NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
21
8
19:00
RedZone week 14
16
4
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
11
7
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
10
7
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
7
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
7
5
Cleveland Browns - Tennessee Titans
6
4
Minnesota Vikings - Washington Commanders
3
3
New York Jets - Miami Dolphins
2
2
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Annó linkeltem is róla videót amikor Vettel teszteli a szimluátoron, nem semmi de jelenleg nincs az a gumi ami kibírná ezt az autót.Láttátok a Newey által tervezett "versenyautót"? Gran Turismo 5 játék tulajai kérték, hogy tervezzen egy olyan kocsit ami ha nem lennének szabályok, akkor az lenne az f1es kocsi. Játékba megcsinálták, de megtetszett a redbull fejeseknek és megcsinálták a kocsit 😀😀 😀 😀 Roncsderbi?apeszosKörülbelül ilyen szintre butítják majd le addig az autókat, a fizetős versenyzők meg erre lesznek képesek 😀JayB
500km/h a végsebessége
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/X1-Gran-Turismo-5-01.jpg&imgrefurl=http://www.capsulecomputers.com.au/2010/10/x1-prototype-gran-turismo-5/&usg=__5NYGE6BlcJxFSFVw23lA7gL9qJM=&h=720&w=1280&sz=62&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=Qk2OUHSxc5jKNM:&tbnh=131&tbnw=207&ei=J3fbTczLG4TRsgbR8LT0Dg&prev=/search%3Fq%3Dgran%2Bturismo%2B5%2Bred%2Bbull%2Bx1%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D699%26tbm%3Disch0%2C9&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=565&sqi=2&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=80&ty=57&biw=1280&bih=699Habi
több mint 14 éve
Láttátok a Newey által tervezett "versenyautót"? Gran Turismo 5 játék tulajai kérték, hogy tervezzen egy olyan kocsit ami ha nem lennének szabályok, akkor az lenne az f1es kocsi. Játékba megcsinálták, de megtetszett a redbull fejeseknek és megcsinálták a kocsit 😀Körülbelül ilyen szintre butítják majd le addig az autókat, a fizetős versenyzők meg erre lesznek képesek 😀JayBIlyen lesz a forma1 2015-től 😊😀 😀 😀 Roncsderbi?apeszos
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBPFgnCgkuYJayB
500km/h a végsebessége
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/X1-Gran-Turismo-5-01.jpg&imgrefurl=http://www.capsulecomputers.com.au/2010/10/x1-prototype-gran-turismo-5/&usg=__5NYGE6BlcJxFSFVw23lA7gL9qJM=&h=720&w=1280&sz=62&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=Qk2OUHSxc5jKNM:&tbnh=131&tbnw=207&ei=J3fbTczLG4TRsgbR8LT0Dg&prev=/search%3Fq%3Dgran%2Bturismo%2B5%2Bred%2Bbull%2Bx1%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D699%26tbm%3Disch0%2C9&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=565&sqi=2&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=80&ty=57&biw=1280&bih=699

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ahhoz az 1-2- höz nem árt jól rajtolni, és ha Alonso megint odakeveredik előre akkor csak a jó Isten és Domenicalli tudja elvenni a first down-t. Ha Hamilton vagy Button akkor még ők sem. 😀 De Petrovig bezárólag bárki nyerhet, szerintem minden a gumiktól függ. Lássuk be, a Pirelli teszi izgalmassá a futamokat, bár nyilván autó is kell hozzá.Monacoban biztos redbull 1-2 lesz. Az időmérő számít szinte csak, ott biztos ők lesznek legelöl, mint most, mert csak 1 hét szünet volt. Ráadásul ott szinte csak a leszorítóerő számít, nekik meg az nagyon van. Szal szerintem elég unalmas futamnak nézünk elébe, legalábbis az első 2 helyezettet tekintve, a 3. helyért persze jó kis csaták lehetnek. De cáfoljanak rám, vagy mondjuk legyen egy jó nagy zuhé a verseny alatt 😛DuffAzért eddig az idei évben nem nagyon aludtunk el a futamokon,még a gyengébbek is abszolút nézhetőek voltak.CowboykarcsiEzt én is megerősítem(pár éve nem nagyon fordult elő ilyen,hogy mindet végig tudjam nézni).A végén még azt is megérjük,hogy 5-6 csapat szoros küzdelmében dől el a vb cím sorsa. 😀 Hétvégén meg már jön is a kedvenc futamom. :cool:Greengo
több mint 14 éve
Monaco telljesen más, ott bárki lehet versenyképes mert telljesen totálisan más beállításokkal mennek mint az összes többi pályán. Tele van olyan kanyarokkal ahol olyan lassan mennek át hogy egyáltalán nincs leszorítóerő ellentétben mondjuk Barcelonában ahol nagy sebességű tekergős kanyarok vannak. A Red Bull konstans jó mindenhol de ha valahol akkor szerintem itt nem lesz nagy különbség.
