NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
1
1
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
nekem is nagyon tetszett a közvetítés. De kb az egész napi előadásuk nagyon tetszetős, minden igényt kielégítő. De az is vicc, hogy az Audi 2es csapatának managerét várják riportra. Miért nem Davidsonékat? 😀HabiÉs elvileg lehet hogy most az Audit meg is fogják megbüntetni. Huhh, ez már kicsit megy át nevetségesbe.
több mint 14 éve
nekem is nagyon tetszett a közvetítés. De kb az egész napi előadásuk nagyon tetszetős, minden igényt kielégítő. De az is vicc, hogy az Audi 2es csapatának managerét várják riportra. Miért nem Davidsonékat? 😀Jaja, csak itt egyértelműen a Ferrari volt a hibás, amíg a McNish esetet azért szerintem inkább az audis hibája volt.Valaki amúgy tudja, hogy mi lett az 1-es Audival Le Mansban? És nagyon jó ennek a szakkomnak a tájszólása, érdemes belehallgatni. 😊azt az Audit is Ferrari ütötte ki? 😀Habi
szerk: Most látom, hogy jól kicseszett vele a Ferrari. Eddig nem nagyon van szerencséje az Audinak.Schleck
Itt a baleset: http://www.youtube.com/watch?v=Mmn2YgPJEUE
Egyébként eddig szurkoltam a Peugeotnak, undorító az, amit Davidson csinál most.
Más: És remélem még lesz Vályi István az Eurosportnál, hihetetlen arcnak tűnt éjszaka. 😊Schleck
köszi a linket egyébként, nem gondoltam volna, hogy 8 órán belül kettő Audi is kiesik 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nem tudom miért nem büntetik megJaja, csak itt egyértelműen a Ferrari volt a hibás, amíg a McNish esetet azért szerintem inkább az audis hibája volt.Valaki amúgy tudja, hogy mi lett az 1-es Audival Le Mansban? És nagyon jó ennek a szakkomnak a tájszólása, érdemes belehallgatni. 😊azt az Audit is Ferrari ütötte ki? 😀Habi
szerk: Most látom, hogy jól kicseszett vele a Ferrari. Eddig nem nagyon van szerencséje az Audinak.Schleck
Egyébként eddig szurkoltam a Peugeotnak, undorító az, amit Davidson csinál most.Schleck
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Jaja, csak itt egyértelműen a Ferrari volt a hibás, amíg a McNish esetet azért szerintem inkább az audis hibája volt.Valaki amúgy tudja, hogy mi lett az 1-es Audival Le Mansban? És nagyon jó ennek a szakkomnak a tájszólása, érdemes belehallgatni. 😊azt az Audit is Ferrari ütötte ki? 😀Habi
Egyébként eddig szurkoltam a Peugeotnak, undorító az, amit Davidson csinál most.
Más: És remélem még lesz Vályi István az Eurosportnál, hihetetlen arcnak tűnt éjszaka. 😊
több mint 14 éve
Valaki amúgy tudja, hogy mi lett az 1-es Audival Le Mansban? És nagyon jó ennek a szakkomnak a tájszólása, érdemes belehallgatni. 😊azt az Audit is Ferrari ütötte ki? 😀
Davidson berakta a paraszt üzemmódot 😀
Treluyer csak nehogy belemenjen.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Silverstone-ban eső lesz :cool: 😀
több mint 14 éve
Duff: ÖN NYERT 😂 😂amúgy ha nem bassza neki massa a falnak a kocsit meglesz az a dobogó. hehe :cool: eaglesmcnabbAzért a Ferrari crew-t ne becsüld le 😊Duff
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tudtátok, hogy Vettel mindig minden hibájáért elnézést kér és mindig mindent megköszön 42-szer? Hihetetlen jó ember, nem találok szavakat.Sebastian Vettel még a KERS-t is ott használja ahol kell!
😂Schleck
több mint 14 éve
Valaki amúgy tudja, hogy mi lett az 1-es Audival Le Mansban? És nagyon jó ennek a szakkomnak a tájszólása, érdemes belehallgatni. 😊szerk: Most látom, hogy jól kicseszett vele a Ferrari. Eddig nem nagyon van szerencséje az Audinak.
több mint 14 éve
Tudtátok, hogy Vettel mindig minden hibájáért elnézést kér és mindig mindent megköszön 42-szer? Hihetetlen jó ember, nem találok szavakat.😂
több mint 14 éve
amúgy ha nem bassza neki massa a falnak a kocsit meglesz az a dobogó. hehe :cool: eaglesmcnabbAzért a Ferrari crew-t ne becsüld le 😊
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=3E3D_RaMoBM&feature=relatedV10 ♥
ugyan ilyen kezdést várok Alonsotól más befejezéssel 😀Cowboykarcsi
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=3E3D_RaMoBM&feature=relatedugyan ilyen kezdést várok Alonsotól más befejezéssel 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Pedig pályarekord az 1:13.014. Gyulánk este el fog ájulni.shawnkaTavaly Hamilton gyakorlatilag ugyanilyen autóval 1.15.1-el nyerte az időmérőt, valamit csak érnek ezek a kers drs nyavaják.
több mint 14 éve
Pedig pályarekord az 1:13.014. Gyulánk este el fog ájulni.
több mint 14 éve
Ja mondjuk elég furcsa volt hogy a Q3 közepén senki sem ordítozta Vettel nevét...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Korrekt időmérő volt, az eredmény megfelelő. Jó kis versenynek nézünk elébe.Egyébként nagyon jól állt az adásnak Coulthard és Bundle kommentálása, lényegesen dobott az élményen. Gyula egyszer megfigyelhetné külföldi kollégáit...
Kamui powerslideja eléggé adta 😀
több mint 14 éve
amúgy ha nem bassza neki massa a falnak a kocsit meglesz az a dobogó. hehe :cool: Etiópot kell megverni. ez a legfontosabb számomra. Az az ember már annyira idegesítő hogy ki nem állhatom.
több mint 14 éve
Olyan iszonyat kaotikus verseny lesz hogy sokat ebből nem vonnék le, biztos hogy lesz eső és vagy 5 safety car. Ferrari szempontból ezek a változó dolgok elég komoly handycapet jelentenek 😀
több mint 14 éve
na ez most így nem is rossz,kár hogy holnap nem látom a futamot 😕
több mint 14 éve
Remélem nem kúrja el a rajtot Alonso és akkor még lehet is ebből vmi.
több mint 14 éve
Massa nem szar. Végre...eaglesmcnabbVégig jobb volt mint Alonso de a legvégén kikapott tőle két századdal 😕 Nembaj, a kisgyereket lerajtolja a két Ferrari azt boldogság van 😀
több mint 14 éve
Deszar, még Alonso elvielg jó második helyének sem tudok örülni Vettel miatt...
több mint 14 éve
Massa nem szar. Végre...