NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
És ezt miért nekem idézed amikor én is azt irom hogy nem volt Alonso hibás?Cowboykarcsi
nem neked ment. 😊 csak ezeknél a hozzászólásoknál ez volt a téma, és gondoltam olyan helyre idézek, ahol erről volt szó. nem személyes támadás 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Visszanáztem többször is, Hamilton mi az isten csinált annál a kigyorsításnál... Nem akarom bántani mert egyértelmű hogy ha bármit is csinált az nem szándékos volt de tényleg érthetetlen. Ja és nem telljesen értem azt a szankciórendszert amiben két egymással kibaszó pilótát bűntetnek ugyanazzal úgy hogy a többiek versenyét nem befolyásolták. Ha mindkettő hibás akkor egyik sem, nem?
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
LOL Páros évben mindent megtehet Hamilton páratlan években meg szarrá szopatják minden apróság miatt 😂

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 593 — a new hope (again)
gané az egész, nézzék a hülye sportbírók vissza a 90'es évek futamait, ott autó verseny volt... ilyen állatságokkal ölik meg a sportot, mint hogy ha 2 autó normálisan versenyez- és nem annyit csinálnak, h na jóvan te gyorsabb vagy gyere be mellém és előzz meg belűlről- akkor már egyből büntetnek....szánalom

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egyetértek. Senki fel sem vetette a "cikázást". Máskor meg kirívó szabálytalanságokat hagynak megtorlatlanul. Alonsonak mondjuk mindegy, de Hamiltonnak minden pontra szüksége lenne, hogy verseny is legyen az első helyért.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mindenki tudja mennyire szeretem Hamiltont de ez most nagy faszság ezért a "cikázásért" megbüntetni,hozzáteszem úgy hogy a tavalyi ugyanitt bemutatott produkciójáért nem kapott semmit,pedig az érdemelt volna.Alonso büntetése is faszság de ugye ő így sem veszít helyet.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Ezt azért ne fogjuk már arra. Ez Alonsoé 100% túlkockáztatta van ilyen. Nekem tetszett, bevállalta, végre valaki mert test-test ellen menni.FViktor93
Hát szerintem meg kúrvára nem,egyszerűen nem számított rá hogy ennyire lassú Hamilton,de persze tudjuk mennyire objektív vagy Alonsoval kapcsolatban.Cowboykarcsi
én azért ezzel a 100%ig Alonso a hibás dologgal várnék még, mert pár helyen hallottam/olvastam már, hogy Hamilton levette a lábát a gázpedáról. Kíváncsi lennék a telemetrikai adatokra, de ha így volt, remélem kizárják a csicskát. = úgysem fogják
mind1, megtörtént már. Meg kellene tanítani a ferraris szerelőket is kereket cserélni, mert kocsinként 8-10másodpercet hagytak benne a redbullokhoz képest, ebben biztos vagyok

edit: már 3mas a Perez fan club! 😀Habi
És ezt miért nekem idézed amikor én is azt irom hogy nem volt Alonso hibás?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az a kibaszott hátsószárny ha nem romlik el...JayB
Ezt azért ne fogjuk már arra. Ez Alonsoé 100% túlkockáztatta van ilyen. Nekem tetszett, bevállalta, végre valaki mert test-test ellen menni.FViktor93
Hát szerintem meg kúrvára nem,egyszerűen nem számított rá hogy ennyire lassú Hamilton,de persze tudjuk mennyire objektív vagy Alonsoval kapcsolatban.Cowboykarcsi
én azért ezzel a 100%ig Alonso a hibás dologgal várnék még, mert pár helyen hallottam/olvastam már, hogy Hamilton levette a lábát a gázpedáról. Kíváncsi lennék a telemetrikai adatokra, de ha így volt, remélem kizárják a csicskát. = úgysem fogják
mind1, megtörtént már. Meg kellene tanítani a ferraris szerelőket is kereket cserélni, mert kocsinként 8-10másodpercet hagytak benne a redbullokhoz képest, ebben biztos vagyok

edit: már 3mas a Perez fan club! 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vicces verseny volt, h Hamiltonnál és Alonsonál és beütött a krach az külön öröm számomra. Kobayashi megint állat volt, ez így nagyon funk. Amit sajnálok az Perez kiesése 😕 Jah és két dolog már biztos így 2 verseny alapján: 1. A Sauber bánik a legjobban a gumikkal 2. A Renault-é a legjobb rajtautomatikaempty taxi
Akkor úgy látszik, van még egy Perez szurkoló rajtam kívül. 😊
Kár, hogy a másik kettő szimpatikus arc a mezőnyben (Sutil és Glock) hót gyenge autóban ül.

több mint 14 éve
De még a boxkiállásokban is szarok, Schumacher idejében legendás volt a kerékcsere idő, most kétszer annyi időbe telik mint a Red Bullnál... Hamilton megbüntetik de nem az Alonso eset miatt, azt tisztázták.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
(szőrszálhasogatás eleje) Domenicali (szőrszálhasogatás vége)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
megmondom mi van a ferrarinál: olaszok... Ez a legnyagyobb probléma. Addig mind Alonso, mind Massa retteghet, mikor basznak el valamit már megint.

