NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Alonso 2016-ig hosszabbított a Ferrarival,JayB örülhet 😊Newman
meg cowboykarcsi is,határozottan hiszem ogy az elmult 4-5 évben a legjobb ami történhetett a Ferrarival az Fernando Alonso.Cowboykarcsi
6 év alatt csak nyer legalább egy de inkább két vb-t és azzal már beírja a nevét a legendák közé. Kétszeres világbajnokból sok van, 3x-ból már kevés.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Alonso 2016-ig hosszabbított a Ferrarival,JayB örülhet 😊Newman
meg cowboykarcsi is,határozottan hiszem ogy az elmult 4-5 évben a legjobb ami történhetett a Ferrarival az Fernando Alonso.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Alonso 2016-ig hosszabbított a Ferrarival,JayB örülhet 😊

több mint 14 éve
Massa kicsit bővebben beszélt arról hogy is zajlik a szimulátorozás az f1-ben. Érdekes.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=33885
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 053 — Lájkold a zsűrit!
Sutilnak könnyen annyi lehet a Kínai műsora után.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=33763JayB
Kár érte 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Egy versenyen sem akarnak abba a hibába esni mint amibe tavaly egész évben, ezel nincs gond csak nem ilyen formában kéne.
több mint 14 éve
Mi olyat mondott ami nem lenne igaz? Webber idén közelébe sincs Vettelnek. Ez nem véletlen.FViktor93
Szerintem a kerdesedre a valasz megtalalhato a beirasomban.endorphyn
Lehet én tudom rosszul, de időmérőn egyikük sem használja és láss csodát Vettel mégis fél másodpercet ad az ausztrálnak.FViktor93
Arra próbált rávilágítani Enorphyn hogy ha így is van akkor se szokás ezt így kiokádni a médiába,kerek perec kijelenteni hogy gyakorlatilag szar vagy,mint ahogy - csak hogy számodra testhezálló példát mondjak - BB sem szokta lehúzni ilyen mód a játékosat a médiában akár miyen szar is volt az illető,meccs után mindig jön a sablon diplomata dumájával és ez így is van rendjén.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
catattack 3 520
Nagy buli lesz! Gumiszag, pia! Mi kell még? 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jól láttam, hogy a WTCC-re ingyenes lesz a belépés?shawnka
Ne szopass! 😀
Szerk: Pedig igen!
http://www.motorsportal.hu/wtcc/ingyenes-a-belepes-a-wtcc-hungaroringi-futamara-frissitve-c40002.htmlcatattack
Nagyon durva, jöjjön mindenki! 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
Jól láttam, hogy a WTCC-re ingyenes lesz a belépés?shawnka
Ne szopass! 😀
Szerk: Pedig igen!
http://www.motorsportal.hu/wtcc/ingyenes-a-belepes-a-wtcc-hungaroringi-futamara-frissitve-c40002.html
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 572 — Tyrone Creek
Jól láttam, hogy a WTCC-re ingyenes lesz a belépés?
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megint elkezdodott az oltogatas. Ez a Marco tulajdonkeppen fekudhetne mar egy kombajn ala, ahova valo. Tetszene legalabb kicsit is mukodo Kerst adni emberunknek, es nem csak a masik pilotanak. Akkor talan lenne eselye is, hogy gyorsabb legyen. Es ha meg esetleg tenyleg lassabb, akkor sem kezdjuk kinyomni ezt igy a mediaba...
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/33762/32/red_bull_webber_tul_lassu_ahhoz_hogy_sajat_erobol_nyerjen/endorphyn
Mi olyat mondott ami nem lenne igaz? Webber idén közelébe sincs Vettelnek. Ez nem véletlen.FViktor93
Szerintem a kerdesedre a valasz megtalalhato a beirasomban.endorphyn
Lehet én tudom rosszul, de időmérőn egyikük sem használja és láss csodát Vettel mégis fél másodpercet ad az ausztrálnak.
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Megint elkezdodott az oltogatas. Ez a Marco tulajdonkeppen fekudhetne mar egy kombajn ala, ahova valo. Tetszene legalabb kicsit is mukodo Kerst adni emberunknek, es nem csak a masik pilotanak. Akkor talan lenne eselye is, hogy gyorsabb legyen. Es ha meg esetleg tenyleg lassabb, akkor sem kezdjuk kinyomni ezt igy a mediaba...
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/33762/32/red_bull_webber_tul_lassu_ahhoz_hogy_sajat_erobol_nyerjen/endorphyn
Szerintem a kerdesedre a valasz megtalalhato a beirasomban.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megint elkezdododott az oltogatas. Ez a Marco tulajdonkeppen fekudhetne mar egy kombajn ala, ahova valo. Tetszene legalabb kicsit is mukodo Kerst adni emberunknek, es nem csak a masik pilotanak. Akkor talan lenne eselye is, hogy gyorsabb legyen. Es ha meg esetleg tenyleg lassabb, akkor sem kezdjuk kinyomni ezt igy a mediaba...
Mi olyat mondott ami nem lenne igaz? Webber idén közelébe sincs Vettelnek. Ez nem véletlen.
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Megint elkezdododott az oltogatas. Ez a Marco tulajdonkeppen fekudhetne mar egy kombajn ala, ahova valo. Tetszene legalabb kicsit is mukodo Kerst adni emberunknek, es nem csak a masik pilotanak. Akkor talan lenne eselye is, hogy gyorsabb legyen. Es ha meg esetleg tenyleg lassabb, akkor sem kezdjuk kinyomni ezt igy a mediaba...
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/33762/32/red_bull_webber_tul_lassu_ahhoz_hogy_sajat_erobol_nyerjen/

