NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Most nem tudom eldonteni, hogy izgalmas -e a verseny, vagy sem. 😊 Oda -vissza elozgetnek, de tudni lehet, hogy kb ki hol fogja a masikat megoldani. Webbert viszont nem ertem.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De jó volt végre Élőben nézni WRC-t! Köszönjük DigiSport! 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
az.
mongyuk vicc, h nulla tudás kell előzéshez mert ugyis meglesz az, vagy nulla védekezési tudás kell mert nem lehet kivédeni 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Hatalmas jó verseny ez eddig.
több mint 14 éve
Na tegnap a hidraulika, ma a váltó adta meg magát Alonso autójában, remek....
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 053 — Lájkold a zsűrit!
Hibázni emberi dolog, ebből is látszik h Gyula téved és Vettel nem isten 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 593 — a new hope (again)
nem vettel hibája volt, huplis volt az asztfalt... 😂 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
igen amatőr hiba így rátenni az autót a rázókőre,szakadó esőben,bokáig érő vízzel a pályán.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Vettel paafff az eslő szabadedzésen
http://www.youtube.com/watch?v=PORwExZ7OKI
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk jobb lett volna neki még idénre a spanyol bajnoki...Plusz az is megnehezíti a dolgát, hogy nincs már mellette Talma.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
nem nagyon vagyok képben vele kapcsolatban,eleve a mostani versenyt csak félszemmel tudtam követni a 125ről le is maradtam.de annak örültem amikor mondták hogy egész évben kap lehetőséget,egyébként szerintem nagyon tehetséges srác.mondjuk most estorilban jó nagyon perecelt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Más: Sebestyén Petitől mit vársz?

több mint 14 éve
Nem hiszem hogy akármelyik profi versenyző is - és itt most nem csak motorversenyzőről van szó - meg tesz ilyet egy bukás után,hogy azért nem megy tovább mert "nem akar",már megbocsáss de ez baromság.Rossi nyilatkozta hogy szerencséje volt hogy nem állt le a motor,így tovább tudott menni,Stonernek meg megállt a paripa,ennyi,azért nem folytatta a versenyt mert a nem tudta.A Ducatis témához;szerintem egyszerűen a többi márka nőtt fel végsebességben a vörösökhöz.Amikor a 800as éra elkezdődött 2007ben rajtuk kívül mindenki azt gondolta (a Hondával az élen)hogy ezeknél a gépeknél nem lesz akkora jelentősége a végsebességnek sokkal inkább a kanyarsebességnek,azért láthatunk olyat hogy Stoner Kínában ment 330at Rossi meg Pedrosa meg ilyen 305-310 között.Erre nyilván rájöttek hogy így ez nem olyan frankó és változtattak ezen.Ergo nem a Ducati lassult,gyengült végsebességben,hanem (főleg)a Honda és a Yamaha zárkózott fel hozzájuk,sőt egy két pályán bizonyos áttétellel le is nyomják őket.

több mint 14 éve
Csak Stoner ugyanúgy továbbmehetett volna Jerezben, de már nem akart...Mondjuk az egész amúgy is fel van fújva. Igaz Lorenzo-t és Simoncellit is jól összeugrasztották. :rolleyes:

Mondjuk az is érdekes, hogy a Ducatit hogy tönkrevágták 3 év alatt. Durván elment Dovi Rossi mellett. El tudta volna valaki ezt képzelni 2007-ben, hogy egy Honda lazán lenyom egy Ducatit?

több mint 14 éve
Moto2 epic volt :cool: Iannone meg buta...Asbee
A MotoGP-t meg behúzta Pedrosa végre. 😊
Bár a verseny nem volt túl izgalmas szerintem, de hátha végre ez Pedrosa éve lesz.Schleck
Pedrosa szvsz az egyik legalulértékeltebb a mezőnyben. Évek óta csak baszogatják, holott elég komoly eredményeket ért el eddig is! Tavaly sérüléséig nagyon ott volt, igaz a tavalyi év Lorenzo-é volt. Stonernek pedig egyelőre a trashtalk a fő elfoglaltsága...Nem Pedrosa a legmosolygósabb versenyző, de azért túlságosan is lehúzzák időnként.Asbee
Nem hittem volna hogy valaha Stoner fogom védeni de szerintem ez azért igen erős túlzás.Egy igen szépen összerakott győzelem Qatarban,Jerezben is simán dobogóra állhatott volna ha Rossi nem vadássz le,most meg egy 3dik hely.Azért ez nem olyan rossz.A Pedrosa ügybe meg nem akarok belemenni,ha jól emlékszem pont veled beszéltem ezt már egyszer és írtam is le a véleményem a spanyolról amit továbbra is tartok,ha rám cáfol én leszek az első aki megköveti.

több mint 14 éve
Bár a verseny nem volt túl izgalmas szerintem, de hátha végre ez Pedrosa éve lesz.Schleck
Pedrosa szvsz az egyik legalulértékeltebb a mezőnyben. Évek óta csak baszogatják, holott elég komoly eredményeket ért el eddig is! Tavaly sérüléséig nagyon ott volt, igaz a tavalyi év Lorenzo-é volt. Stonernek pedig egyelőre a trashtalk a fő elfoglaltsága...Nem Pedrosa a legmosolygósabb versenyző, de azért túlságosan is lehúzzák időnként.