Black: nem mondtam hogy jobb ha nem történik semmi, nyilván szarabb, de sokkal nem is vagyunk előrébb. Nem értem pl. ,miért nem lehet bárhol használni, miért csak a célegyenesben. Ezen a pályán is volt még egy nagy egyenes.eaglesmcnabb
De Schumi idején is olaszok voltak & akkor nem volt gond, sőt általában ők profitáltak a taktikai húzásokból...Shilkor
Schumi idején nem Olaszok hozták a döntéseket, hanem Brawn és Todt. Ez a Domenichalli féle brancs katasztrófa.FViktor93
+1

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az egy dolog, h Alonso elkapkodta Hamilton ellen, de a második kiállás előtt Button előtt volt, ha ott együtt jönnek és előtte marad sima 2. hely. Akár még Vettellel is csatázhatott volna, mert neki is voltak gondjai a Kers-szel. Nem tom mi van mostanában a Ferrarinál, de állandóan ilyen taktikai szarságok miatt esik vissza Fernando...Shilkor
megmondom mi van a ferrarinál: olaszok... Ez a legnyagyobb probléma. Addig mind Alonso, mind Massa retteghet, mikor basznak el valamit már megint.

Black: nem mondtam hogy jobb ha nem történik semmi, nyilván szarabb, de sokkal nem is vagyunk előrébb. Nem értem pl. ,miért nem lehet bárhol használni, miért csak a célegyenesben. Ezen a pályán is volt még egy nagy egyenes.eaglesmcnabb
De Schumi idején is olaszok voltak & akkor nem volt gond, sőt általában ők profitáltak a taktikai húzásokból...Shilkor
Schumi idején nem Olaszok hozták a döntéseket, hanem Brawn és Todt. Ez a Domenichalli féle brancs katasztrófa.
több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 116 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Az egy dolog, h Alonso elkapkodta Hamilton ellen, de a második kiállás előtt Button előtt volt, ha ott együtt jönnek és előtte marad sima 2. hely. Akár még Vettellel is csatázhatott volna, mert neki is voltak gondjai a Kers-szel. Nem tom mi van mostanában a Ferrarinál, de állandóan ilyen taktikai szarságok miatt esik vissza Fernando...Shilkor

De Schumi idején is olaszok voltak & akkor nem volt gond, sőt általában ők profitáltak a taktikai húzásokból...
több mint 14 éve
Eleve vissza kellene hozni a 2005ös előtti állapotokat.V10es motorok,a régi szárny és tengely állás,stb.Azért emlékezzünk vissza hogy ott még voltak előzések és igazán izgalmas versenyek(Raikkonen győzelme suzukában a 17dik(!) helyről?! hol látunk ma ilyet?). Nem ezek a mostani impotens autók,ráadásul szerintem szarabbul is néznek ki.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 645 — je suis poloska

Black: nem mondtam hogy jobb ha nem történik semmi, nyilván szarabb, de sokkal nem is vagyunk előrébb. Nem értem pl. ,miért nem lehet bárhol használni, miért csak a célegyenesben. Ezen a pályán is volt még egy nagy egyenes.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem csak Alonso,kb Todt távozása óta ez van sőt inkább Brawn távozására taksálnám ennek a kezdetét,már 2007ben is voltak ilyenek csak nem ennyi és nem ilyen látványos melléfogások,illetve ott egyértelműen nekünk kedvezett a McLaren töketlenkedése az Alonso-Hamilton ügyben,de szerencsétlen Raikkonen is szopta ezeket a remek húzásokat anno nálunk,hogy Massáról ne is beszéljek,akitől kb egy VB címet vette el a csapat.