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Sutilnak könnyen annyi lehet a Kínai műsora után.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=33763
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bazd meg Pedrosa miért nem volt jó a 3. hely :mad:Black_Adder
Mert motorversenyző...Simán kitolhatta volna a majmot, ehelyett bukott ő.Asbee
Az a gond Simoncellivel hogy egyenlőre nagyon nem tudja felmérni hogy melyek azok a helyzetek amikor már el kell venni a gázt és amelyek azok amikor még bele lehet vinni egy kis keménységet.Ez a mostani is...íratlan szabály hogy kívülről nem húzom rá a másikra a motort,mert ha nem érzi-látja hogy jövök esélytelen elkerülni az ütközést,ráadásul viszonylag "könnyen" megúszta mert bukhatott volna ő is.Én bízom benne hogy idővel kinövi ezt,az ő és a többi versenyző érdekében mert egyébként egy nagyon tehetséges versenyző,bár igaz hogy gyakorlatilag mióta a VBn megy ilyen,ugyan ilyen dolgai voltak már anno 125ben,meg 250ben is,azt hittem hogy a bajnoki cím után kinövi ezt de úgy látszik nem.Cowboykarcsi
Nem lepődnék meg, ha az a motor nem lenne legközelebb "gyári"...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Mert motorversenyző...Simán kitolhatta volna a majmot, ehelyett bukott ő.Asbee
Az a gond Simoncellivel hogy egyenlőre nagyon nem tudja felmérni hogy melyek azok a helyzetek amikor már el kell venni a gázt és amelyek azok amikor még bele lehet vinni egy kis keménységet.Ez a mostani is...íratlan szabály hogy kívülről nem húzom rá a másikra a motort,mert ha nem érzi-látja hogy jövök esélytelen elkerülni az ütközést,ráadásul viszonylag "könnyen" megúszta mert bukhatott volna ő is.Én bízom benne hogy idővel kinövi ezt,az ő és a többi versenyző érdekében mert egyébként egy nagyon tehetséges versenyző,bár igaz hogy gyakorlatilag mióta a VBn megy ilyen,ugyan ilyen dolgai voltak már anno 125ben,meg 250ben is,azt hittem hogy a bajnoki cím után kinövi ezt de úgy látszik nem.

