB címet adják oda neki rögtön.Közben ha nem kúrják el a stratégiát az RBnél valszeg így is nyert volna a német,a pocsék rajttal együtt...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
A legtisztességesebb, legkorrektebb, és persze (Hornerrel, és Marcoval az élen) a legszerényebb csapat csalózik. Hová lesz így a világ? 😀 A RED BULL SZERINT A MCLAREN CSALTEgyébként félelmetes, hogy hogyan mozog az RB első szárnya.... EXTRA: AZ ELSŐ KÖRÖK BELSŐ KAMERÁBÓL
Arról nem is beszélve hogyan "cikázott" Vettel, hogy visszatartsa Hamiltont. Védekezési célból a rajtnál sem lehet.....
több mint 14 éve
Azért Alonso idén eddig kap rendesen a pechszériából. Látjátok én azt is elismerem, hogyha ő van a fasz rossz végén 😛
több mint 14 éve
Ez az egyszerű alkatrész kétszeri kijavítás után immáron harmadszor is képtelen volt működni Alonso autóján, ez kabaré 😀http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/32240/31/alonso_hatranyt_szenvedett_a_drs_hibaja_miatt_az_fia_vizsgalatot_inditott/
több mint 14 éve
Én azt hittem hogy ez a rendszer úgy van megcsinálva hogy a zónán kívül letilt így a zónán kívül nyomkodhatja a versenyző DRS gombot a szárny nem működik,vagy legalábbis szerintem így ésszerűbb lenne,nem lennének ilyen "balesetek".CowboykarcsiIdőmérőn bárhol lehet használni gondolom ezért nincs mechanikailag leszabályozva.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Meg amúgy azt is mondta Alonso hogy nem a stratégián ment el,hanem az autó egyszerűen túl lassú,ha más boxtaktikán lettek volna se lett volna jelentősen jobb a helyzet szerinte.
több mint 14 éve
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/32224/31/roviden_nem_kap_buntetest_alonso/Ezért jó ha olasz autód van, bármikor takarózhatsz azzal hogy elektronikus hiba volt 😀 Egyébként biztos hogy nem direkt csinálta, ennél több esze van. Azért pár helyen megint olvasom a Csalonzó dolgokat...
több mint 14 éve
Én azt hittem hogy ez a rendszer úgy van megcsinálva hogy a zónán kívül letilt így a zónán kívül nyomkodhatja a versenyző DRS gombot a szárny nem működik,vagy legalábbis szerintem így ésszerűbb lenne,nem lennének ilyen "balesetek".
több mint 14 éve
Alonso tiltott helyen DRS-ezett:http://www.f1hirek.hu/f1/20110417-alonso-tiltott-helyen-hasznalta-a-hatso-szarnyat-video.html

Madden hates me.
több mint 14 éve
Mondtam, hogy a Meki feladta a pole-t. 😀 Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel Vettel cikázása a rajtnál.... Nem először teszi, ráadásul sokkal durvábban mint Hamilton tette. És akkor Wéberék sem jól tudják a szabályt.
több mint 14 éve
Alonso a 15. leggyorsabb kört futott ma, Trulli (!!) Lotussal is ment gyorsabbat pedig ugyanolyan 2 cserés taktikán volt. Az úgy korrekt.
több mint 14 éve
Legalább a Ferrari autó látszott, h versenyképes. Csak a Ferrari mérnökök nem versenyképesek.
több mint 14 éve
Törökországban jön az új Ferrari (ami szart se ér ha idióták a versenymérnökök), nagy lesz a nyomás, valamit majd mutatni kell. (Isten ments a nyomás alatt dolgozó olasz emberektől)
több mint 14 éve
Webber egy állat!!! Fejlődik a merci egy kicsit, akkor még izgalmasabb lesz. 😊 Egyre jobban kijön a csapatok taktikai érzéke közti különbség, a Ferrari ebben nagyon hátul van, de nem írnám le őket.
több mint 14 éve
Webber most nőtt a szememben. Hatalmasat ment. És tényleg lehet, hogy ez lesz a jó taktika idén.
több mint 14 éve
Siralmas verseny Ferrari szempontból, megint.
több mint 14 éve
Nem gondoltam, hogy egyszer Hamiltonnak fogok "szurkolni"!catattackDetto.
Bárki csak ne a szuperfantasztikusóriásitehetségjobbmintSchumacher Fettel.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem gondoltam, hogy egyszer Hamiltonnak fogok "szurkolni"!
több mint 14 éve
Webbert a 18. helyről behozzák Alonso elé, siralmas!!
több mint 14 éve
Tisztán látszik hogy a kevesebb kiállás-lassú vagyok taktika DRS-el nem jön be, nem lehet tartani a hátulról jövő gyorsabbat sehogy... A jól védekező pilóták (Alonso-Rosberg-Heidfeld) semmit nem érnek.