NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 001 — Axel Foley
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...gamerkr
Somos nővérek.
Egyszer az indexen az egyiket (sporttárs néven írogat) elküldtem a kurva annnnyába,mert negatív megjegyzéseket tett a vásárhelyi kosarasokra.
Nagyon érzékenyen reagált szegényke.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most látom Hamilton és Alonso büntetéseit...
Nem is írtam még le, hogy mekkora baromság ez az Egyszer lehet irányt változtatni védekezésnél szabály... Nyilván van benne veszélyfaktor, de hát könyörgöm...
Alonso büntetése meg megint fasság, mivel nyilván nem direkt ment neki Hamiltonnak, és nem emlékszem, hogy ilyenért valaha is büntettek volna...

Na mindegy, remélem jó verseny lesz ma, és visszacsalogat a rajongók közé 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...gamerkr
Gyulámat nem nagyon lehet alulmúlni 😀 😂 Eddig úgy-ahogy semleges maradtam, de egyre jobban tetszik pár versenyző. Kobajasi, di Resta, Perez.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 466 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilann
Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.JayB
Ne mááá'... Akkor kit fogok szidni? Ha nem lesz Czollner még a végén Vettel is szimpatikus lesz...apeszos
majd Egri Viktort beültetik és lehet kit szidni. 😀 :cool: Plusz ott vannak még a Somos(?) testvérek is, majd felváltva adják az időmérőt-versenyt...

több mint 14 éve
Mivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊JayB
tudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.miilann
Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.JayB
Ne mááá'... Akkor kit fogok szidni? Ha nem lesz Czollner még a végén Vettel is szimpatikus lesz...
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 051 — Lájkold a zsűrit!
sztem webber kb a tavalyi autót kapja meg...

gány ez a red bull!peach
Idei, csak tönkre tették neki. A kers pl nem működik nála...
Am kíváncsi vagyok, h az ő autóján elkezdenek-e hajszálrepedést keresni...Black_Adder
Nem keresni, vájni! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win

gány ez a red bull!peach
Idei, csak tönkre tették neki. A kers pl nem működik nála...
Am kíváncsi vagyok, h az ő autóján elkezdenek-e hajszálrepedést keresni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 593 — a new hope (again)

gány ez a red bull!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
értem, kösz.

child please!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.Schleck
Vobeczky Zoli telesportos szerkesztő igen jó barátom tőle hallottam hogy visszamegy az f1 hozzájuk.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.Schleck
Váóóó. Ezt nem is tudtam. Akkor már hűtöm be a pezsgőt. 😀

több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
tudsz linkelni vmi forrást? legutóbb amikor olvastam, még csak tárgyaltak.

child please!
több mint 14 éve
Mivel jövőre m1-es lesz a forma1 nem kell sokat várnod 😊
több mint 14 éve
Ezt a szerencsétlen nyomorékot mikor fogja kirúgni a rötölö? Sok kommentátort nem bírok, de ennyire analfabéta nincs köztük.

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 001 — Axel Foley
"Red Bull egy-kettő!"

Ja nem.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094JayB
Baszki...Kis túlzással géposztályok között szokott ilyen különbség lenni.És hogy ezt hogy fogja majd akárki is behozni?Eddig én bizakodó voltam de ha ez tényleg így van hát...

Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...Cowboykarcsi
Azért várjuk ki a végét. Egy hete ha nincs Hamiltonnak a hirtelen lassulása könnyen megfoghatta volna Vettelt. Időmérőn esélytelen egyenlőre megfogni a németet, de versenyen szerintem már holnap bajba fog kerülni.
több mint 14 éve
Ez az undorító, A Red Bull 20km/h-val gyorsabb hosszú gyors kanyarokban a Ferrarinál... Ez rengeteg.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094JayB
Baszki...Kis túlzással géposztályok között szokott ilyen különbség lenni.És hogy ezt hogy fogja majd akárki is behozni?Eddig én bizakodó voltam de ha ez tényleg így van hát...

Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...Cowboykarcsi
Nincs. És szerintem a Meki is taktikát váltott. Versenyre vannak beállítva, lemondtak a pole-ról. A RedBull-nál szerintem nem vállalják be a tavalyi cirkuszt, egyértelművé teszik hogy ki az első számú. Egyszerűen nem hiszem el hogy Webber ennyit felejtett volna, holott tavaly partiban volt ugyanolyan autóval.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

Még akkor is ha EGYENLŐRE ugy néz ki versenytempóban ekkora előnyük azért nincs...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kezd unalmas lenni ez az időmérő-sorminta.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szegény Petrov, simán ott lett volna a Ferrarik körül erre megáll az autó. Vettel pedig megfoghatatlan időmérőn.
több mint 14 éve
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=32094
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Na ezt valaki gyönyörűen elbalfaszkodta a Red Bullnál Webbernek.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Kimi Kecskeméten :cool:
http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/empty taxi
Ezt csak én érzem pöttyet hakniszagúnak?Schleck
Ha az is engem nem zavar.

Madden hates me.
több mint 14 éve
http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/empty taxi
Ezt csak én érzem pöttyet hakniszagúnak?

több mint 14 éve
http://kesport.hu/2011/04/15/kimi-raikkonen-majus-elsejen-kecskemeten-melegit-a-nascar-ra/

Madden hates me.