több mint 14 éve
Lorenzo-Stoner-Simoncelli nem is tudom melyiket utálom a legjobban...Black_Adder
Lorenzo-t 😛 Bar Simoncellit annyira nemismerem, mert nemrégóta néztem a MotoGP-t... Stonerrel meg szerintem semmi gond, de nekem is Dani Pedrosa lett a kedvenc 😊Duff
Hát én nem tudom,de kb 12 éve nézek MotoGPt és én még nem láttam Stonernél nagypofájúbb,arrogánsabb,beképzeltebb versenyzőt,nyilván van neki mire ekkor arcot hordani,ezt kár vitatni is de számomra valahogy akkor sem elfogadható az ilyen.Lorenzo az elmult években visszavett egy kicst,de azért még így sem indulna szerénységi versenyen.Simoncellivel egyébként mint ember szerintem semmi gond,e közül a három közül messze ő a legszimpatikusabb,az egy más kérdés hogy egyenlőre a pályán nem tud viselkedni.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mert motorversenyző...Simán kitolhatta volna a majmot, ehelyett bukott ő.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 366
Lorenzo-Stoner-Simoncelli nem is tudom melyiket utálom a legjobban...Black_Adder
Lorenzo-t 😛 Bar Simoncellit annyira nemismerem, mert nemrégóta néztem a MotoGP-t... Stonerrel meg szerintem semmi gond, de nekem is Dani Pedrosa lett a kedvenc 😊
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Szerencsétlen felépül a bal kulcscsont törésből és eltöri a jobbat...Sokan mondták hogy igazságtalan volt Simocellit megbüntetni ezért,való igaz Rossit nem büntették meg Jerezben amikor véget vetett Stoner versenyének de;1;Simoncellinek nem ez volt az első esete,rengeteg ilyen kétes manővere volt már,nagyon sokan panszakodnak rá ergo visszaeső 2;Nem szokás kívülről ráhúzni a motort a másikra,mert benne van a pakiliban hogy nem látja a versenyző társ,pont ahogy most Pedrosával történt 3;Az egy dolog hogy Rossit nem büntették meg,de egyrészt az sokkal inkább volt "vállalható" versenybaleset mint ez,másrészt meg ugye nyilván kár tagadni hogy Rossi nem Simoncelli,ez így van minden sportágban,ahogy az NBAben is mást fújást kapnak Kobeék mint a többiek.Ezzel együtt jó kis verseny volt,Dovi szépet versenyzet megint nagyon szép volt az a utolsó előzés a Doktor ellen,és persze ő sem szomorkodhat mert meg van az első pódium a Ducatival :cool: (még ha nyilván ehhez kellett Sim és Pedrosa kiesése is)Cowboykarcsi
Már előre féltettem Pedrosa-t amikor közeledett hozzá Simoncelli, de neki se kellett volna ott belemennie. Jó most az se járja, h a balfasz úgy is kilökne, akkor mindenki engedje el, de ha a világbajnoki címért küzd, akkor talán tényleg jobb távol maradni Simoncellitől...
Amúgy az a szánalmas, h 250cc-ben nem büntették meg soha, még akkor, időben kellett volna kinevelni belőle ezt, most már késő.

Lorenzo-Stoner-Simoncelli nem is tudom melyiket utálom a legjobban...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
faszom Monteiro... :mad:
remélem megkapja a büntetését, mert írták, hogy vizsgálják
meglehetett volna itt is a dobogó. legalább tudjuk, hogy jól megy a masina és Norbi is.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Szerencsétlen felépül a bal kulcscsont törésből és eltöri a jobbat...Sokan mondták hogy igazságtalan volt Simocellit megbüntetni ezért,való igaz Rossit nem büntették meg Jerezben amikor véget vetett Stoner versenyének de;1;Simoncellinek nem ez volt az első esete,rengeteg ilyen kétes manővere volt már,nagyon sokan panszakodnak rá ergo visszaeső 2;Nem szokás kívülről ráhúzni a motort a másikra,mert benne van a pakiliban hogy nem látja a versenyző társ,pont ahogy most Pedrosával történt 3;Az egy dolog hogy Rossit nem büntették meg,de egyrészt az sokkal inkább volt "vállalható" versenybaleset mint ez,másrészt meg ugye nyilván kár tagadni hogy Rossi nem Simoncelli,ez így van minden sportágban,ahogy az NBAben is mást fújást kapnak Kobeék mint a többiek.Ezzel együtt jó kis verseny volt,Dovi szépet versenyzet megint nagyon szép volt az a utolsó előzés a Doktor ellen,és persze ő sem szomorkodhat mert meg van az első pódium a Ducatival :cool: (még ha nyilván ehhez kellett Sim és Pedrosa kiesése is)

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Bazd meg Pedrosa miért nem volt jó a 3. hely :mad:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear