NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 697
stream ha már az RTL-nek fókuszt kell nyomnia
http://www.vipbox.tv/watch/26907/1/canadian-grand-prix---qualifying.html
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 368
Most azt olvasom, h az időmérőre nem valószínű az eső, de holnapra több záport mondanak. (legalábbis BBC weather)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A szokásos Barba trükk. Vettel megint odavert.apeszos
De nem sokkal. Jelen állás szerint 50-50% hogy esős időmérő lesz.JayB
0,35 mp elég sok.... De úgy látom a Ferka elkaphatja versenyen. Talán a Merci is. Bár Rosberg már elég sokat kapott, és nekik a verseny nem bejövős.. 😀 A Meki meg altat, vagy ilyen szar? Bár itt nem számít annyira az időmérő eredmény...

50-50? Vagy igen vagy nem? 😀 😀
több mint 14 éve
A szokásos Barba trükk. Vettel megint odavert.apeszos
De nem sokkal. Jelen állás szerint 50-50% hogy esős időmérő lesz.
több mint 14 éve
A szokásos Barba trükk. Vettel megint odavert.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
asztakurva, fújjj de remélem hogy nem sérült meg ott senki semHabi
Basszus, de mennyin múlott, hogy a gumifal megfogta? Ahogy láttam a lassításból, szerintem senkit nem kapott el, de nagyon nagyon kicsin múlott.Schleck
ezt túlélni...annyi alkatrész szerencsére senkit sem kapott el. Nyitottal ment volna hello.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
asztakurva, fújjj de remélem hogy nem sérült meg ott senki semHabi
Basszus, de mennyin múlott, hogy a gumifal megfogta? Ahogy láttam a lassításból, szerintem senkit nem kapott el, de nagyon nagyon kicsin múlott.

szerk: Egyébként szerintem McNish volt a hibás, a Ferrari normálisan elengedte szerintem.

több mint 14 éve
asztakurva, fújjj de remélem hogy nem sérült meg ott senki sem

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Anyád, McNish mekkorát esett. Jézusom.

több mint 14 éve
nagyon jól néznek ki ezek a kocsik 😀
Peugeot és az Audi is nagyon bejön.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska
Nem gyengén kezdődött a 24 órás. Elég durva, hogy az első 20 percben ekkora harcok vannak a nagyok között. 😊Schleck
Inkább azért nézném a DL-t. Ha már itthon vagyok végre.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem gyengén kezdődött a 24 órás. Elég durva, hogy az első 20 percben ekkora harcok vannak a nagyok között. 😊

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....Cowboykarcsi
De briattore nincs eltiltva az f1-től élete végéig?Schleck
Nem,módosították 2 vagy 3 évre már nem tudom,lényeg az,hogy vagy jövőre vagy az után jár le az eltiltás és akkor tárt karokkal várjuk majd remélvén hogy picsán rúgja végre a bandát.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....Cowboykarcsi
De briattore nincs eltiltva az f1-től élete végéig?

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
A Scuderia Ferrari hivatalosan is tagadta, hogy Flavio Briatore lesz a csapat új főnöke.
több mint 14 éve
Az időmérőt akár el is felejthetjük, az megint Vettelé lesz. Mindíg van valami trükkjük, hogy +0,5 mp-et előhúzzanak valahonnét a cilinderből. De a verseny most talán neccesebb lesz. A Ferka B autója nagyon vagány....
több mint 14 éve
Na eddig Ferrari részről bíztató, még maga Felipe Massa is elégedett a verdával, az már jelent valamit 😊
több mint 14 éve
Második szabadedzés:
http://atdhenet.tv/28196/watch-f1-canada-grand-prix-practice
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 306 — we almost always almost win
http://www.irace.hu/nascar/nascar-sprint-cup/11601-modosul-a-pontszamitas

na megtaláltam NASCAR pontszámítás magyarul.
A lényeg akkor hogy 1 pont aki legalább 1 körön át vezetett és +1 pont aki a legtöbb körön át vezetett.
Alap pontozás pedig 43-1 ig. Mert ennyi kocsi indul és így könnyű számolni menet közben 😀Fa
Akkor azóta változott. Régen úgy volt, h +5 körönként és +10 aki a legtöbbet vezetett. De akkor még nem sprint-cup hanem nextel volt...

szerk:
Áh most h mondjátok inkább csak max 1×5 + 1× 10 volt az. Tehát ha vezettél legalább 1-et kaptál 5 pontot meg még 10et ha te vezetted a legtöbbet. rég volt már sry

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Na Massának se sokon múlt.... Hát eddig nem jött be az új cucc Vetteléknek...

Rosberg jól belehúzott.... 😊
több mint 14 éve
Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?JayB
Első szárny? Még hajlékonyabb? 😀 Ha megint elveszik Webbertől, akkor tényleg magyarázhat akármit Marko meg Horner....apeszos
Új első szárny, új diffúzor és padlólemez van elvileg most a két RB-n. Illetve Vettelén már nincs 😛
több mint 14 éve
Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?JayB
Első szárny? Még hajlékonyabb? 😀 Ha megint elveszik Webbertől, akkor tényleg magyarázhat akármit Marko meg Horner....
több mint 14 éve
Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?
több mint 14 éve
Na, Vettelnek sanyi....apeszos
Kár hogy csak péntek van.JayB
😀 😀 😀 Nagyon sietett, de még így is le volt maradva Massától három tizedre, ha jól láttam. Ezt holnap is megismételhetné... 😀