több mint 14 éve
Grand Prix - The Killer Years
http://www.youtube.com/watch?v=-N9-QrRl1UkJJ
Hatalmas +1!Köszönjük JJ.

több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
A Paul Bird Kawasaki Team-nél a doveri vámosok kb. 180 kg kábítószert találtak, plusz egy pisztolyt, amelyhez éles lőszerek is tartoztak. Elég gáz, bár hallottam már valahol, hogy rengeteg sportoló dolgozik drogfutárként.

szerk.: cikket is találtam http://totalbike.hu/hirek/2011/05/02/kabitoszeres_motorosok/

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 182 — no es importante
Grand Prix - The Killer Years
http://www.youtube.com/watch?v=-N9-QrRl1Uk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bár a verseny nem volt túl izgalmas szerintem, de hátha végre ez Pedrosa éve lesz.

több mint 14 éve
Moto2 epic volt :cool: Iannone meg buta...

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
UPC-t használó MotoGP fanoknak:
ha nem akarjátok streamen nézni a versenyeket akkor:
át kell állítani a modemet
1.lépés: visszaállítod a gyári értéket, beírod a pin kódot
2.lépés: hangyás lesz a kép 1-2sec-re, majd újratölt a modem
3.lépés: nyelvnek megadod a magyart
4.lépés: országnak meg megadod csehországot
10perc alatt beállítja és a 80-91közötti csatornák valamelyikén adják majd a versenyt. utána nézek majd, hogy melyiken, mert azt nem tudom (talán nova sport). tegnap ajánlotta ezt egy ismerősöm bl meccsre és röpke 4 csatornán közvetítették a real-barca meccset. azt mondta, hogy motogp-t is közvetítik mindig. remélem tudtam segíteni.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez mi a fasz, hogy Michelisz 15. helyről indul, mikor a 2.-ról kéne minden józan számítás szerint?

most látom, hogy a csapat hibázott egy jó nagyot. 😕

több mint 14 éve
Vettel abban tényleg zseniális hogy egy körre úgy össze tudja szedni magát mint kb senki, sőt több körre is ha nem zavarják viszont versenyszituációban nincs az előbb említett piloták szintjén. Nincs meg benne az mint Hamiltonban vagy Alonsoban hogy a föld alól is képes visszajönni. Ha nem megy minden tökéletesen, ha csak egy kis gixer is közbejön már szét is esik. Különben nekem nincs vele bajom, annó a BMW-nél meg a Torro Rossonál szurkoltam is neki, ez a hatalmas hype ami sokakban unszimpatikussá teszi de erről nem feltétlen ő tehet.
több mint 14 éve
Ez nagyon kemény. 😀 3 verseny alatt Vettel jobb lett Alonsonál mert egy geci jó kocsi van alatt Fernando alatt meg egy fos. Ez kb minden elmond arról hogy Berger kb. csak sajtóban akarja látni magát mindegy milyen áron. Hamiltont és Vettelt is egy miatt nem tartom mégg olyan nagyra mint Sennát vagy Schumit vagy Alonsot ők nyertek olyan kocsival is ami nem a legjobb volt. Vettel mondjuk legalább nyert STR-rel ezért is becsülöm jobban mint az alámtolták a McLarent Hamit.Toca
Én mondjuk még Alonsot sem biztos hogy tenném Senna vagy Schumacher szintjére(azért nem volt olyan rossz az a 2005-2006os Renault,persze távol voltak a mostani RB féle dominanciától) bár nyilván ott van valahol a környékükön,egy pár emberhosszal biztos közelebb mint Vettel.Szerintem amúgy jelenleg nagyjából egy szinten van Vettel és Hamilton.Alapjában véve akármelyikből lehet még korszakos versenyző de én most inkább azt mondanám hogy Hamilton lesz az mint Vettel,pedig mindenki tudja innen hogy mennyire "szeretem" az angolt.Vettel gyors meg minden,de valahogy Hamiltonban jobban látom a tüzet.Vettelt hányszor láttuk előzni mondjuk az elmúlt két évben?Jó persze az is igaz hogy ha összességében nézzük az elmúlt 2 évet az RB jobb volt mint a McLaren így nyilván Vettel eleve többet volt elöl,nem tudott "hova" előzni.De akkor is.Ha meg el kezdünk gondolkodni akkor inkább csak a bakik jönnek.2010ből Kubicával Ausztráliában,Török országban Webberrel,Spaban Buttonnal.Hamiltonnak is voltak mellé fogásai szép számmal főleg tavaly év végén,de azért az esetek túlnyomó többségében beválnak a manőverei.Vettel iszonyú gyors és van egy iszonyú gyors autója,és képes végig csinálni egy versenyt hiba nélkül.Egyenlőre nekem "csak" ennyi a német,Hamilton azért ennél több szvsz.