több mint 14 éve
Nekem nagyon tetszik a pálya vonalvezetése és hangulatára sem utolsó a hely.Persze számít az edzés, pont ezért is lehet megint vmi meglepetés is akár.Én vmi olyat szeretnék látni ahol egy lassabb autó keveredik az élre és tartja egyben a mezőny nagy részét,de jöhet az eső is és fusson be megint 5 autó. 😀Monacoban biztos redbull 1-2 lesz. Az időmérő számít szinte csak, ott biztos ők lesznek legelöl, mint most, mert csak 1 hét szünet volt. Ráadásul ott szinte csak a leszorítóerő számít, nekik meg az nagyon van. Szal szerintem elég unalmas futamnak nézünk elébe, legalábbis az első 2 helyezettet tekintve, a 3. helyért persze jó kis csaták lehetnek. De cáfoljanak rám, vagy mondjuk legyen egy jó nagy zuhé a verseny alatt 😛DuffAzért eddig az idei évben nem nagyon aludtunk el a futamokon,még a gyengébbek is abszolút nézhetőek voltak.CowboykarcsiEzt én is megerősítem(pár éve nem nagyon fordult elő ilyen,hogy mindet végig tudjam nézni).A végén még azt is megérjük,hogy 5-6 csapat szoros küzdelmében dől el a vb cím sorsa. 😀 Hétvégén meg már jön is a kedvenc futamom. :cool:Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Monacoban biztos redbull 1-2 lesz. Az időmérő számít szinte csak, ott biztos ők lesznek legelöl, mint most, mert csak 1 hét szünet volt. Ráadásul ott szinte csak a leszorítóerő számít, nekik meg az nagyon van. Szal szerintem elég unalmas futamnak nézünk elébe, legalábbis az első 2 helyezettet tekintve, a 3. helyért persze jó kis csaták lehetnek. De cáfoljanak rám, vagy mondjuk legyen egy jó nagy zuhé a verseny alatt 😛Azért eddig az idei évben nem nagyon aludtunk el a futamokon,még a gyengébbek is abszolút nézhetőek voltak.CowboykarcsiEzt én is megerősítem(pár éve nem nagyon fordult elő ilyen,hogy mindet végig tudjam nézni).A végén még azt is megérjük,hogy 5-6 csapat szoros küzdelmében dől el a vb cím sorsa. 😀 Hétvégén meg már jön is a kedvenc futamom. :cool:Greengo
több mint 14 éve
Azért eddig az idei évben nem nagyon aludtunk el a futamokon,még a gyengébbek is abszolút nézhetőek voltak.CowboykarcsiEzt én is megerősítem(pár éve nem nagyon fordult elő ilyen,hogy mindet végig tudjam nézni).A végén még azt is megérjük,hogy 5-6 csapat szoros küzdelmében dől el a vb cím sorsa. 😀 Hétvégén meg már jön is a kedvenc futamom. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jó mondjuk hiba volt a gumikat az olaszokra bízni... Ennél durvább akkor lett volna, ha ránk magyarokra bízzák.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Azért eddig az idei évben nem nagyon aludtunk el a futamokon,még a gyengébbek is abszolút nézhetőek voltak.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Legalább nem alszunk el rajta :cool:
több mint 14 éve
Körülbelül ilyen szintre butítják majd le addig az autókat, a fizetős versenyzők meg erre lesznek képesek 😀Ilyen lesz a forma1 2015-től 😊😀 😀 😀 Roncsderbi?apeszos
több mint 14 éve
Ilyen lesz a forma1 2015-től 😊😀 😀 😀 Roncsderbi?
több mint 14 éve
Ilyen lesz a forma1 2015-től 😊http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBPFgnCgkuY
több mint 14 éve
Az hogy Hamiltont Buttonnal keveri, az tényleg alap nála. De hogy Heidfeldet Vettellel is.... 😂apeszosnémet-német 😀
Mondjuk eddig ez volt szvsz a legkeményebb Gyulától: http://auto.indavideo.hu/video/Czollner_baki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Az hogy Hamiltont Buttonnal keveri, az tényleg alap nála. De hogy Heidfeldet Vettellel is.... 😂ilyen apróságokat már nem nézek. f1es neveket mond az is elég 😀HabiWéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?apeszos
de amúgy a kerekeket szerintem is benézte nagyonHabi
több mint 14 éve
Alonso Svájcból hazaköltözik Spanyolországba és 16 milliárd forinttal több adót fog fizetni mint eddig.... Úúúrsiten.JayBEgyedül megmenti a spanyol gazdaságot 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Alonso Svájcból hazaköltözik Spanyolországba és 16 milliárd forinttal több adót fog fizetni mint eddig.... Úúúrsiten.
több mint 14 éve
ilyen apróságokat már nem nézek. f1es neveket mond az is elég 😀Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?apeszosminden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valamiKGBWéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valamiKGBWéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂
több mint 14 éve
minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valamiKGBWéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂
de amúgy a kerekeket szerintem is benézte nagyon

JT Daniels fan
több mint 14 éve
KGB
79
minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valami
több mint 14 éve
Az a kemény hogy Vettelnek 118 pontja van, a második Hamiltonnak 77, Alonso 49... Ha Vettel 3szor nullázna és Alonso mindet nyerné akkor is csak 4 ponttal lenne előtte :/ Szvsz ez eldőlt.
több mint 14 éve
nem láttam a versenyt csak a végére értem haza és hallottam hogy walter csaba mondta hogy hogy az a kemény keverékes középső etap érthetetlen volt.Na csak a végére érkeztem meg de hallom kedvenc csapatom megint előrukkolt egy zseniális taktikával...Cowboykarcsiitt nem volt különösebben rossz taktika. az első kemény keverék nagyon rossz volt Fernando kocsiján, a bal elsőből 3 vagy 4 nem kis darab hiányzott 7 kör megtétele után. utána meg már nem ment, mert nem kellett ezért lett 1 kör hátrány. Zsenge volt a kocsi, az eleje persze szép volt, de ez (5. hely) volt a reális.Habi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
hát hallod mostanában legalább nem mondják ránk Ferrari drukkerekre hogy divat drukkerek vagyunk 😀Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...DuffCsak kifagyott a kijelző, Webber is ment ilyen 310 körül de tény hogy elfogyott a hetedik. Ferrari meg epic 😀 Verseny feléig vezet Alonso aztán kört kap 😀 Ez szánalmasabb taktika volt mint a szingapúri.JayB
több mint 14 éve
Na csak a végére érkeztem meg de hallom kedvenc csapatom megint előrukkolt egy zseniális taktikával...Cowboykarcsiitt nem volt különösebben rossz taktika. az első kemény keverék nagyon rossz volt Fernando kocsiján, a bal elsőből 3 vagy 4 nem kis darab hiányzott 7 kör megtétele után. utána meg már nem ment, mert nem kellett ezért lett 1 kör hátrány. Zsenge volt a kocsi, az eleje persze szép volt, de ez (5. hely) volt a reális.

JT Daniels fan