több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 116 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Az egy dolog, h Alonso elkapkodta Hamilton ellen, de a második kiállás előtt Button előtt volt, ha ott együtt jönnek és előtte marad sima 2. hely. Akár még Vettellel is csatázhatott volna, mert neki is voltak gondjai a Kers-szel. Nem tom mi van mostanában a Ferrarinál, de állandóan ilyen taktikai szarságok miatt esik vissza Fernando...
több mint 14 éve
Ha nem vagy körönként minimum 1 másodperccel gyorsabb (ami az azonos gumi taktika és üzemanyag miatt szinte soha nem következik be) lehetetlen előzni. Egyetértek Black Adder-rel, a vonatozásnál a kamu előzés is jobb, főleg hogy a következő körben már a "sértett" előzhet.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Ja egyébként a legizgalmasabb jelenetek tényleg azért voltak mert Alonsonak nem működött a DRS, viszont azért ahhoz kellett az is, h Hamilton -valószínűleg gumi problémák miatt- jóval lassabb volt, mint lehetett volna. Normál körülmények között DRS nélkül még olyan előzések se lennének mint így voltak...Black_Adder
nekem ebben az nem tetszik, hogy oké vannak előzések, de mindegyik a célegyenes végén. Most abban mi az izgalmas, hogy tudod jól, hogy mikor, hol és hogyan fog elmenni mellette? Mert szerintem semmi izgalom nincs benne. persze embere válogatja. Alonso-Hamilton adok-kapokja viszont annál jobban tetszett, mégha szarul sült is el...eaglesmcnabb
Jaja,meg szerintem eleve ahhoz kell a legkisebb versenyzői kvalitás,hogy egy hosszú egyenes végén sebesség fölényből berakd valaki mellé az autót.Cowboykarcsi
Olvassatok. A DRS nélküli előzés jobb. Sőt még ha nem is jön össze az előzés az is lehet jobb.
De ahhoz meg az kellett, h Hamilton lassú legyen. Ha nincs gondja akkor ki se alakult volna ez a helyzet.

egyébként miért jobb az, ha a célegyenes végén nem történik semmi, mintha előznek a célegyenes végén?

Most volt DRS és egy nagyon jó futam volt /*Pl a Webber vs Kobayasi ami ugyan Gyuláék hitével ellentétben egyetlen egyszer történt meg csak azt ismételték, de azért egyszer megtörtén*/. Múltkor DRS-sel se lehetett előzni, anélkül mégúgyse lehetett volna

Azért évek óta egyre unalmasabbak lettek a versenyek, és bár az az igazi, amikor egyenlő feltételek mellett előz valaki, a semminél azért ez is jobb

Nem azt mondom, h óriási DRS fan lettem, de azért nem kéne kapásból elvetni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 051 — Lájkold a zsűrit!
Vicces verseny volt, h Hamiltonnál és Alonsonál és beütött a krach az külön öröm számomra. Kobayashi megint állat volt, ez így nagyon funk. Amit sajnálok az Perez kiesése 😕 Jah és két dolog már biztos így 2 verseny alapján: 1. A Sauber bánik a legjobban a gumikkal 2. A Renault-é a legjobb rajtautomatika

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
és állítólag a saját flexibilis szárnyunk is elkészül egy hónapon belül

több mint 14 éve
Kínára elvileg már tele lesz a ferka új cuccokkal amiket pénteken már teszteltek is, ODACSAPUNK TE KIS TEJFÖLÖSKÉPŰ! :p
több mint 14 éve
Ja egyébként a legizgalmasabb jelenetek tényleg azért voltak mert Alonsonak nem működött a DRS, viszont azért ahhoz kellett az is, h Hamilton -valószínűleg gumi problémák miatt- jóval lassabb volt, mint lehetett volna. Normál körülmények között DRS nélkül még olyan előzések se lennének mint így voltak...Black_Adder
nekem ebben az nem tetszik, hogy oké vannak előzések, de mindegyik a célegyenes végén. Most abban mi az izgalmas, hogy tudod jól, hogy mikor, hol és hogyan fog elmenni mellette? Mert szerintem semmi izgalom nincs benne. persze embere válogatja. Alonso-Hamilton adok-kapokja viszont annál jobban tetszett, mégha szarul sült is el...eaglesmcnabb
Jaja,meg szerintem eleve ahhoz kell a legkisebb versenyzői kvalitás,hogy egy hosszú egyenes végén sebesség fölényből berakd valaki mellé az autót.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 645 — je suis poloska
nekem ebben az nem tetszik, hogy oké vannak előzések, de mindegyik a célegyenes végén. Most abban mi az izgalmas, hogy tudod jól, hogy mikor, hol és hogyan fog elmenni mellette? Mert szerintem semmi izgalom nincs benne. persze embere válogatja. Alonso-Hamilton adok-kapokja viszont annál jobban tetszett, mégha szarul sült is el...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!