NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
6
4
19:00
RedZone week 14
6
3
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
5
3
Cleveland Browns - Tennessee Titans
4
4
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
3
3
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
2
2
Minnesota Vikings - Washington Commanders
1
1
New York Jets - Miami Dolphins
1
1
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
1
1
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...gamerkrSomos nővérek.
Egyszer az indexen az egyiket (sporttárs néven írogat) elküldtem a kurva annnnyába,mert negatív megjegyzéseket tett a vásárhelyi kosarasokra.
Nagyon érzékenyen reagált szegényke.
több mint 14 éve
Most látom Hamilton és Alonso büntetéseit...Nem is írtam még le, hogy mekkora baromság ez az Egyszer lehet irányt változtatni védekezésnél szabály... Nyilván van benne veszélyfaktor, de hát könyörgöm...
Alonso büntetése meg megint fasság, mivel nyilván nem direkt ment neki Hamiltonnak, és nem emlékszem, hogy ilyenért valaha is büntettek volna...
Na mindegy, remélem jó verseny lesz ma, és visszacsalogat a rajongók közé 😀
több mint 14 éve
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...gamerkrGyulámat nem nagyon lehet alulmúlni 😀 😂 Eddig úgy-ahogy semleges maradtam, de egyre jobban tetszik pár versenyző. Kobajasi, di Resta, Perez.
több mint 14 éve
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...Ne mááá'... Akkor kit fogok szidni? Ha nem lesz Czollner még a végén Vettel is szimpatikus lesz...apeszostudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilannVobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.JayB
több mint 14 éve
Ne mááá'... Akkor kit fogok szidni? Ha nem lesz Czollner még a végén Vettel is szimpatikus lesz...Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.JayBMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayBtudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilann
több mint 14 éve
Nem keresni, vájni! 😀sztem webber kb a tavalyi autót kapja meg...Idei, csak tönkre tették neki. A kers pl nem működik nála...
gány ez a red bull!peach
Am kíváncsi vagyok, h az ő autóján elkezdenek-e hajszálrepedést keresni...Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
sztem webber kb a tavalyi autót kapja meg...Idei, csak tönkre tették neki. A kers pl nem működik nála...
gány ez a red bull!peach
Am kíváncsi vagyok, h az ő autóján elkezdenek-e hajszálrepedést keresni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
sztem webber kb a tavalyi autót kapja meg...gány ez a red bull!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
értem, kösz.Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.JayBMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayBtudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilann
child please!
több mint 14 éve
Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.tudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilannEzt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.SchleckMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayB
több mint 14 éve
Váóóó. Ezt nem is tudtam. Akkor már hűtöm be a pezsgőt. 😀Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.SchleckMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayB
több mint 14 éve
tudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.SchleckMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayB
child please!
több mint 14 éve
Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.SchleckMivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊
több mint 14 éve
Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.
több mint 14 éve
Azért várjuk ki a végét. Egy hete ha nincs Hamiltonnak a hirtelen lassulása könnyen megfoghatta volna Vettelt. Időmérőn esélytelen egyenlőre megfogni a németet, de versenyen szerintem már holnap bajba fog kerülni.Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg.Baszki...Kis túlzással géposztályok között szokott ilyen különbség lenni.És hogy ezt hogy fogja majd akárki is behozni?Eddig én bizakodó voltam de ha ez tényleg így van hát...
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094JayB
Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Nincs. És szerintem a Meki is taktikát váltott. Versenyre vannak beállítva, lemondtak a pole-ról. A RedBull-nál szerintem nem vállalják be a tavalyi cirkuszt, egyértelművé teszik hogy ki az első számú. Egyszerűen nem hiszem el hogy Webber ennyit felejtett volna, holott tavaly partiban volt ugyanolyan autóval.Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg.Baszki...Kis túlzással géposztályok között szokott ilyen különbség lenni.És hogy ezt hogy fogja majd akárki is behozni?Eddig én bizakodó voltam de ha ez tényleg így van hát...
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094JayB
Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg.Baszki...Kis túlzással géposztályok között szokott ilyen különbség lenni.És hogy ezt hogy fogja majd akárki is behozni?Eddig én bizakodó voltam de ha ez tényleg így van hát...
Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Kezd unalmas lenni ez az időmérő-sorminta.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Szegény Petrov, simán ott lett volna a Ferrarik körül erre megáll az autó. Vettel pedig megfoghatatlan időmérőn.
több mint 14 éve
Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg. http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094
több mint 14 éve
Na ezt valaki gyönyörűen elbalfaszkodta a Red Bullnál Webbernek.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ha az is engem nem zavar.Kimi Kecskeméten :cool:Ezt csak én érzem pöttyet hakniszagúnak?Schleck
http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/empty taxi

Madden hates me.
több mint 14 éve
Kimi Kecskeméten :cool:Ezt csak én érzem pöttyet hakniszagúnak?
http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/empty taxi
több mint 14 éve
Kimi Kecskeméten :cool: http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/

Madden hates me.