NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
...................fetomy
Egyszóval: Hamilton köcsög. (Na jó ez kettő volt...) Miből gondolod, hogy Hamilton a kedvencem? Mert nem úgy vélekedem mint mások? Jó. Akkor a kedvencem. És még jó pár pilóta. Azt elismerem, hogy di Restát kicsit jobban kedvelem mint a többieket, de ezt még a DTM-ből hozta magával. Igen, mindenki másképp látja a dolgokat. Figyelmedbe ajánlom Schumi előzését ugyan itt, Hamiltonnal szemben, akkor elég széles volt a pálya? De rendben, Hamilton egy köcsög. Ha jól tudom, a pályát sem okoltam sehol, sebaj. Ragozhatnám tovább, de nem látom értelmét ezért összeugrani veled. 😊
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 303 — we almost always almost win
1ébként legalja h Monaco szent és sérthetetlen mikor egy Silverstone-t ki terveznek venni a versenynaptárból, a Hockenheimringet pedig Tilke úgy tönkre rakta h ma már élvezhetetlen.empty taxi
Monaco tradíciója sokkal nagyobb mint Silverstone-é. És nem volt ez rossz verseny. változatossá teszi a kalendárt. Ha már itt tartunk a Hungaroring sokkal unalmasabb szokott lenni...
Most h volt 2 komolyabb bukás, az azért benne van.
MonteCarlo nélkül olyan lenne az f1 mint Ferrari nélkül, de megmondta a főfaszkalap, h MonteCarlo se sérthetetlen...

Hamilton meg Szato2.0
Ez a 20mp büntetés megint hyperLOL. Hogy én mennyire gyűlölöm azt az embertBlack_Adder
Én az előzések miatt ülök le f1-et nézni, azt itt nem lehet.empty taxi
Itt is lehet, és itt sokkkkkal nagyobb szó, mint amikor KERS+DRS minden egyenesben előzés van. Az se rossz, az is jó verseny volt, de kell a változatosság, kell olyan pálya, ahol meg kell dolgozni az előzésért. EZ a forma1.

De legyen vazze 19 futam Ázsiában 19 tök egyforma pályán, Ez kell a sportnak :rolleyes:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 188 — no es importante
én nem is értem, hogy fordulhat meg egy f1-et szerető fejében Monaco kitörlése a versenynaptárból... én másfél óráig még akkor is el tudnám nézni a futamot, ha pontosan abban a sorrendben, szép libasorban kocsikáznának végig, ahogy az időmérőn alakult

amíg pedig egy kis esély is van rá, hogy egy ilyen pl. megismétlődjön, addig meg kimondottan várni fogom a versenyt:
http://www.youtube.com/watch?v=-O8yn5gb25c

egyeseknek semmi nem szent, ez elég szomorú

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
1. link, első videó. Az a McLaren "szél" ami ott megcsapta Massát szó szerint jó kemény szél lehet. A repülő alkatrészek is a szél miatt voltak, hisz akkora orkán volt, hogy lefújta a kocsiról ugye? Én egy szóval nem mondom, hogy Hamilton köcsög volt, más is ment már neki szándékosan valakinek. Teljesen megértem, hogy az ő idegei nem bírják ezt, és nem tudja felfogni, hogy ez Monaco, itt a higgadtsággal lehet nyerni. És nem, nem azt mondom, hogy vonatozza végig a versenyt, szeretem aki próbálkozik. De amit ott Massával csinált, az nem előzési próbálkozás volt, hanem gondolta majd nekimegy, azt hátha jól jár, ha meg nem, az se érdekli mert kikészíti a sihuhu. Nos nekem ott kezdődik egy jó pilóta, hogy igen, kockáztat ha kell, de nem megy neki idióta módon a másiknak csak azért, mert elfogytak az idegei. Hamilton nem köcsög, csak szimplán nem olyan jó versenyző, mint mások. Ő tipikusan az a pilóta, aki nyilván jó autóversenyző, de köze sincs a legjobb forma 1-es pilótákhoz.

Ja, és igen, Massa nekiment Webbernek. A hülye idióta brazil, nem is értem miért nem forgatta jobban befele a kormányt, mikor arra simán kanyarodhatott volna, hiszen csak egy Hamilton volt ott és ment neki így is...

2. Az alagútban én nem láttam mi történt, ezért inkább nem foglalok állást. Te viszont cinizálj izomból, mert ott voltál az alagútban biztos, és láttad. Meg azt is, hogy vajon mi hiányzik Massa autójáról, ami esetleg ott hiányozhat. Persze az is benne van, hogy Massa hibázott.

3. Tudod mi a különbség Maldonado és Schumacher között? Igen a rutin. Mert MS pontosan tudta, hogy Hamilton le fogja szarni, hogy nincsen ott hely. Ha MS versenyben van a vb címért, és sok múlik ezen a helyen, ők is ütköznek, mert Hamilton olyan helyre ment be, ahova nem fért be. Gyakorlatilag úgy akar előzni, hogy a "haha leelőztelek" mondat helyett olyasmi mondat hangozhatna el tőle, hogy "köszi, hogy elengedtél"... Maldonado csinálta helyesen, mert nem akarta elengedni, csak nem számított rá, hogy Hamilton módszere az "elengedsz, vagy kilöklek a picsába", és hát ez lett a veszte.

4. Monacoban lehet és szabad előzni. Az, hogy a kedvenced képtelen rá, nem azt jelenti, hogy nem szabad. Majd próbáld ki, hogy mész kocsival az utcán, direktbe nekimész valakinek, aztán a rendőrnél azzal védekezel, hogy az út a hibás, mert szűk volt a hely. Ez tudod mire hasonlít szerintem? Mint amikor fociban egy védő nem tudja elvenni a csatártól a labdát, és akkor gondol egyet, szétrúgja a lábát, aztán máris övé a labda.

Én mindig szerettem azokat a versenyzőket, akiknek "néha elgurult a gyógyszere", mert olyankor kockáztatott, előzött satöbbi. De amit Hamilton csinált az nem elgurult a gyógyszere, hanem belátta, hogy tudásból nem előzi meg, akkor akkor megy erőből, aztán remélhetőleg a többiek majd nem akarnak kiesni, inkább elengedik. De nekem még az is mindegy, hogy szándékosan nekimegy valakinek, csak akkor nehogymár utána még ő legyen a király, és a másik a béna köcsög...

Érdekes, hogy vannak akik tudnak Monacoban előzni. Csak tényleg az a gond, hogy Monaco-ban a nyeréshez, előzéshez több kell, mint apuci pici fiának lenni. Oda a pénz és a kapcsolatok nem elegek. Oda kell az a valami ami kiemel az átlagos pilóták közül. Ezért nem szeretik sokan, mert szembesülniük kell azzal, hogy a kedvencük nem is olyan fasza pilóta.
Én pl. MS rajongó voltam mindig is. De a legjobb számomra akkor volt, mikor megszerettem. Hakkinen vb címei idején, mert akkor volt, hogy a kocsi még szar volt, az egyenesekben rendre ott hagyták, de nem lehetett összességében lerázni, mert a technikás részeken, amit nem erőből hanem vezetéstechnikából kellett megoldani, rendre odavert mindenkit. Nekem milliószor többet ér a vezetői tudás, mint amikor jó autót raknak alád, márpedig aki alatt nem csak az autó jó, az Monacoban is tud vezetni és előzni is adott esetben. Persze mindig könnyebb a pályát okolni...
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
1ébként legalja h Monaco szent és sérthetetlen mikor egy Silverstone-t ki terveznek venni a versenynaptárból, a Hockenheimringet pedig Tilke úgy tönkre rakta h ma már élvezhetetlen.empty taxi
Monaco tradíciója sokkal nagyobb mint Silverstone-é. És nem volt ez rossz verseny. változatossá teszi a kalendárt. Ha már itt tartunk a Hungaroring sokkal unalmasabb szokott lenni...
Most h volt 2 komolyabb bukás, az azért benne van.
MonteCarlo nélkül olyan lenne az f1 mint Ferrari nélkül, de megmondta a főfaszkalap, h MonteCarlo se sérthetetlen...

Hamilton meg Szato2.0
Ez a 20mp büntetés megint hyperLOL. Hogy én mennyire gyűlölöm azt az embertBlack_Adder
Én az előzések miatt ülök le f1-et nézni, azt itt nem lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát igen, nem vagyunk egyformák. 😀 De miért is lennénk? Alonso vagy Vettel gyűlölők is ugyanolyan szép számmal vannak 😛 Most megvan a "közellenség", adjunk neki. Nagyon sokan habzó szájjal követelték Hamilton kizárását, ÉS 10 rajthelyes büntetést Kanadára. Az "ámokfutása" miatt. Massa esete előtt most is értetlenül állok, ötször-hatszor megnéztem egymás után, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy szimpla verseny "baleset", és ha sérült is Massa autója, az nem Hamilton miatt volt, sokkal inkább Massáé. Azt nem vették észre, hogy Massa nekiment Webbernek? Csak hogy minél előbb becsukhassa az ajtót? A Maldonado esetnél "szegény újonc" is tehetett volna róla, hogy ne menjen a falnak. Hamilton ugyanúgy előzte meg Schumachert, ő mégsem ment falnak tőle, ennyit jelent a tapasztalat. A videók az "ámokfutásról", és a Schumacher előzés...
Az alagútban vajon mi történhetett? Csak nem elbénázta Massa? Nekem sima előzésnek tűnt, de büntetés jár, ha a McLaren szele megcsapja Massa autóját? Az FIA-nak új szabályt kellene hozni, és kitenni egy kiegészítővel ellátott KRESZ táblát: Monaco-Előzni tilos.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Látom itt is alakul az anti Hamilton club.apeszos
Bizonyára nem véletlen.Azt nem vitatom hogy a mezőny egyik legjobb versenyzője,akkor meg had utáljam már,folyamatosan ilyenekbe keveredik,tavaly év végén gyakorlatilag az ilyen manővereinek köszönhetően golyózta ki magát a VB címért folytatott harcból,de sok ilyen versenyző volt már,amíg nem valamelyik vörös cápát üti ki nekem nem ez a gondom vele,hanem az hogy az összes ilyen esete után mindenki hülye csak ő nem.Ráadásul ezt hihetetlen arrogánsan,nagyképűen és saját ártatlanságának szent biztosságában adja elő.Nem csoda hogy annyira utálják egymást Alonsoval annak idején ő is ilyen volt.

Tőlem is megy a +1 Fetomynak.Cowboykarcsi
Én emlékszem egy zsenire, valami Senna volt a neve..... és egy másikra aki hétszeres világbajnok nagyjából hasonló habitussal. Könnyű helyzetben vagyok, mert nem érdekelnek a nyilatkozatok. A versenyt nézem, és abban nagyon jó. Alonso is jobban tetszett amikor ugyanilyen volt. A vasutasokat nem csípem, de ez érthető, ha versenyt szeretnék látni, és nem vonatozást. Egyébként szerintem korántsem volt olyan agresszív, mint amennyire beállítják. Kobayashi pl. miért csak megrovást kapott ugyanazért? A Maldonado eseten is lehetne vitatkozni....apeszos
Hát akkor ezek szerint ebben másképp látjuk a dolgokat.Szerintem nem lesz valaki "vasutas" csak mert nem csinálja a dolgait olyan ész nélkül mint Hamilton.Valahol meg kell találni a közép utat.Sajnos Sennat nem volt szerencsém látni de Schumachert és a Alonsot igen,és az én véleményem szerint ők is akkor voltak potenciáljuk csúcsán amikor ezt az arany középutat meg tudták találni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Bizonyára nem véletlen.Azt nem vitatom hogy a mezőny egyik legjobb versenyzője,akkor meg had utáljam már,folyamatosan ilyenekbe keveredik,tavaly év végén gyakorlatilag az ilyen manővereinek köszönhetően golyózta ki magát a VB címért folytatott harcból,de sok ilyen versenyző volt már,amíg nem valamelyik vörös cápát üti ki nekem nem ez a gondom vele,hanem az hogy az összes ilyen esete után mindenki hülye csak ő nem.Ráadásul ezt hihetetlen arrogánsan,nagyképűen és saját ártatlanságának szent biztosságában adja elő.Nem csoda hogy annyira utálják egymást Alonsoval annak idején ő is ilyen volt.

Tőlem is megy a +1 Fetomynak.Cowboykarcsi
Én emlékszem egy zsenire, valami Senna volt a neve..... és egy másikra aki hétszeres világbajnok nagyjából hasonló habitussal. Könnyű helyzetben vagyok, mert nem érdekelnek a nyilatkozatok. A versenyt nézem, és abban nagyon jó. Alonso is jobban tetszett amikor ugyanilyen volt. A vasutasokat nem csípem, de ez érthető, ha versenyt szeretnék látni, és nem vonatozást. Egyébként szerintem korántsem volt olyan agresszív, mint amennyire beállítják. Kobayashi pl. miért csak megrovást kapott ugyanazért? A Maldonado eseten is lehetne vitatkozni....
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
vita a kerékpár topicban, vita a f1-nél, vita mindenhol...
ezt nézzétek inkább 😊
http://www.youtube.com/watch?v=4EGq_yKp2-A

kééészJJ
Háhá, go Wheldon 😊

több mint 14 éve

Tőlem is megy a +1 Fetomynak.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
A kell-e Monaco témához tenném hozzá, hogy ilyenkor hiányolnék némi "merevséget" ami pl. a fifában megvan visszanézés meg ilyen témák ügyében. Mert Monaco a Forma1. Monaco az a verseny, ami reményt ad valamire akkor is, amikor egyébként unalmas az év. Jó, sokszor van baleset... De Monaco az a pálya, ami igényli azt, hogy tudjál vezetni és gondolkodni. Pattanásig feszült helyzetben is higgadtnak kell maradni, különben elkúrtad, de rendesen. Ez nekem végtelenül szimpatikus, itt kijön, hogy ki az, aki mondjuk érdemes egyáltalán arra, hogy pilóta legyen, és nem "csak egy csávó egy gépben". Játékokban is mindig imádtam, kedvenc pályám volt Monaco.

Ha a Forma1-ből kiveszik Monacot, akkor szóljanak a FIFának, hogy ők meg a focit ne labdával játszák ezentúl hanem lufival. Számomra totálisan elveszítené úgymond a presztízsét a forma1, ha egy Monacot kivennének. De nembaj, max majd beraknak helyette egyet, aminek egy különlegessége van: az év fele ugyanolyan pályán zajlik. Aztán majd oda jutunk, hogy úgy tudjuk majd megkülönböztetni, hogy most melyik pályán van a futam, hogy ha hó van akkor Oroszország, ha sivatag akkor Abu Dhabi, ha meg rózsaszín Farrare autóval, Farnande Olonso versenyez, akkor Kína...fetomy
+1
Nagyon igazad van
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A kell-e Monaco témához tenném hozzá, hogy ilyenkor hiányolnék némi "merevséget" ami pl. a fifában megvan visszanézés meg ilyen témák ügyében. Mert Monaco a Forma1. Monaco az a verseny, ami reményt ad valamire akkor is, amikor egyébként unalmas az év. Jó, sokszor van baleset... De Monaco az a pálya, ami igényli azt, hogy tudjál vezetni és gondolkodni. Pattanásig feszült helyzetben is higgadtnak kell maradni, különben elkúrtad, de rendesen. Ez nekem végtelenül szimpatikus, itt kijön, hogy ki az, aki mondjuk érdemes egyáltalán arra, hogy pilóta legyen, és nem "csak egy csávó egy gépben". Játékokban is mindig imádtam, kedvenc pályám volt Monaco.

Ha a Forma1-ből kiveszik Monacot, akkor szóljanak a FIFának, hogy ők meg a focit ne labdával játszák ezentúl hanem lufival. Számomra totálisan elveszítené úgymond a presztízsét a forma1, ha egy Monacot kivennének. De nembaj, max majd beraknak helyette egyet, aminek egy különlegessége van: az év fele ugyanolyan pályán zajlik. Aztán majd oda jutunk, hogy úgy tudjuk majd megkülönböztetni, hogy most melyik pályán van a futam, hogy ha hó van akkor Oroszország, ha sivatag akkor Abu Dhabi, ha meg rózsaszín Farrare autóval, Farnande Olonso versenyez, akkor Kína...
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
az Indy 500-on vezető Hildebrand az utolsó kanyart rontotta el, és miközben a szétroncsolódott autóval csúszott épp megelőzte őt Dan Wheldon... elképesztő volt 😀JJ
Wááááá nagyon jóóó volt. A vége egész egyszerűen valami elképesztő, ha kb 10 méterrel arrébb töri össze a kocsit akkor ő a győztes. És Danica Patrick továbbra is hot <3
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyébként én meg sokakkal ellentétben remélem még hosszú évekig lesz Monacoi pálya. Kell az ilyen a forma1be. Imádtam a mai versenyt is mert itt bármikor történhet valami. És itt tényleg a vezetői tudás számít. Ha már régi pályákat akartok visszarakni akkor azt az olyan szarok helyett legyenek mint Valencia,Szingapúr,Abu-Dhabi, de előbb venném ki a Hungaroringet is, mint Monacot.
több mint 14 éve
vita a kerékpár topicban, vita a f1-nél, vita mindenhol...
ezt nézzétek inkább 😊
http://www.youtube.com/watch?v=4EGq_yKp2-A

kééész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 692
Azt ne felejtsük el hogy Hamilton az idegbeteg stílusa mellet tudás is van ami ma nem látszott de ne hasonlítsuk rögtön Satohoz 😀
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Azért némelyik embernél elgondolkodom azon, hogy ugyanazt a versenyt néztük-e. Vettelnek nagy mázlija volt? Ez igaz, de arról persze elfeledkeznek sokan, hogy azért kellet ezt a taktikát választania, mert bejött az elején a SC. Ha az nincs minden megy a maga medrében és Vettel simán behúzza a versenyt.FViktor93
Ha nincs SC, akkor feltehetőleg Button nyert volna, ő volt az első.

több mint 14 éve
Látom itt is alakul az anti Hamilton club.
több mint 14 éve
Nem az agresszivitásával van a baj, hanem hogy tönkre tette maldonado futamát. Olyan manővert tényleg csak Szato próbált korábban, az már alaposan a ló túloldala. És gyakorlatilag MEGINT meg se büntették érte.

Bezzeg ha őt kicsit feltartja valaki rögtön az egekben van, lásd Schumi meg a 2 TorroRosso.Black_Adder
Meg ez a antirasszista acsarkodása amit ráadásul nem először vesz elő,hogy azért büntetik ennyit mert fekete,hát valami extra szánalmas.

több mint 14 éve
az Indy 500-on vezető Hildebrand az utolsó kanyart rontotta el, és miközben a szétroncsolódott autóval csúszott épp megelőzte őt Dan Wheldon... elképesztő volt 😀

---
több mint 14 éve
A Ferrari meg kezdje el fejleszteni a jövőévi autót hátha nem lesz ekkora fostalicska...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
"Láthatják a felvételeken, hogy (Maldonado) egy autóhossznyival előbb fordult el, mint kellett volna, hogy megakadályozzon az előzésben. Nekem ütközött.Ezek a versenyzők egyszerűen nevetségesek, idióták." 😂 😂

több mint 14 éve
Nem az agresszivitásával van a baj, hanem hogy tönkre tette maldonado futamát. Olyan manővert tényleg csak Szato próbált korábban, az már alaposan a ló túloldala. És gyakorlatilag MEGINT meg se büntették érte.

Bezzeg ha őt kicsit feltartja valaki rögtön az egekben van, lásd Schumi meg a 2 TorroRosso.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért némelyik embernél elgondolkodom azon, hogy ugyanazt a versenyt néztük-e. Vettelnek nagy mázlija volt? Ez igaz, de arról persze elfeledkeznek sokan, hogy azért kellet ezt a taktikát választania, mert bejött az elején a SC. Ha az nincs minden megy a maga medrében és Vettel simán behúzza a versenyt. Meg egyébként is, 6/5 győzelem, az nem véletlen.

Hamiltonról meg megint más véleményen vagyok. Massa kurvára nem az ő sara volt. A visszafordítóban tényleg túlagresszív volt, de utána Massa volt a hülye, hogy az alagútban lejött az ideálís ívről. A végén elismerem fasz volt, de ott nekem is felment volna a pumpa.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 692
gyááá idióta Sutil
„Semmi veszítenivalóm nem volt, mivel nem vezetem a bajnokságot. Megakartam próbálni megnyerni a versenyt, és ha ütközünk, akkor ütközünk.” - Alonso